Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Πρώτη φορά σας στέλνω για να πω δύο πράγματα μέσα από την καρδιά μου, όπως τα βλέπω και τα βιώνω εγώ. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα Κίνημα, το οποίο το πολεμάνε από κάθε πλευρά και με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο. Μπορεί ο νεοέλληνας να ξεχνάει, αλλά ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, καθώς και σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του 2012 κατέληξαν με βαρύτατους περιοριστικούς όρους, ενώ οι μισοί εξ αυτών κατέληξαν και στον Κορυδαλλό.
Επιπροσθέτως αυτού, του ήδη βαρύτατου πλήγματος, ενώ ήταν μέσα στις φυλακές πληροφορήθηκαν την δολοφονία δύο Συναγωνιστών μας, του Γιώργου και του Μάνου. Αντέξανε ΚΑΙ αυτό το πλήγμα και ήρθε η άρση της κρατικής χρηματοδότησης, που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Το ανθελληνικό κατεστημένο κήρυξε ακόμα και τις διανομές τροφίμων ως «ρατσιστικές», προκειμένου να πλήξει τον Λαϊκό Σύνδεσμο. Θα πρέπει να είναι τρελός κάποιος για να είναι στην Χρυσή Αυγή! Όντως, όποιος το πει αυτό έχει απόλυτο δίκιο. Περήφανα, λοιπόν, εγώ δηλώνω τρελός και επιπλέον δηλώνω πως ως ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής δεν ενδιαφέρομαι ουδόλως για το ποιος δείλιασε, για το ποιος κουράστηκε, για το ποιος βρίσκει «λάθη», για το ποιος οτιδήποτε... Όποιος αντέχει συνεχίζει, όποιος δεν αντέχει με οποιαδήποτε πρόφαση ή ιδιωτικό όφελος να πάει στο καλό ή για να είμαι πιο ακριβής να πάει και να μην ξαναγυρίσει. Ο αγώνας μας είναι κακοτράχαλος και ανηφορικός. Δύσκολος, αλλά όμορφος και σε αυτόν δεν χωρούν οι λιγόψυχοι, οι ιδιοτελείς και οι λοιπές κατηγορίες νεοελλήνων. Αν μη τι άλλο έχουμε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε από τις ελλείψεις (οποιουδήποτε είδους) του καθενός. Ο Αγώνας Συνεχίζεται!
Κ.Α.

Δυναμική απάντηση Αγιορειτών στην επίσκεψη του άθεου Τσίπρα: «Έξω οι Αντίχριστοι»!

Σήμερα είναι η επέτειος της απαρχής των πολιτικών διώξεων κατά του Λαϊκού Συνδέσμου και σας στέλνω, Αρχηγέ μου, αυτή την επιστολή για να σας δηλώσω την συμπαράστασή μου. Επέτειος θα πει κάποιος είναι μια λέξη που παραπέμπει σε χαρμόσυνες ημέρες και ότι μάλλον έχω αστοχήσει λεκτικά. Όχι, δεν πρόκειται περί αστοχίας, αλλά περί συνειδητότατης επιλογής. Χαρά ένιωθαν οι Σπαρτιάτες «ανηφορίζοντας» προς τις Θερμοπύλες. Χαρά ένιωθε ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος αρνούμενος την προσφορά που περιελάμβανε το τελεσίγραφο του Μωάμεθ του Β’, του επονομαζόμενου και Πορθητή. Χαρά ένιωθε, Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου, και ο Χριστός μας όταν ανέβαινε τον Γολγοθά του για να σώσει την ανθρωπότητα, γιατί έβλεπε το σχέδιο του Θεού να λαμβάνει σάρκα και οστά. Χαρά νιώθουν και οι Χρυσαυγίτες για τα όσα δυσάρεστα τους επιφυλάσσει η πορεία μας. Θα έπρεπε να μας ανησυχεί αν συνέβαινε το αντίθετο. Μας πολεμάνε όλοι, άρα πάμε καλά!
Γ.Λ.

Έξι μήνες φυλάκιση στον Ηλία Κασιδιάρη για την... “εγκληματική και τρομοκρατική” ομιλία του στον Ασπρόπυργο! Δεν μας σταματούν οι άδικες διώξεις - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Να τελικά που υπάρχει πλήρης επιβεβαίωση των όσων φοβόμουν. Η φαινομενικά απλά τρελή και αδικαιολόγητη τροπολογία για απονομή της Σημαίας μας με κλήρωση ήταν απλά ένας "φερετζές" για να δίνεται η Σημαία σε όποιον γουστάρει ο εκάστοτε ανθέλληνας που το ανθελληνικό κράτος τον διόρισε διευθυντή του σχολείου του παιδιού μου. Να ξέρουν οι γονείς της Κοζάνης πως δεν είναι μόνοι τους. Είμαστε πολλοί και θα αντιδράσουμε για να ακυρωθεί αυτή η συμπαιγνία των ανθελλήνων. Τελικά, με αυτούς που μπλέξαμε καλύτερα να είχαμε πρωθυπουργό από κλήρωση! Ας το σκεφτεί ο Τσίπρας και οι υπόλοιποι.
Δ.Β.
Το πρώτο «ΝΑΙ» των ΑΝΕΛ ήρθε για την αλλαγή φύλου - Πλησιάζει και η ώρα να ψηφίσουν και την “τουρκοτροπολογία”