Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Ο κόσμος χάνεται και ο Τσίπρας φωτογραφίζεται. Εκδρομή στην Σουηδία με την Αχτσιόγλου αφού πρώτα «πέρασε» από τις πληγέντες περιοχές όπου είδε ιδίοις όμμασι με κυάλια τις καταστροφές. Γιατί να λερώσει το σκαρπίνι του ο κύριος Τσίπρας, έχει δουλέψει ποτέ για να καταλάβει τί εστί να χάνονται οι κόποι μιας ζωής μέσα σε μια νύχτα από την κρατική αναλγησία; Προφανώς και όχι. Ελπίζω σύντομα η Χρυσή Αυγή να γίνει κυβέρνηση και να στείλει όλα αυτά τα λαμόγια από εκεί που ήρθαν!

Νικολέτα, Ασπρόπυργος


Αγαπημένα μου παιδιά με τα μαύρα μπλουζάκια για άλλη μια φορά με κάνατε περήφανο. Σας θαύμασα εχθές στις γειτονιές μας να είστε κυριολεκτικά μέσα στην λάσπη και να χαρίζετε ένα χαμόγελο αισιοδοξίας στους συμπολίτες μας με την δυναμική σας παρουσίας. Είσαστε ο μόνος πολιτικός φορέας που ήρθε και πραγματικά βουτήχτηκε στην λάσπη για να μας προσφέρει ένα χέρι βοήθειας, μια μπουκιά ψωμί και να ακούσει τα παράπονά μας. Όσοι άλλοι μας "επισκέφθηκαν" αρκέστηκαν στο να βγάλουν μια φωτογραφία εξ αποστάσεως για να πουν τα πουλημένα ΜΜΕ ότι ήρθαν στης περιοχές της καταστροφής. Οπλιστείτε με δύναμη, σύντομα θα έρθει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού και ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του.
Ι.Ζ.


Η τελευταία λίστα με την σύζυγο του Μητσοτάκη πήγε κιόλας στα αζήτητα. Η «αριστερή» κυβέρνηση προστάτης των «φιλελεύθερων» καπιταλιστών. Με απλά λόγια κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Τα ίδια μαγαζιά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ  με διαφορετική ταμπέλα για να μπορούν να συντηρούν την εκλογική τους πελατεία. Έχουν φτιάξει από κοινού και δυο, τρία περίπτερα τύπου ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΑΝΕΛ, ΚΚΕ και όλα πάνε πρίμα. Πήγαιναν πρίμα στην ουσία γιατί προέκυψε μια Χρυσή Αυγή που ένα ένα τα κλείνει τα παραμάγαζα και ξεβρωμίζει τον τόπο. Συνεχίστε έτσι!
Κωνσταντίνος