Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Μέλη της Χρυσής Αυγής διαδήλωσαν κατά του Ερντογάν στην Κομοτηνή - Φωτογραφίες, Βίντεο

Μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, πατριωτικές οργανώσεις και Έλληνες πολίτες αντέδρασαν δυναμικά ενάντια στην ανθελληνική φιέστα Ερντογάν στην Θράκη.
Σήμερα το πρωί η πόλη της Κομοτηνής θύμιζε μια πόλη φρούριο από ξηρά και αέρα με κλίμα τρομοκρατίας από την τουρκοπροσκυνημένη συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ.
Απαγορεύονταν η διέλευση σε απλούς πολίτες που δεν μπορούσαν να μεταβούν στις δουλειές τους και έκλεισαν μέρος της Εγνατίας Οδού για να ικανοποιήσουν τον προκλητικό πρόεδρο της τουρκίας και την πραγματοποίηση της ανθελληνικής του φιέστας.
Τα μέλη της Χρυσής Αυγής και των πατριωτικών οργανώσεων με Ελληνικές σημαίες ανα χείρας εμποδίστηκαν από την αστυνομία ακόμη και να μεταβούν στην πλατεία για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά, την ίδια ώρα που οι τουρκοπράκτορες εγχώριοι και μη κυκλοφορούσαν ανενόχλητοι σε οποιοδήποτε σήμειο της πόλης.
Την ίδια ώρα πληρωμένα λεωφορεία από το προξενείο μετέφεραν τους ανθρώπους των ψευτομουφτήδων Ξάνθης και Κομοτηνης στήνοντας φίεστα στον ανεπιθύμητο Ερντογάν.
Ντροπή και αίσχος στους ραγιάδες κυβερνώντες που επέτρεψαν στην τουρκία να κάνει επίδειξη δύναμης στην Ελληνική Θράκη μας!