Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Για πρώτη φορά μετά από το 1974 ακούστηκαν αυτές οι αλήθειες στην Βουλή - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

15 Ιανουαρίου του 2018, ημέρα Δευτέρα και μου δόθηκε η ευκαιρία με αφορμή την ομιλία μου για ένα ακόμη κατ’ εντολήν της ξενοκρατίας πολυνομοσχέδιο μνημονιακό να πάρω τον λόγο και να αναφερθώ στο μεγάλο εθνικό ζήτημα της Μακεδονίας μας.

Τόνισα από την αρχή ότι τα Εθνικά θέματα είναι σημαντικότερα από τα ζητήματα τα οικονομικά και ότι σε πολλές περιόδους του ιστορικού τους βίου, οι Έλληνες, υπέφεραν κρίση οικονομική και μάλιστα ακόμη χειρότερη από αυτή των τελευταίων χρόνων, αλλά είχαν υψηλό το εθνικό τους φρόνημα! Αποκάλυψα μέσα στη Βουλή τις προδοσίες αυτών οι οποίοι θέλουν να είναι οι τιμητές των πάντων, των αριστερών, οι οποίοι κυριαρχούν πολιτικά και ιδεολογικά ως ο χρυσός μόσχος της μεταπολιτευτικής “δημοκρατίας”. Ακούστηκαν για πρώτη φορά στη Βουλή μετά το 1974 τα τεκμήρια της προδοσίας. Από την ομιλία μου αυτή, από την οποία δεν δημοσίευσε λέξη καμμία εφημερίδα, ούτε από αυτές που παριστάνουν τις εθνικές, τα παρακάτω: “Το σημερινό νομοσχέδιο, κυρίες και κύριοι Βουλευτές, έχει αντικείμενο οικονομικό. Θα ήθελα να πω, όμως, ότι για εμάς, για τη Χρυσή Αυγή δεν είναι σημαντικότερο ζήτημα η οικονομία από ένα εθνικό θέμα. Ήταν φτωχοί και άλλοτε οι Έλληνες, πολύ φτωχότεροι από σήμερα, αλλά στα εθνικά ζητήματα ήταν ασυμβίβαστοι. Επένοντο οι Έλληνες στις αρχές του 20ου αιώνα, όταν έφευγε ο ίδιος ο γαμπρός του Πρωθυπουργού, ο Παύλος Μελάς, για να πάει να χύσει το αίμα του για τη Μακεδονία! Δεν υπολόγισαν ούτε την πρόσφατη χρεοκοπία, που υπήρχε τότε, ούτε τα οικονομικά ζητήματα…”
Μιλώντας για την Μακεδονία
“Μια και μιλάμε για τη Μακεδονία, θέλω να απευθυνθώ στη Νέα Δημοκρατία, η οποία εκπροσωπεί - υποτίθεται - την κεντροδεξιά παράταξη, η οποία από το 1974, από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, είναι ηττοπαθής και ιδεολογικά και πολιτικά νικημένη από την Αριστερά, την οποία πραγματικά αντιμετωπίζει με δέος και λέει ότι σέβεται την ιστορία της. Εμείς δεν τη σεβόμαστε και με αφορμή το ζήτημα της Μακεδονίας θα το αποδείξω. Στον Μεσοπόλεμο η κομμουνιστική Διεθνής απαιτεί να ληφθεί απόφαση για ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη…
“...Αυτό που θα πω αφορά μόνο το ΚΚΕ; Όχι, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. Διότι κάποτε υπήρχε ένα κόμμα, το ΚΚΕ, από το οποίο προέρχεστε πλείστοι από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και από το οποίο προήλθε το ΚΚΕ Εσωτερικού το 1968. Ουδέποτε αρνήθηκε, όμως, και κατήγγειλε την ιστορία του ΚΚΕ. Επομένως, σας αφορά άμεσα. Από το ΚΚΕ Εσωτερικού πήγαμε στον Συνασπισμό και από τον Συνασπισμό στον ΣΥΡΙΖΑ. Δική σας είναι, λοιπόν, η ιστορία του ΚΚΕ και θα δούμε εάν μπορείτε να είστε υπερήφανοι για αυτή.” “Το 1924 πηγαίνει ο πρώτος εκπρόσωπος του ΚΚΕ, ο Γεώργιος Γεωργιάδης, ο οποίος αρνείται την αυτόνομη Μακεδονία και Θράκη. Διαγράφεται από το ΚΚΕ, το οποίο καταγγέλλει σαν αντεθνικό. Πάει μετά ένας κύριος ονόματι Σαργολόγος Νικόλαος, ο οποίος δέχεται αυτή την ανθελληνική θέση περί αυτόνομης Μακεδονίας και Θράκης. Παίρνει 7.000 δολάρια από τη Μόσχα για την ενίσχυση του ΚΚΕ -το ήθος της Αριστεράς!- και μετά στη συνέχεια τι κάνει; Φεύγει για την Αμερική, κλέβοντας τα λεφτά!”
Κοινή η ιστορία ΣΥΡΙΖΑ και Κ.Κ.Ε.
