Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Δεν βαριέσαι με τους άλλους. Αν οι δράσεις μας είναι δυναμικές, θα μας πουν εγκληματίες. Αν οι δράσεις μας δεν είναι δυναμικές, θα μας πουν συστημικούς. Και ειλικρινά δεν με νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι. Καρφί δεν μου καίγεται. Και γιατί θα έπρεπε να με νοιάζει δηλαδή. Όλα γι’ αυτούς είναι λάθος. Απεχθάνονται κάθε μορφή αντίδρασης. Δυστυχισμένοι μέσα στην δουλικότητα τους και την αποσύνθεση. Μην ζεις, μην είσαι άνθρωπος, μην αντιδράς. Υπάρχει κίνδυνος να χάσεις. Ε, ας χάσω λοιπόν. Από το να έχω μια ζωή που δεν είναι δική μου και να είμαι ένας αριθμός χωρίς να μπορέσω ποτέ να είμαι ο εαυτός μου, ας χάσω χίλιες φορές.
Χίλιες φορές όμως θα αναστηθώ. Χίλιες φορές θα κρατήσω το ίδιο σπαθί και την ίδια σημαία. Σε έναν στον οποίο το μόνο που έχει σημασία είναι ο άνθρωπος που στέκεται δίπλα σου. Ένας άνθρωπος που μπορεί να μην γνωρίζεις καν το όνομά του. Κι όμως είναι αδελφός σου.
Χουγιούρης Ευάγγελος

Όταν ο... “μακεδονομάχος” Λεβέντης ήταν υπέρ της εκχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας μας - ΒΙΝΤΕΟ

Στην Ελλάδα της διάλυσης και της χρεοκοπίας του Τσίπρα και του Καμμένου έγινε και αυτό. Στην περιοχή του Γέρακα, σε μια περιοχή που από τα μέσα της δεκαετίας του 90 κατοικήθηκε από κατσαπλιάδες αλβανούς οι οποίοι πιά έχουν δικά τους σπίτια και μεζονέτες, έλαβε χώρα ένα θλιβερό συμβάν. Στο Δημόσιο Νηπιαγωγείο του Γέρακα εκεί που το 65% των παιδιών είναι αλβανικής καταγωγής, οι νηπιαγωγοί και ο διευθυντής του Σταθμού κάλεσαν όλους τους γονείς να πληρώσουν από εξήντα ευρώ ο καθένας για την αγορά στυλό, μαρκαδόρων και γραφικής ύλης γενικότερα. Οι αλβανοί γονείς μαθημένοι να τους παρέχει τα πάντα τσάμπα το Ελληνικό κράτος αντέδρασαν, οπότε εκείνοι που θα πληρώσουν θα είναι οι γονείς των λίγων Ελλήνων μαθητών. Καταλαβαίνει κανείς την διάλυση που έφεραν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην Ελληνική παιδεία. Διορίζουν κομματόσκυλα νηπιαγωγούς σε σχολεία που δεν υπάρχει γραφική ύλη και βιβλία. Κατά τα άλλα ο τουρκόφιλος Γαβρόγλου προχωράει στην εγκατάσταση WI-FI, στα υπό διάλυση Ελληνικά σχολεία. Από ποια Εταιρεία κινητής τηλεφωνίας τα έχουν πάρει οι αλήτες του ΣΥΡΙΖΑ; Η Ελληνική Παιδεία που έγινε γνωστή από τους Αρχαίους χρόνους, θα αποκτήσει τον πραγματικό της ρόλο να μαθαίνει γράμματα στα Ελληνόπουλα με μια Εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής. Το μόνο πολιτικό κόμμα που δρα μόνο για το καλό των Ελλήνων.
Με Τιμή,  Μαρίνα Κ.Π.

Όλοι στα συλλαλητήρια με Ελληνικές Σημαίες να βροντοφωνάξουμε: Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία! 2 ΒΙΝΤΕΟ

Ο καιρός έχει γυρίσματα. Αυτό ποτέ δεν θα πρέπει να το ξεχνούν όλοι οι συμμορίτες και οι απατεώνες που μας καταδυναστεύουν τώρα αλλά και στο παρελθόν. Όσο για το εξάμβλωμα του Π. Φαλήρου, αυτό το έκτρωμα, αυτό το αίσχος, αν τελικά δεν έπεσε από τον αέρα, αλλά από ανθρώπινο χέρι, όποιοι και αν το έριξαν να αγιάσουν τα χέρια τους! Αντί να κοσμεί τον Δήμο σε περίοπτη μάλιστα θέση, ένας Καραϊσκάκης, ένας Κολοκοτρώνης, ένας Θεμιστοκλής, ένας Δαβάκης, ακόμα κι ένα όμορφο ορειχάλκινο άγαλμα του Ποσειδώνα (γιατί όχι;) θα μπορούσαν να είχαν τοποθετήσει, πήγαν κι έβαλαν αυτό το απαίσιο κατασκεύασμα, το οποίο σημειωτέον η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφία του κόσμου το απεχθανόταν. Ο Θεός να σας έχει καλά εσάς και τις οικογένειές σας για όλα όσα κάνετε για την Πατρίδα, είστε η τελευταία ελπίδα του Λαού και του Έθνους μας, το Γένος κάποτε θα σας χρωστάει ευγνωμοσύνη.
Ζήτω η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Ζήτω ο Αρχηγός, Ζήτω η Αιωνία Ελλάς.
Χρ.-Νικ.


Ασταμάτητο το ΕΛΑΜ: 7% ο Χρίστος Χρίστου στην δημοσκόπηση του ΡΙK