Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν οι “δημοκράτες” την δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας!

Δυο μέρες έχουν περάσει από τα δυναμικά συλλαλητήρια σε Αίγιο και Θεσσαλονίκη ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας μας και τα "δημοκρατικά" παπαγαλάκια της αριστεράς και της ψευτοδεξιάς ακόμα λυσσάνε για την παρουσία της Χρυσής Αυγής.

Η παρουσία των Συναγωνιστών Λαγού, Παναγιώταρου και Αρβανίτη στο πλευρό του Εθνικού Ιεράρχη Αμβρόσιου και η δυναμική παρουσία των Βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου στην Θεσσαλονίκη με μια πορεία χιλιάδων Χρυσαυγιτών πραγματικά κλόνισε το πολιτικό και μιντιακό σύστημα.

Οι φυλλάδες, τα κανάλια και οι πληρωμένες "ειδησεογραφικές" ιστοσελίδες έχουν κατακλυστεί από... δημοκρατικά σχόλια γεμάτα χολή, μίσος και εμπάθεια κατά της Χρυσής Αυγής.
Ακόμα και στρατευμένοι σκιτσογράφοι έχουν αναλάβει την "βρώμικη δουλειά" να συκοφαντήσουν και να προσπαθήσουν μάτια να γελοιοποιήσουν την στεντόρεια φωνή εκατομμυρίων Ελλήνων ενάντια στην επερχόμεη προδοσία: Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία μας!