Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Ισλαμοποίηση! Οι Συριζαίοι διώκτες της Ορθοδοξίας καταργούν και τον εκκλησιασμό στα σχολεία

Με γοργά βήματα εξελίσσεται το ανθελληνικό σχέδιο του Σύριζα για τον αφελληνισμό της Παιδείας.
Έτσι μετά την κλήρωση των σημαιοφόρων, την κατάργηση της έπαρσης Σημαίας και του Εθνικού Ύμνου, σειρά έχει η κατάργηση του εκκλησιασμού, ο οποίος επαφίεται στην διακριτική ευχέρεια των δασκάλων.
Το περιβόητο σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος Γαβρόγλου, ο οποίος εξαγόρασε την στρατιωτική του θητεία με ένα "σκανδαλάκι", πέρασε προς έλεγχο από το Συμβούλιο της Επικρατείας, με τους δικαστικούς λειτουργούς να θέτουν και τις παρατηρήσεις τους προκειμένου να ολοκληρωθεί η σύνταξή του. Στη γνωμοδότησή τους υπογραμμίζουν ζητήματα που θα πρέπει να ελέγξει το υπουργείο Παιδείας προτού το σχέδιο υπογραφεί από το Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Στη γνωμοδότηση το ΣτΕ υπογραμμίζει πως η διατύπωση του σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος ως προς τον εκκλησιασμό ουσιαστικά "επιτρέπει την χωρίς κριτήρια παντελή κατάργηση του εκκλησιασμού". Πρόκειται για διάταξη στην οποία αναφέρεται ότι "εκκλησιασμός πραγματοποιείται κατά σχολείο ή τάξη με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών ύστερα από σχετική απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων".
Για το λόγο αυτό οι σύμβουλοι Επικρατείας επισημαίνουν πως η ρύθμιση "είναι ατελής, δεδομένου ότι δεν προσδιορίζονται οι ημέρες ή τα γεγονότα επ' ευκαιρία των οποίων είναι ενδεδειγμένο ή δυνατό να πραγματοποιείται εκκλησιασμός" και συνεχίζουν: "η έλλειψη σχετικής πρόβλεψης και εν γένει απουσία καθορισμού συγκεκριμένων κριτηρίων για τη λήψη της απόφασης του Συλλόγου Διδασκόντων, καθιστά αόριστη τη ρύθμιση, διότι επιτρέπει είτε χωρίς κριτήρια παντελή κατάργηση του εκκλησιασμού είτε, αντιθέτως την πραγματοποίηση εκκλησιασμού καθ' υπέρβαση του εκπαιδευτικώς προσηκόντως μέτρου. Επομένως, η ρύθμιση αυτή πρέπει να συμπληρωθεί, ώστε να καταστεί ορισμένη".
Με λίγα λόγια οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ με μπροστάρη τον Γαβρόγλου ξεριζώνουν κάθε τι Ελληνικό και Χριστιανικό από την Ελληνική Παιδεία με απώτερο στόχο να μετατρέψουν τους Έλληνες μαθητές σε μια μια άβουλη πολυπολιτισμική μάζα.
Τα ανθελληνικά τους σχέδια δεν θα περάσουν!