Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

“Τα Πρώτα Χρόνια”: Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για την Ιστορία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος

“Για το πολιτικό κατεστημένο που οδήγησε την Πατρίδα μας στην παρακμή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι τα απόλυτο κακό και επειδή ακριβώς αυτοί πιστεύουν αυτό, σημαίνει πως πορευόμαστε προς την σωστή κατεύθυνση ΠΑΝΤΟΤΕ ενάντια στον «ρεαλισμό» τους, στον «ρεαλισμό» των προσκυνημένων, και υψώνουμε μέχρι τ’ αστέρια την Σημαία μας και τις Δάδες της Τιμής, που συμβολίζουν τις ψυχές των Μεγάλων Νεκρών μας.»
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, με τίτλο «Τα Πρώτα Χρόνια», που έρχεται να καλύψει ένα κενό, που πολλοί φίλοι της Χρυσής Αυγής είχαν ζητήσει να κλείσει.
Ουσιαστικά πρόκειται για ένα κομμάτι της Ιστορίας του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, όπως αυτό εμφανίζεται μέσα από τα γραπτά του Επικεφαλής του, καλύπτοντας το χρονικό διάστημα μίας δεκαετίας και 2 συνεδρίων. Συγκεκριμένα, το διάστημα της ιστορίας το οποίο καλύπτεται ξεκινά από το 2ο Συνέδριο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή το 1992 και καταλήγει λίγο πριν την αυγή της νέας χιλιετίας.
Μέσα στις σελίδες του βιβλίου αυτού περιγράφονται καταστάσεις και γεγονότα που ο περισσότερος κόσμος, ο οποίος μας ακολουθεί ή μας μισεί, σήμερα αγνοεί την ύπαρξή τους. Όχι, η Χρυσή Αυγή δεν εμφανίστηκε ξαφνικά το 2012, ούτε αποτελεί μία φωτοβολίδα στον χώρο της εν Ελλάδι πολιτικής.
Διαθέτει Ιστορία και πορεία δεκαετιών, η οποία – το έχουμε πολλάκις τονίσει – διαθέτει λάθη, πισωγυρίσματα, αστοχίες, αλλά δεν διαθέτει μαύρες σελίδες ντροπής. Διαθέτει τα πάντα εκτός από πράξεις τις οποίες θα θέλαμε βεβιασμένα να σβήσουμε.
Ακολουθεί ένα απόσπασμα από το βιβλίο, το οποίο μπορείτε να το προμηθευτείτε με ένα απλό τηλεφώνημα (09:00 - 21:00) στο 6949361466 ή ηλεκτρονικά από το Χ.Α. Κατάστημα. Τιμή: 9 ευρώ
Δεν παραπονούμεθα για ΤΙΠΟΤΕ!
“Θεωρούμε απόλυτα φυσική την εχθρότητα όλων αυτών που βάναυσα μας επετέθησαν γιατί γνωρίζουμε πως η ύπαρξή μας και μόνο, πόσο περισσότερο η δράση μας, απειλεί άμεσα τα συμφέροντά τους και προπαντός τα συμφέροντα αυτών που εξουσιάζουν σήμερα τον λαό μας, αλλά και όλους τους λαούς σχεδόν της οικουμένης. Επιπλέον είχαμε να αντιμετωπίσουμε απέναντί μας και δυο πολιτικούς εχθρούς που είναι στην πραγματικότητα δύο πληγωμένα θηρία στα τελευταία τους και γι αυτό επικίνδυνα. Μια χρεοκοπημένη αριστερά που ο μύθος της κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος μέσα σε μια νύκτα και μια φιλελεύθερη δεξιά χωρίς σκοπό και προορισμό και με το ρόλο της περιορισμένο σε μία αποστολή διαχειριστική, μια αποστολή στην οποία δεν φαίνεται να επιτυγχάνει απ΄ό,τι σαφέστατα δείχνουν οι δείκτες της ανεργίας και η κοινωνική σαπίλα που απλώνεται στις πολιτείες μας.