“...Και έχουμε μετά την παρακάτω απόφαση-μνημείο εθνικής προδοσίας του Τρίτου Εκτάκτου Συνεδρίου του ΚΚΕ της 26ης Νοεμβρίου του 1924. Σας αφορά, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, αλλιώς καταδικάστε την ιστορία αυτή. Έλεγε, λοιπόν, η απόφαση του Συνεδρίου: «Ανεξαρτησία στη Μακεδονία και στη Θράκη. Η ντόπια κεφαλαιοκρατία καταπιέζει τις εθνικές μειονότητες στη Μακεδονία και στη Θράκη. Η ελληνική πλουτοκρατία καταδυναστεύει ένα μέρος του μακεδονικού και θρακικού λαού». “Και έρχομαι στον περίφημο ιστορικό της Αριστεράς, Ιωάννη Κορδάτο, Γραμματέα του ΚΚΕ από το 1920 έως το 1924 και διευθυντή του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, ο οποίος διαγράφεται από το ΚΚΕ για την αντίθετη θέση του προς την ανθελληνική στάση του κόμματος στο ζήτημα της Μακεδονίας και γράφει το παρακάτω άρθρο.
Ιδού τι λέει ο Κορδάτος, που λέτε ότι σας εκπροσωπεί. «Η Διεθνής εξάσκησε την επιρροή της και επίεσε στο Έκτο Συνέδριο του Κόμματος του Νοέμβρη του 1924 να αντικαταστήσει την Κεντρική Κορδάτου. Από τότε το παν κατέρρευσε σε συντρίμμια. Το άκρον άωτον του παραλογισμού ήταν το σύνθημα της αυτονομίας της Μακεδονίας» -κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, που πάτε για σύνθετη ονομασία- «το ΚΚΕ δημιούργησε με τα ταύτα αυτό το ζήτημα. Η πολιτική αυτή έδωσε στο Κόμμα το τελειωτικό χτύπημα, γιατί αποδοκιμάστηκε από τον λαό, γιατί ο κομμουνισμός στην Ελλάδα παρουσιάστηκε σαν σύμμαχος του βουλγάρικου σωβινισμού». Αυτά λέει ο Κορδάτος, ο δικός σας Κορδάτος, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ.”
Κάτω τα χέρια από τη Μακεδονία
“...Ερχόμαστε στα χρόνια της αλληλοσφαγής, όπου και τότε το Κόμμα σας -και εκπροσωπεί και εσάς κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ αυτό το πράγμα- έβγαλε αποφάσεις μνημεία-προδοσίας με κυριότερη αυτή της περίφημης Ε΄ Ολομέλειας, όπου έλεγε ότι στη Βόρεια Ελλάδα ο σλαβομακεδονικός λαός τα έδωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά ηρωικά και με αυτοθυσία και ότι ο "μακεδονικός" λαός θα βρει την πλήρη αποκατάστασή του. Αυτά έλεγε τότε το ΚΚΕ. Αυτά θα κάνει πράξη ο ΣΥΡΙΖΑ, αποδεχόμενος μια σύνθετη ονομασία.
Κάτω τα χέρια από τη Μακεδονία! Δεν θα περάσουν τα σχέδιά σας! Δεν θα τελειώσω εδώ. Έγινε τότε το Συνέδριο των λεγόμενων Σλαβομακεδόνων, που είναι αδόκιμος όρος, διότι και Σλάβος και Μακεδόνας δεν μπορείς να είσαι. Ή Μακεδόνας θα είσαι ή Σλάβος. Έγινε συνέδριο, λοιπόν, στο Βίτσι, όπου μίλησε ο περίφημος Καραγιώργης και μεταξύ άλλων είπε: «Παλιότερα οι Τούρκοι μπέηδες, οι Σέρβοι και οι Έλληνες κομιτατζήδες, οπλαρχηγοί, Παυλομελάδες και Καπετάν Βαρδαίοι, που έσφιγγαν τη θηλιά στο λαιμό του μακεδονικού λαού». Αυτοί είστε! Κατηγορείτε για εγκληματία τον Παύλο Μελά! Το αρνηθήκατε ποτέ; Το καταγγείλατε; Όχι βέβαια!… Τα σχέδιά σας δεν θα περάσουν.
Η Χρυσή Αυγή θα δώσει τον αγώνα εναντίον όλων άμα χρειαστεί. Κάθε σύνθετη ονομασία με οποιαδήποτε μορφή, γεωγραφική -erga omnes, χωρίς erga omnes, δεν μας ενδιαφέρει- το όνομα «Μακεδονία» δεν θα πάει στους Σκοπιανούς. Ο ελληνικός λαός θα αντιδράσει. Να το ξέρετε. Δεν θα περάσουν τα σχέδιά σας. Κάτω τα χέρια από τη Μακεδονία!”
Στην αποκάλυψη όλων αυτών των ντοκουμέντων της προδοσίας ουδείς υπήρξε αντίλογος στο κοινοβούλιο. Η ένοχη σιωπή σε όλο της το θλιβερό μεγαλείο. Μία ένοχη σιωπή, η οποία όμως δεν περιορίζεται στον χώρο του κοινοβουλίου, αλλά απλώνει τα δίκτυα της σαν τον ιστό της αράχνης σε ολόκληρο το σάπιο βασίλειο της Δανιμαρκίας, σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, σε εφημερίδες και όπου υπάρχει δημόσιο βήμα. Όμως, δυστυχώς, γι’ αυτούς, υπάρχει και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία δεν διστάζει να αποκαλύψει την πικρή γι’ αυτούς ιστορική Αλήθεια.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή