Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Χρήστος Παππάς: Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία - BINTEO

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την διανομή «κοινωνικού μερίσματος». Ο Συναγωνιστής αρχικά επισήμανε τα τραγικά γεγονότα με τις πλημμύρες στην Μάνδρα Αττικής, όπου η Ελλάδα θρηνεί ήδη 20 νεκρούς και το ανάλγητο Αριστερό κράτος αποποιείται των ευθυνών του.

Μετέπειτα, σχετικά με το «κοινωνικό μέρισμα» τόνισε ότι είναι ακόμα ένα τέχνασμα για να ρίξει η συγκυβέρνηση στάχτη στα μάτια του ελληνικού Λαού, αφού πρόκειται να δοθεί σε φτωχούς κατ’ επιλογή. Τελείωσε τον λόγο του λέγοντας ότι μόνο οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής αγωνίζονται για Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία μέσα και έξω από την Βουλή, υπερασπιζόμενοι τον Έλληνα πολίτη.
Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτηση του Χρήστου Παππά:
Την περασμένη Πέμπτη ο Αριστερός Πρωθυπουργός ως ένας νέος Πόντιος Πιλάτος ένιψε τας χείρας του στα λασπόνερα της Μάνδρας, κήρυξε απλά «Εθνικό Πένθος» προκειμένου να αποποιηθεί των ευθυνών του. Με μια δεκάλεπτη γυροβολιά, πήγε κυριολεκτικά στα πέριξ της Μάνδρας, χωρίς καν να μπει στην πόλη, ίσα ίσα για τις φωτογραφίες, γύρισε την πλάτη στα προβλήματα της Δυτικής Αττικής και έφυγε ταξιδάκι στην Σουηδία.
Η «Θεομηνία» αυτή, όπως ειπώθηκε, προμηνύει και να το θυμάστε το τέλος της συγκυβέρνησης. Εμείς, και πάλι μόνο εμείς, βρεθήκαμε από την πρώτη στιγμή εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές και ο Νίκος Μιχαλολιάκος που τόλμησε αυτό που κανείς πολιτικός Αρχηγός. Δεν τόλμησε κανείς από εσάς και από τους αρχηγούς του μνημονιακού τόξου να λερώσει τα λουστρίνια του στις λάσπες της εργατικής περιοχής της Μάνδρας.
Και σε εσάς όλους της συγκυβέρνησης που μιλάτε για ακραία «καιρικά φαινόμενα» θα σας πω πως δεν υπάρχουν «ακραία καιρικά φαινόμενα», αλλά υπάρχουν μόνο ακραίες εγκληματικές ευθύνες. Κάποιοι φταίνε γι’ αυτό. Κάποιοι πρέπει να πληρώσουν. Και δεν αρκεί το ‘’Εθνικό Πένθος’’ ενδεχομένως να υπήρχετο μία ισορροπία, χωρίς αυτό να φέρνει πίσω τους πεσόντες, τους 20 νεκρούς με ένα Ειδικό Δικαστήριο.
Στο προκείμενο τώρα, στο σημερινό ρεσιτάλ Αριστερής κοροϊδίας, το λεγόμενο «κοινωνικό μέρισμα». Ο όρος κατ’ αρχήν «κοινωνικό μέρισμα» είναι ατυχής αλλά και προκλητικός. Μέρισμα κυρίες και κύριοι της συγκυβέρνησης, κ. Πρωθυπουργέ, παίρνουν οι μέτοχοι εταιριών. Οι μέτοχοι εταιριών, που δεν διώκονται όταν οι διαχειριστές και οι διευθυντές των εταιριών ρίχνουν την εταιρία στην οικονομική καταστροφή.
Εσείς, όλοι εσείς, οι προηγούμενοι και οι τωρινοί, διώκετε με κάθε τρόπο τους μετόχους αυτού του κράτους δηλαδή τους πολίτες. Τους διώκετε οικονομικά, νομικά και ηθικά, και αφήνετε στο απυρόβλητο όσους διαχειρίστηκαν και διηύθυναν την εταιρεία, δηλαδή αυτό το κράτος που πτώχευσε.
