Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Αλήθεια γιατί δεν ακούστηκε από κανένα σταθμό ή κανάλι διαπλοκής για το πόσο δίκιο είχε η Χρυσή Αυγή τόσα χρόνια να λέει αυτά που μας συμβαίνουν σήμερα; Σε πόσες αλήθεια συγκεντρώσεις της Χρυσή Αυγή δεν ακούγαμε το τραγούδι της θρυλικής πια Μακεδονίας ξακουστής; Όταν σε κάθε συγκέντρωση γινόταν αναφορά για τον Μέγα Αλέξανδρο και τους αρχαίους προγόνους μας; Όλα όσα τώρα οι ξεπουλητάρηδες θέλουν να μας πάρουν και να τα δώσουν με πόση προθυμία αλήθεια στους φράγκους κατακτητές μας...
Το μεγαλύτερο κατάντημα όμως όλων των προδοταριών που μας κυβερνούν ήταν το χθεσινό μεγαλειώδες συλλαλητήριο της ηρωικής Μακεδονίας μας... Όταν όλο το "Συνταγματικό τόξο" ήταν κλεισμένο στην συνταγματική σπηλιά του ενώ όλος ο λαός φώναζε Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
Χίλια μπράβο στην Χρυσή Αυγή που στάθηκε στο ύψος της και έκανε ωραία εμφάνιση στο εν λόγω συλλαλητήριο, άσχετα που κανείς δεν τόλμησε να πεί για την... παρουσία της! Ακούσαμε ότι παρευρέθηκαν οι πλέον μνημονιάκηδες πολιτικάντηδες για τα ψηφαλάκια των περιοχών τους και μόνον και τσιμουδιά για την Χρυσή Αυγή! Εννοείται ότι ακούσαμε και είδαμε ήταν μόνο μέσω διαδικτύου μιας και οι απάτριδες-ανθέλληνες καναλάρχες, τσιράκια των μνημονιακών κυβερνώντων, καθώς περιμένουν και τις αδειούλες τους, βεβαίως βεβαίως(!) δεν έδειχναν απολύτως τίποτα! Καλή συνέχεια σε όλα τα παλληκάρια της Χρυσής Αυγής ήμασταν και είμαστε μαζί τους.

Αννα Κ.


Όπως ο ήλιος ανατέλλει κάθε μέρα από το ίδιο σημείο έτσι και η Μακεδονία είναι Ελληνική και μόνο Ελληνική και βρίσκεται εδώ και 2500 χρόνια στο ίδιο σημείο. Τα ξένα συμφέροντα μπορεί να έχουν εγχώριους υπαλλήλους αλλά αυτό που δεν έχουν είναι ψυχή και όσα λεφτά κι αν διαθέτουν, όσα μέσα να αγοράσουν δεν θα βρουν ποτέ τον τρόπο να γράψουν ιστορία ή να παραχαράξουν το παρελθόν. Χθες στην Θεσσαλονίκη δόθηκε ένα βροντερό μήνυμα προς όλους αυτούς που γυρίζουν την πλάτη στον Ελληνικό λαό και την Ιστορία του. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ. Εύγε για την παρουσία σας στην συγκέντρωση.

Μάριος Λυκ.


Το τρίτο κόμμα της βουλής είναι το πρώτο κόμμα στις καρδιές των Ελλήνων. ότι και να κάνουν όσο και να προσπαθούν να σας φιμώσουν δεν θα τα καταφέρουν και ο λόγος απλός. Η Χρυσή Αυγή μιλάει στις καρδιές των Ελλήνων και έχει σιδερένια θέληση. Τους κατηγορούν ότι μισούν και φθονούν αλλά έχουν γελαστεί γιατί αγαπούν την Ελλάδα πάνω απ' όλους και όλα. Δύσκολο να διαχειριστείς ανθρώπους σαν τον Μιχαλολιάκο (και τα παιδιά του με τα μαύρα) όταν δεν έχει τιμή σε ευρώ αλλά κανονική. Αίμα - Τιμή - Χρυσή Αυγή, μέχρι το τέλος.

Κ. Ζ.