Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Παρά τις μεθοδεύσεις και την πολεμική η Χρυσή Αυγή παραμένει μακράν τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με αυξημένα ποσοστά σε δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ!

Τον τελευταίο καιρό κόμματα και καναλάρχες έχουν μπει σε μία παράλληλη επιχείρηση πόλωσης, αλλά και νεκρανάστασης του κλεφτοΠαΣοΚ, με απώτερο σκοπό την ενίσχυση του δικομματισμού με «τρίτο πόλο» την «πασπαρτού» πράσινη εγκληματική οργάνωση.

Σε αυτά τα πλαίσια, δημοσιεύτηκαν τον τελευταίο καιρό πλείστες μαϊμούδες που κοινό τόπο είχαν την ενίσχυση του ΠαΣοΚ, εν όψει των εκλογών για νέο πρόεδρο. Παράλληλα, ο Σύριζα και η ΝΔ κάνουν τις δικές τους κινήσεις συσπείρωσης των ψηφοφόρων, έχοντας παράλληλα κατά νου την ημερομηνία διεξαγωγής των πρόωρων εκλογών.

Οι κοινές προσπάθειες νταβατζήδων και πολιτικάντηδων δείχνουν, όμως, να αποτυγχάνουν, αφού καρφί στα πλευρά τους στέκει αγέρωχη και σταθερά Τρίτη η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων, με ποσοστά που ξεπερνάνε το 10% με την πρέπουσα αναγωγή!
Δείτε τα ποσοστά προ αναγωγής που δίνει η δημοσκόπηση:
Τα ποσοστά με αναγωγή τα «κόψανε» για την αποφυγή εγκεφαλικών επεισοδίων.
Βέβαια, ακόμα και αυτή η δημοσκόπηση είναι μαϊμού, αφού διέπεται από ακριβώς τους ίδιους σκοπούς παραπλάνησης και στηρίζεται στην άθροιση των ποσοστών των επιμέρους συνιστωσών του ΠαΣοΚ. Όμως, όσο πολώνεται το πολιτικό πεδίο ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς θα απορροφάται βαθμιαία από τον Σύριζα. Αντίστοιχη τύχη θα έχει και το ΚΚΕ και έτσι αυτά μην περιμένετε να τα δείτε πάνω από 5% έκαστο.
Αντίθετα με αυτά, η Χρυσή Αυγή αντιπροσωπεύει ανθρώπους που έχουν γυρίσει οριστικά την πλάτη στο πολιτικό κατεστημένο και ως εκ τούτου δεν επηρεάζονται από τις πολιτικάντικες τακτικές. Συνεπώς, καμία επίδραση δεν έχουν όλα αυτά στα ποσοστά της Χρυσής Αυγής που κινούνται μονίμως ανοδικά, ασχέτως με τις επιμέρους λεπτομέρειες της σύγκρουσης των πολιτικάντηδων ή τις ορέξεις των καναλαρχών.