Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Θα μπορούσε να μιλά κανείς ώρες ατελείωτες για τους Έλληνες. Τους Έλληνες που βρέθηκαν πάντα παρόντες, στην Σαλαμίνα, στο χάνι της Γραβιάς, στην Πίνδο, στο Αργυρόκαστρο, στην Κορυτσά, αντιστεκόμενοι σε κάθε δυνάστη που αποφάσιζε να τους κρύψει τον ήλιο! Αυτή είναι η νοοτροπία. Είναι η ζωή στην ουσία της.
Μέσα στο σκοτάδι ο δάσκαλος και ο παπάς αναλαμβάνουν να μάθουν γράμματα στα παιδιά! Aναλαμβάνουν να τα διδάξουν όσα η φυλή τους κουβαλούσε αιώνες τώρα! Πού είναι αυτοί τώρα; Αυτοί έπρεπε πρώτοι να φωνάξουν. Έχουμε απ' αυτούς τους εμπνευσμένους στα σχολεία μας; Με την Χρυσή Αυγή θα βρεθούν.
Μ.Β., Εκπαιδευτικός

Ερημώνει η Πατρίδα μας - Έκλεισε μετά από 100 χρόνια το Δημοτικό Σχολείο Ερεικούσας

Ολοκληρώθηκε η πώληση και μεταβίβαση του 100% της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Ferrovie Dello Stato Italiane S.p.A., έναντι συνολικού τιμήματος 45 εκατ. ευρώ. Από κρατική ελληνική έγινε κρατική ιταλική. Ο ιδιώτης που είναι; Ξεπούλημα ελληνικού πλούτου από πουλημένους πολιτικούς με δόλιο τρόπο δημιουργούν χρέος στις επιχειρήσεις του Δημοσίου για να τις πωλούν σε εξευτελιστικές τιμές βάση εντολών των δανειστών αφεντικών.
Β.Γ.

Σύντομα και στην Ελλάδα: Στην Αυστρία είναι περισσότεροι οι μουσουλμάνοι μαθητές - Εκφράζονται φόβοι για ριζοσπαστικοποίηση των δασκάλων!

Κάποτε υπήρχε στο ΥΕΝ Διεύθυνση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος και υπήρχαν κρατικές και μη αποθήκες από χορηγίες εφοπλιστών αλλά και της ΕΛΜΕΠΑ. Eίχαν σχετικό  εξοπλισμό, αλλά και πάρα πολλά υλικά καταπολέμησης θαλάσσιας ρύπανσης από πετρελαιοειδή και με πολλά ειδικά υλικά και πλωτά μέσα με ειδικές αντλίες, με πλωτά φράγματα κλπ. Υπήρχε επίσης και εκπαιδευμένο προσωπικό Λιμενικού Σώματος που σε απόλυτη άμεση ετοιμότητα αλλά και επικουρούμενοι από παροχές και συνεργασία με ειδικές μονάδες και μέσα Ελληνικών πετρελαϊκών εταιρειών επενέβαιναν για άμεση σχετική απορρύπανση. Τώρα περάσανε πάρα πολλές ώρες αλλά και κάμποσες ημέρες για να αρχίσει κάποια κινητοποίηση για απορρύπανση  και μάλιστα στον Πειραιά, το μεγαλύτερο και κύριο λιμάνι της Ελλάδας. Όλες οι ελλείψεις και οι καταστροφικές συνέπειες τους είναι απόρροια των μνημονίων και αποτελούν θηλιά στον λαιμό της Ελλάδας, μια θηλιά που έβαλαν όλα τα κόμματα πλην της Χρυσής Αυγής.
Γ.Τ.

Μουσουλμανικό κόμμα δημιουργήθηκε στην Σουηδία - Έρχεται και η σειρά της Ελλάδ