Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Στημένες διαμάχες δίνουν οι μνημονιακοί πολιτικοί, για το πόσο κατέβηκε ο βασικός μισθός επί των ημερών τους, απαλλάσσοντας έτσι την ξενοκρατία και τους δανειστές τοκογλύφους που στο όνομα ενός παράνομου χρέους κατέστρεψαν τους πολίτες της Ελλάδας. Αυτό έκανε και η υπουργός μη Εργασίας πλέον, που σπατάλησε 50 χιλ. ευρώ για να ανανεώσει τα έπιπλα στο γραφείο της, να  υποχρεωθεί  στη Βουλή να παραδεχτεί ότι επί ΣΥΡΙΖΑ ο κατώτατος μισθός μειώθηκε στα 360 ευρώ, από τα 751 που είχε υποσχεθεί προεκλογικά.
Καλά στημένο το έργο με θύματα τους εργαζόμενους. Όσο η πατρίδα μας τελεί υπό την οικονομική ολιγαρχία των ντόπιων και ξένων δανειστών δεν πρόκειται να υπάρξει τίποτα το θετικό για τους εργαζόμενους και τους άνεργους. Μόνο η εφαρμογή του Λαϊκού Εθνικισμού μπορεί να φέρει ανάπτυξη, πρωτογενή παραγωγή και ελπίδα στους εργαζόμενους. Χρυσή Αυγή για κοινωνική εξισορρόπηση.

Κ.Λ.
Νίκη των κυβερνητικών δυνάμεων με παράλληλη ήττα του χαλιφάτου τόσο σε Ιράκ όσο και στη Συρία. Επιτέλους ήρθε η ώρα  να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και τα «προσφυγάκια» από το Ιράκ και την Συρία, για να συμβάλουν στην ανοικοδόμησή των ελεύθερων πια πατρίδων τους. Η πραγματικότητα όμως είναι πιο ζοφερή μιας και αν επιστρέψουν θα τους εκτελέσουν, διότι το 60% είναι οι δολοφόνοι που τους βλέπαμε σε βίντεο να αποκεφαλίζουν στο όνομα του αλλάχ. Αν  επιστρέψουν εκεί τους περιμένουν οι συγγενείς των εκτελεσθέντων. Δικαιώνεται για τα παραπάνω η Χρυσή Αυγή, η οποία ζητούσε και ζητά απέλαση όλων των λαθρομεταναστών, με παράλληλη φύλαξη των συνόρων από τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Ν.Κ.

Τα κέντρα λήψης αποφάσεων τόσο σε πολιτικό αλλά και οικονομικό επίπεδο, προαποφασίζονται στο παρασκήνιο, από σχεδόν αόρατα κέντρα αποφάσεων και δεν είναι άλλα από τα καρτέλ της πλουτοκρατίας. Μπροστά από αυτά οι πολίτες βλέπουν τα ενεργούμενα τους που δεν είναι άλλοι από τις κατά όνομα κυβερνήσεις οι οποίοι σαν καλοί ηθοποιοί παριστάνουν τάχα ότι αποφασίζουν. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην Ελλάδα και σαν απόδειξη των παραπάνω είδαμε το μίσος που έχουν για την Χρυσή Αυγή η οποία πέτυχε να αφυπνίσει ένα σεβαστό ποσοστό Ελλήνων για την φάρσα που αποκαλείται μεταπολιτευτική δημοκρατία. Δολοφονίες, φυλακίσεις, πρωτοφανείς διώξεις και ολοκληρωτικός αποκλεισμός από τα ΜΜΕ ήταν ο πρώτος γύρος επίθεσης της ξενοκρατίας στο Εθνικιστικό Κίνημα που μάχεται υπέρ βωμών και εστιών. Παρόλα αυτά εξακολουθεί να μάχεται σαν τελευταία γραμμή αμύνης δίνοντας το παράδειγμα ότι ο εχθρός είναι μεν δυνατός αλλά όχι ανίκητος.
Λ.Ι.