Δεν δίστασαν ακόμη οι κατήγοροί μας να επιχειρήσουν να μας συνδέσουν με αυτούς που έχασαν την κοσμογονική μάχη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και τους οποίους συστηματικά για περισσότερα από 50 χρόνια παρουσιάζουν σαν το απόλυτο κακό της οικουμένης. Θα πρέπει να γνωρίζουν πως πάνω απ’ όλα είμαστε Έλληνες, όμως αυτό δεν μας εμποδίζει να δούμε την Ιστορία στην παγκόσμιά της διάσταση και να αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Ο εφιαλτικός κόσμος που σήμερα ζούμε δεν είναι έργο των «φασιστών», αλλά των “δημοκρατών” και των συμμάχων τους μπολσεβίκων, που χωρίς αμφιβολία φέρουν και την πολιτική ευθύνη για το σημερινό κατάντημα της ανθρωπότητος. Η δήλωσή μας αυτή είναι που περισσότερο από τίποτε άλλο εξοργίζει τους εξουσιαστές των λαών που βλέπουν ότι κάποιοι σήμερα έχουν την τόλμη να αμφισβητούν τους μύθους τους για την καθιέρωση των οποίων επί δεκαετίες ολόκληρες εργάστηκαν και ξόδεψαν δισεκατομμύρια δολάρια. Έπρεπε να φθάσουμε στο τέλος της δεκαετίας του ’80 για να αρχίσουν να φαίνονται ξεκάθαρα πολλά από αυτά που οι άνθρωποι των ιδεών μας πάντοτε έλεγαν. Έπρεπε να καταρρεύσουν τα καθεστώτα του λεγόμενου υπαρκτού σοσιαλισμού για να αντιληφθεί ο κόσμος ότι ο πραγματικός αφέντης ήταν πάντοτε ένας. Ήταν αυτός που κρατά στα χέρια του τη ροή των χρεογράφων, που αποτελούσαν και αποτελούν από την εποχή του Μωϋσέως μέχρι σήμερα την μεγαλύτερη απάτη και συνωμοσία εις βάρος της ανθρωπότητας.
Τον κόσμο που σήμερα ζούμε είχε προβλέψει με ακρίβεια ο μαθητής του μεγάλου Όσβαλντ Σπένγκλερ, Άρνολντ Τόϋνμπι γράφοντας στην διάρκεια του μεσοπολέμου: «Η τεχνολογία έχει κατηγορήσει τα θύματά της επειδή τοποθετούν τους εαυτούς τους στη θέση της εξουσίας της. Τους είχε δωροδοκήσει με τις «εικόνες και τον ασύρματο» εξαγοράζοντας με τον τρόπο αυτό τις ψυχές τους. Και το αποτέλεσμα αυτής της ολέθριας πολιτιστικής «νέας συμφωνίας» ήταν η πνευματική ερημιά την οποία ο Πλάτων είχε χαρακτηρίσει ως «την κοινοπολιτεία των χοίρων» και ο Χάξλεϋ είχε σατιρίσει μιλώντας για τον «γενναίο νέο κόσμο».
Ήδη είχε φανεί στον ορίζοντα η κατεύθυνση προς την οποία βαδίζει ο κόσμος. Η παγκόσμιος οικονομία προς την οποία στοχεύουν σήμερα αυτοί που εξουσιάζουν την ανθρωπότητα, με την αμέριστη συμπαράσταση των φερεφώνων τους δήθεν ανεξαρτήτων ΜΜΕ, είναι το ζητούμενον της εποχής, ζητούμενον που θα αποτελέσει την καταστροφή κάθε εθνικής και φυλετικής ταυτότητος και επιπλέον την οριστική και δραματική υποβάθμιση της πολιτικής στην δημόσια ζωή. Σε ένα βιβλίο που εκδόθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ΄90 στις ΗΠΑ και το οποίο έγραψαν δύο αμερικανοί μελλοντολόγοι χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Στη διεθνοποιημένη οικονομία, οι οικονομικοί στόχοι σχεδόν πάντοτε θα κυριαρχούν των πολιτικών. Ανά τους αιώνες οι ηγέτες εθεωρούντο σημαντικοί, καθώς οι σχέσεις μεταξύ των κρατών ήσαν κυρίως πολιτικές. Με την αναβάθμιση των οικονομικών σχέσεων οι Πρόεδροι και οι διευθύνοντες σύμβουλοι των εταιρειών συχνά εμφανίζονται ως σημαντικότεροι. Στόχος η αναδιάρθρωση των πολιτικών δομών, ώστε να διευκολυνθεί η διεθνοποίηση των οικονομιών». Και ακόμη: «Η παγκόσμια μεταστροφή από τα απολυταρχικά στα δημοκρατικά καθεστώτα αποτελεί το κατάλληλο πολιτικό υπόβαθρο για την οικονομική ανάπτυξη».
