Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

H Χρυσή Αυγή είναι η μόνη Ελληνική πολιτική δύναμη που αγωνίζεται για την πατρίδα μας. ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, Λεβέντης, Κουβέλης, ΚΚΕ το κόμμα του χαφιέ, είναι όλοι προδότες της Ελλάδας. Την ξεπούλησαν με τα μνημόνια, τους κακοποιούς ισλαμιστές λαθρομετανάστες και τώρα με την παράδοση του Αιγαίου στους Τούρκους και της Ελληνικής Μακεδονίας στους σκοπιανούς.
Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Παύλου Μελά με αυτό το άθλιο κατάντημα και την προδοσία της Μακεδονίας από τους ανθέλληνες Τσίπρα, Καμμένο και όλο το κλεπτοκρατικό τόξο. Τον κομμουνιστή Κοτζιά που γιάτρεψαν και έσωσαν οι Σοβιετικοί από καρκίνο που τον ταλαιπωρούσε στην Μόσχα το 1980, σήμερα τον χρησιμοποιούν οι Ευρωπαίοι Ιμπεριαλιστές και οι Αμερικανοσιωνιστές στην προδοσία και στο ξεπούλημα της Ελλάδας. Είναι σωστό λοιπόν το σύνθημα Αλήτες, Προδότες, Πολιτικοί πλην της Χρυσής Αυγής φυσικά. O καιρός γάρ εγγύς. Σύντομα η Χρυσή Αυγή θα κληθεί από τον Ελληνικό λαό και την ιστορία να αναλάβει να απελευθερώσει την χώρα από τα δεσμά που της έχουν φορέσει οι προδότες και αλήτες ανθέλληνες πολιτικοί. Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός!
Με Τιμή Ιωάννης Κ.Π. Αθήνα

Η. Κασιδιάρης: Ελληνικός Στρατός στα Σκόπια! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Στάλιν τους πολιτικούς του αντιπάλους τους σκότωνε εν ψυχρώ, η κυβέρνηση της αριστεράς το κάνει πλαγίως. Έτσι και η Θεανώ Φωτίου κουρεύει τα επιδόματα των πολυτέκνων, επειδή δεν ανήκουν στους ψηφοφόρους του Σύριζα! Και όλοι λοιπόν βρισκόμαστε μπροστά στο "θεόπνευστο" έργο της αριστεράς, όπου οποιοσδήποτε είναι εναντίον της πρέπει να τιμωρείται με οποιοδήποτε μέσο, ακόμη και όταν οι αριστεροί έχουν να αντιμετωπίσουν μικρά παιδιά, όπως αυτά των πολυτέκνων. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και μπορεί να μην έχει την δυνατότητα να τους ρίξει στην Πηγάδα του Μελιγαλά όπως άλλωστε θα επιθυμούσε, γι΄ αυτό τον λόγο τους καταδικάζει σε λιμοκτονία αποσπώντας τους και αυτό το ελάχιστο κρατικό βοήθημα. Βέβαια από ένα ορφανό (του Στάλιν) δεν περιμέναμε να έχει και την καλύτερη γνώμη για τον θεσμό της οικογένειας.
Νίκος Κ.

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Πιο ξεκάθαρος δεν μπορούσε να γίνει ο αναπληρωτής πρωθυπουργός των Σκοπίων. Η ελληνική κυβέρνηση δέχεται συμβιβασμό που θα περιέχει το όνομα Μακεδονία. Εγώ σαν Έλληνας πολίτης έχω να επισημάνω το εξής, ότι ρε παιδιά και δουλειά θα βρούμε κι ας μας πληρώνουν με ψίχουλα γιατί έτσι το αποφάσισαν οι προδότες, και λεφτά να κουτσοπεράσουμε τον μήνα μας, και μια στέγη και λίγο φαγητό κάπως θα την βολέψουμε. Ένα πράγμα δεν μπορούμε να ξαναβρούμε αν το χάσουμε! Την Πατρίδα μας! Γι΄αυτό όπως είπε και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής πρέπει να βγούμε στους δρόμους και να φωνάξουμε για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Αν δεν έχουμε την Πατρίδα μας δεν έχουμε τίποτα!
Κ.Κ.

Άγριο κράξιμο σε Μουζάλα από κατοίκους της Χίου: Τον φυγάδευσε η Ασφάλεια του αεροδρομίου από την πίσω πόρτα - ΒΙΝΤΕΟ