Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Όταν τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου, της διαπλοκής και της προδοσίας λαμβάνουν επί δεκαετίες εκατονταδες εκατομμύρια επιχορηγήσεις και δεν δίνουν ούτε ένα ευρώ η Χρυσή Αυγή προσφέρει 1.000.000. ευρώ στους συνανθρώπους μας στην Μάνδρα, κι όμως οι βαρώνοι των ΜΜΕ μούγκα και τουμπεκί! 1.000.000€ προσφέρει η Χρυσή Αυγή δια στόματος του ίδιου του Αρχηγού της στους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας που έχασαν τα πάντα στην Δυτική Αττική. Κανένας δημοσιογράφος και ΜΜΕ της διαπλοκής και της κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας δεν ανέφερε το παραμικό. Δεν άσκησαν την παραμικρή πίεση στην κυβέρνηση έτσι ώστε να εκταμιευθεί το προσφερόμενο ποσό. Φτου σας άθλιοι να βράσω την δημοκρατία σας!
Γιώργος Π.

Ανατριχίλα από την προκλητική ομιλία Ερντογάν: Έχουμε τέσσερις βουλευτές στην Ελληνική Βουλή, συμπατριώτες μου! ΒΙΝΤΕΟ
Φιέστα στην Θράκη για να υποδεχτούν τον Σουλτάνο, λες και η Θράκη δεν είναι Ελλάδα, λες και είναι αποικία της Τουρκίας. Οι πολιτικάντηδες, αυτοί οι ανίκανοι που μας κυβερνούν αφήνουν εντός της ελληνικής επικράτειας να δημιουργηθεί ένα νέο κράτος εν κράτει. Εγώ να ρωτήσω δεν υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος για να παρέμβει και να διακόψει την γιορτή του Ερντογάν στην Θράκη; Οι τοπικές αρχές, η αστυνομία, ο στρατός; Αυτό που γίνεται είναι κανονική προδοσία των ελληνικών εδαφών, στην Θράκη δεν ζούνε τούρκοι ζούνε Έλληνες, η Θράκη δεν είναι τουρκία είναι Ελλάδα. Δώστε του στο τέλος και την Ακρόπολη να την κάνει τζαμί ξεπουλημένοι!
Δημήτρης

Μέλη της Χρυσής Αυγής διαδήλωσαν κατά του Ερντογάν στην Κομοτηνή - Φωτογραφίες, Βίντεο

Φανταστείτε να πήγαινε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας στην Τραπεζούντα και στην Σαμψούντα και να του στήνανε ολόκληρη φιέστα οι Έλληνες κρυπτοχριστιανοί της περιοχής. Πιστεύετε θα ζούσε κανένας να διηγηθεί την εμπειρία; Κι αν ζούσε και κατέληγε σε κανένα μπουντρούμι του σουλτάνου θα του έδιναν λόγο τα τουρκικά μέσα για να διηγηθεί αυτήν την εξωπραγματική στιγμή; Πιστεύετε πως αν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας μάλιστα πριν την επίσκεψή του στον Εύξεινο Πόντο έλεγε δημόσια πως η Ελλάδα είναι ο Πόντος, η Κωνσταντινούπολη, η Σμύρνη θα του έστρωναν χαλί στην τουρκία και θα φωτογραφιζόνταν χασκογελώντας δίπλα από τον Ερντογάν; Ε, λοιπόν, εφόσον τα παραπάνω αποτελούν προϊον επιστημονικής φαντασίας για ποιον λόγο η Ελλάδα, ο πρωθυπουργός της και τα υπόλοιπα προδοτικά κόμματα πλην Χρυσής Αυγής εμμένουν στις μετάνοιες προς τον Ερντογάν; Ρητορική είναι η ερώτηση, την απάντηση την γνωρίζουμε ήδη.
Πάνος, Χαλκίδα

Γιάννης Λαγός στο Ράδιο Νεάπολις: Ο Ερντογάν στήνει οθωμανική φιέστα στην Θράκη, επειδή μας κυβερνάνε ανίκανοι!