Μέσα σε αυτόν τον καινούργιο κόσμο που έρχεται, η Ελλάς με την άρχουσα τάξη που δυστυχώς διαθέτει δεν ήταν δυνατόν παρά να αποτελεί μία μικρογραφία της όλης εξελίξεως. Μεγιστάνες του πλούτου κρατούν στα χέρια τους τις πολιτικές εξελίξεις, την οικονομία της χώρας και τα μέσα μαζικής ενημερώσεως, ενώ κάποιοι πολιτικοί, δήθεν ανεξάρτητοι, με υποκρισία καταγγέλλουν τα περίφημα διαπλεκόμενα των οποίων γνήσια τέκνα είναι. Επιπλέον, τα προβλήματα της Ελλάδος είναι κάτι περισσότερο από δραματικά. Τουρκική απειλή, οικονομία δευτερογενής σε μαρασμό, για πρωτογενή ούτε λόγος, λαθρομετανάστες, εγκληματικότης, διάλυση της παιδείας, χρηματισμός στην υγεία και άλλα πολλά. Όλα δείχνουν πως ο άνθρωπος με την έννοια του «άνω θρώσκω» ή θα επαναστατήσει ή θα σαπίσει μέσα στην εφιαλτική πραγματικότητα των ημερών που έρχονται. Αυτήν την επανάσταση που θα αποτελέσει ίσως, την μοναδική λύση στο αδιέξοδο του καιρού μας εύστοχα περιγράφει ο Ιούλιος Έβολα σε ένα άρθρο του που έγραψε στην δεκαετία του ΄70. Στο άρθρο του αυτό λοιπόν λέει: «Υπάρχουν δύο τρόποι να ξεπεράσουμε την αστική τάξη. Ο ένας οδηγεί χαμηλότερα προς έναν συλλογικό ανθρωπισμό. Ο δεύτερος είναι να την πολεμήσουμε και να επιβληθούμε. Ο νέος άνθρωπος θα είναι αντι-αστικός, αλλά στη βάση μιας ανώτερης, ηρωικής και αριστοκρατικής αντιλήψεως της ζωής. Μόνο ο άνθρωπος που έχει κρατηθεί όρθιος μέσα στην εξαγνιστική πυρά που έχει καταστρέψει την ζωή του είναι ικανός για μια τέτοια επανάσταση, ένας άνθρωπος που θα αρνηθεί να γίνει το όργανο μιας ψευτοαντίδρασης συνδέοντας έτσι δυνάμεις και ιδέες που είναι ανώτερες του αστικού κόσμου με την εποχή της οικονομίας. Μόνο με μια απόλυτη άρνηση είναι δυνατόν να δημιουργηθούν οι κατάλληλες αμυντικές γραμμές και η σταθεροποίηση μιας θέσεως, από την οποία την κατάλληλη στιγμή θα προχωρήσει η δράση και η ανοικοδόμηση».
Ο λαός πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι εμείς οι Εθνικιστές είμαστε η μοναδική εγγύηση και ελπίδα για την μεγάλη ανατροπή και εάν κάποτε ο Λένιν έλεγε ότι «όσο χειρότερα πάνε τα πράγματα, τόσο το καλύτερο για μας», αυτό σίγουρα στις ημέρες μας αφορά μόνον εμάς, αφορά τις δυνάμεις ενός λαϊκού επαναστατικού εθνικιστικού κινήματος.”