Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Συγχαρητήρια του σκοπιανού πρωθυπουργού σε Καμμένο: Ευτυχώς βοηθάει τους συριζαίους να μας δώσουν το όνομα της Μακεδονίας!

Πολλά είπε σχετικά με την επικείμενη προδοσία της Μακεδονίας μας από τους πολιτικάντηδες ο Σκοπιανός πρωθυπουργός, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha και τον δημοσιογράφο Βερύκιο, ο οποίος ήταν εξόχως «απαλός» με τον Σκοπιανό πρωθυπουργό και προσπάθησαν από κοινού να παρουσιάσουν μία «χαρούμενη εικόνα» συναίνεσης και «λύσης» του προβλήματος.
Επί της ουσίας, βέβαια, ο Ζάεφ παρότι είπε πολλά δεν μπόρεσε να αποτυπώσει τα κέρδη που θα έχει η Ελλάδα από την όλη επίλυση του ζητήματος, γεγονός λογικό βέβαια, αφού τα σκόπια θα πάρουν το όνομα της Μακεδονίας μας, την ένταξη σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ και αντίστοιχα δεν πρόκειται να δώσουν τίποτα.
Αυτό που, όμως, είχε πραγματική αξία από την συνέντευξη ήταν τα συγχαρητήρια του σκοπιανού πρωθυπουργού στον Πάνο Καμμένο, τον «μακεδονομάχο», αφού όπως είπε ο Ζάεφ, με την «υπεύθυνη στάση» του «προάγει την λύση», δηλαδή προωθεί την προδοσία.
Ιδού επί λέξει η δήλωσή του: «Αυτό που δήλωσε πρόσφατα ο Καμμένος ότι αν υπάρχει σύμφωνη γνώμη των φορέων των δύο χωρών τότε και αυτός θα συμφωνήσει για τη λύση είναι μια ελπιδοφόρα προοπτική».
Να τον χαίρονται τον «μακεδονομάχο» τους οι εναπομείναντες ψηφοφόροι του!