Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Η ιστορία δεν παραγράφεται: Μεγάλες αλήθειες στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για την εγκληματική δράση των κομμουνιστών σε Ελλάδα και Ισπανία - Φωτορεπορτάζ

Κοσμοσυρροή στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για τις κομμουνιστικές ανταρσίες που αιματοκύλησαν Ελλάδα και Ισπανία

Με απόλυτη επιτυχία και πληθώρα κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τα Δεκεμβριανά στην Ελλάδα και τον Ηγέτη της Ισπανικής Φάλαγγας, Χοσέ Αντόνιο Πρίμο Ντε Ριβιέρα και συνδετικό κρίκο της με απόσταση λίγων χρόνων προσπάθεια των ερυθρών κατσαπλιάδων να αιματοκυλήσουν τις δύο ευρωπαϊκές χώρες, με σκοπό την υφαρπαγή της εξουσίας, προς χάριν του παρανοϊκού Στάλιν.

Τον πρόλογο της εκδηλώσεως έκανε ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος αναφέρθηκε στα ειδεχθή εγκλήματα που διέπραξαν οι κομμουνιστές κατά των Ελλήνων κατά την διάρκεια της Κατοχής, οπότε το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ αντί για αντίσταση περισσότερο ασχολούνταν με την εκμηδένιση των μη κομμουνιστικών αντιστασιακών οργανώσεων, αλλά και στην ιστορική συνεισφορά των Ηρώων του Συντάγματος Μακρυγιάννη στο ότι δεν καταντήσαμε σταλινική επαρχία.
Εν συνεχεία εκτενέστερα στο θέμα των Δεκεμβριανών αναφέρθηκε ο Συναγωνιστής Ευάγγελος Καρακώστας, ο οποίος ξεκίνησε μιλώντας για την συμβολή της Νέας Δημοκρατίας στην σημερινή επικράτηση του κομμουνισμού, ξεκινώντας από την νομιμοποίηση του ΚΚΕ από τον Καραμανλή και φτάνοντας μέχρι την σύμπλευση Σύριζα – ΝΔ σε κάθε αντεθνικό νομοσχέδιο που καταθέτουν οι πρώτοι.
Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε και στην αιτία που οι κομμουνιστές επέλεξαν την ένοπλη σύγκρουση και η οποία εδράζεται στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των Άγγλων, που ήθελαν την Ελλάδα υπόδουλη και χωρίς να εγείρει εθνικές αξιώσεις, αλλά και στα γεγονότα της κομμουνιστικής συνωμοσίας των Δεκεμβριανών και τη Μάχη στο Σύνταγμα Μακρυγιάννη, καθιστώντας σαφές ότι η πραγματική Εθνική Αντίσταση προήλθε από αυτούς που συνέτριψαν τον κομμουνισμό από το Θησείο μέχρι το Γράμμο και το Βίτσι.
Ακολούθησε η προβολή ενημερωτικού τηλεοπτικού υλικού σχετικά με την Ισπανική Φάλαγγα, τον αγώνα της εναντίον των κατσαπλιάδων στην Ισπανία και τον άνανδρα δολοφονημένο Αρχηγό της, Χοσέ Αντόνιο Πρίμο Ντε Ριβέρα.
Στην συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής, Δημήτρης Τσαρακλιμάνης, ο οποίος αναφέρθηκε στην Ιστορία του Χοσέ Αντόνιο Πρίβο Ντε Ριβέρα και της Φάλαγγάς του, οι οποίοι δώσανε τον υπέρ πάντων αγώνα εναντίον των κομμουνιστών κατσαπλιάδων του λεγόμενου «Λαϊκού Μετώπου».
Απαρίθμησε την ιστορία του μεγάλου Ισπανού Εθνικιστή από την κληρονομιά που του άφησε ο πατέρας του, μέχρι την δική του πολιτική σταδιοδρομία, την δημιουργία της Φάλαγγας και την εκτέλεσή του από τους θρασύδειλους κομμουνιστές, γεγονός που ουδόλως έκαμψε την Φάλαγγα, αφού – φευ δεν μπορούν να το καταλάβουν οι υλιστές – ο Εθνικισμός είναι Ιδέα και οι Ιδέες δεν πεθαίνουν, ούτε φυλακίζονται.
Αμέσως μετά στο βήμα ανέβηκε, καταχειροκροτούμενος, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, έκανε την σύνδεση των γεγονότων ανάμεσα στα Δεκεμβριανά και στον Ισπανικό Εμφύλιο, όπου και τις δύο φορές οι κομμουνιστές προέβησαν σε ωμότητες, αλλά έλαβαν την πρέπουσα απάντηση μονάχα από τους Εθνικιστές, τα πραγματικά νιάτα του κόσμου.
Αναφέρθηκε επίσης ο Αρχηγός στην ψοφοδεή στάση της Νέας Δημοκρατίας και των ψευτοδεξιών γενικότερα, οι οποίοι «σέβονται τους αγώνες της Αριστεράς» και συνεπώς δεν μπορούν να έχουν καμία σχέση με τους Εθνικιστές, παρότι προσπαθούν διακαώς να υφαρπάξουν τις ψήφους τους.
Δεν σέβονται απλώς τους αγώνες αριστεράς, αλλά στην ουσία είναι το ίδιο κόμμα πλέον. Ξεκαθάρισε δε ο Αρχηγός ότι ουδεμία σχέση μπορούμε να έχουμε με τους ψευτοδεξιούς πολιτικάντηδες. Εμείς είμαστε Αγωνιστές! Αυτοί φοβούνται ακόμα και στον Στρατό να υπηρετήσουν.
Μιλώντας για τα Δεκεμβριανά, ανέφερε ότι οι κομμουνιστές στην Ελλάδα πιθανότατα γνώριζαν ότι θα χάσουν, αλλά έκαναν το «διεθνιστικό τους καθήκον», διατηρώντας ενεργό ένα μέτωπο στα Βαλκάνια, προκειμένου να μπορέσουν να επεκταθεί η σφαίρα επιρροής των Σοβιετικών. Κοινώς, έδωσαν το αίμα των Ελλήνων για να κερδίσει ακόμα περισσότερη εξουσία ο Στάλιν.
Η εκδήλωση έκλεισε με άπαντες να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.