Είπε ο κ. Πρωθυπουργός «Μετά τη χθεσινή εξέλιξη, ανοίγεται μπροστά μας ένας καθαρός δρόμος διεξόδου για την οριστική έξοδο από τα μνημόνια και την έξοδο στις αγορές σε ένα χρόνο». Σαν να ακούγαμε ακριβώς τον Σαμαρά. Αν βάζαμε την φωνή του Σαμαρά στο πλάνο του Τσίπρα δεν θα άλλαζε τίποτα.
Ο Πρωθυπουργός πλασάρεται σαν το «νέο» στην πολιτική, αλλά φοβάμαι ότι στα 3 σχεδόν έτη που κυβερνά, γεράσατε ξαφνικά με γεωμετρική πρόοδο και σαφώς πλέον ταυτίζεστε με το «παλιό»
Γιατί αυτή η δήλωση του κ. Πρωθυπουργού σε τι διαφέρει από εκείνες τις δηλώσεις του Παπαδήμα, του Σαμαρά, του Βενιζέλου, σε τι διαφέρει τελικά ακόμη από την περίφημη δήλωση του ανεκδιήγητου Τζέφρυ Παπανδρέου «λεφτά υπάρχουν»;
Όλοι έταξαν έξοδο από την κρίση και έξοδο στις αγορές σε ένα χρόνο. Το τρομερό είναι ότι τα ίδια μας έλεγε ο κ. Τσίπρας και πέρυσι. Μίλησε για δίκαιη ανακατανομή του πλούτου. Ποια δίκαιη ανακατανομή του πλούτου κύριοι της Αριστεράς συγκυβέρνησης;
Μίλησε ότι θα «ξανακερδίσουμε το κοινωνικό κράτος». Εσείς τι κάνετε; Τα παίρνετε από τους φτωχούς για να τα δώσετε στους κατ’ επιλογήν δικούς σας φτωχούς. Τους φτωχούς που θα ορίσει η κοινή υπουργική απόφαση. Ή ακόμα κάνετε το χειρότερο. Παρουσιάζετε ως επιτυχία τα αυτονόητα, δηλαδή, τις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης, δηλαδή τα λεφτά που δικαιούνται κάποιες ομάδες πολιτών, τα βαφτίζετε «κοινωνικό μέρισμα» και «δίκαιη ανακατανομή».
Είναι δίκαιη ανακατανομή κύριοι; Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί; Η κατάσχεση της πρώτης κατοικίας των φτωχών Ελλήνων; Αυτή είναι δίκαιη ανακατανομή του πλούτου; Είναι κοινωνικό κράτος αυτό; Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι επί των ημερών σας ξεκινάει ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας των Ελλήνων. Επί των ημερών σας. Εσάς οι δήθεν προστάτες του Λαού.
Θα κλείσω και θα πω ότι εμείς στεκόμαστε ενάντιοι στην υποκρισία σας. Εμείς μπορούμε να πούμε ΟΧΙ. Μπορούμε να πούμε ΟΧΙ, σταματήστε να κοροϊδεύετε τον ελληνικό Λαό. Ως πότε θα τον κοροϊδεύετε σε αγαστή συνεργασία Αριστεροί και Δεξιοί μαζί; Εμείς οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, βουλευτές και στελέχη θεωρούμε τους εαυτούς μας και είμαστε και μέσα και έξω από την Βουλή λαϊκοί αγωνιστές, πολιτικοί αγωνιστές που αγωνιζόμαστε για Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία.
Ψωμί για όλους τους Έλληνες, κοινωνική δικαιοσύνη. Ούτε ένα ευρώ στους τοκογλύφους. Εθνική παραγωγή επιτέλους, να σταθούμε στα πόδια μας. Παιδεία εθνική και ελληνική και ορθόδοξη. Ελευθερία ενάντια στους διεθνιστές, τους σιωνιστές, στους ανθέλληνες, ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενάντια στο ΝΑΤΟ. Έχουμε το δίκαιο, τον Θεό και τον φτωχό Έλληνα και Ελληνίδα στο πλευρό μας. Γι’ αυτό τρέμετε, γι’ αυτό θα νικήσουμε.