Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Μήνυμα Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για τις Προεδρικές Εκλογές της Κύπρου

Περήφανοι Έλληνες της Κύπρου. Από την πόλη των Αθηνών απευθύνω θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους εσάς που κρατάτε Θερμοπύλες στη μαρτυρική Μεγαλόνησο.

Σε τρεις μήνες από σήμερα δίνετε τη μάχη για την εκλογή του Προέδρου της Κύπρου. Σε αυτό τον ωραίο αγώνα είμαι βέβαιος πως θα βγείτε νικητές. Όσα εμπόδια και αν σας βάζει το σύστημα να μην λυγίσετε και να είστε περήφανοι που είστε Εθνικιστές.

Ο λαός της Κύπρου έχει ξεκάθαρη αντιομοσπονδιακή επιλογή και αυτή είναι του αγαπημένου μου συναγωνιστή, Χρίστου Χρίστου. Τα παιδιά του Ευαγόρα και του Αυξεντίου δεν πρόκειται να ξεπουλήσουν το αίμα των προγόνων τους και θα συνεχίσουν τη μάχη μέχρις εσχάτων για να παραμείνει η Κύπρος ελληνική. Αγωνιστείτε για να μην περάσει καμία προδοτική λύση τύπου Ομοσπονδίας μέσα από τις γραμμές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου.
Αδέλφια, συναγωνιστές και συναγωνίστριες,  οι ψευτοεθνικόφρονες του σχεδίου ΑΝΑΝ απεργάζονται ένα νέο σχέδιο για την ολοκληρωτική τουρκοποίηση της Κύπρου μας. Χρέος σας να ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.
Στο πλευρό σας έχετε ολόκληρο τον ελληνισμό. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή στηρίζει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ τον συναγωνιστή Χρίστο Χρίστου στις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές. Ήρθε η ώρα οι Εθνικιστές να ανέβουν εκεί που τους αξίζει και στη Μαρτυρική μας Μεγαλόνησο. Σας εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχετε να επιτελέσετε.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή