Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Τώρα στις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που περνάμε όλοι οι Έλληνες είναι άδικο και εντόνως προκλητικό τα χρηματικά εμβάσματα των αλλοδαπών στις τράπεζες και την WESTERN UNION να παραμένουν αφορολόγητα και ανεξέλεγκτα. Όλο αυτό το συνάλλαγμα που εξάγεται είναι αιμορραγία για την ελληνική οικονομία και είναι μαύρα χρήματα από αδήλωτες εργασίες στην καλύτερη περίπτωση ή από προϊόντα οικονομικού εγκλήματος.
Ένα ποσοστό 50% θα ήταν το ολιγότερο που θα μπορούσε να κρατηθεί σαν φόρος ή σαν καταβολή όλων των υπηρεσιών που χορηγεί το ελληνικό κράτος σε αυτούς. Έχει δίκιο η Χρυσή Αυγή που δηλώνει ότι ρατσισμός υπάρχει μόνο κατά των Ελλήνων. Παρά τον έλεγχο των κεφαλαίων οι αλλοδαποί στέλνουν ανεξέλεγκτα εμβάσματα στις χώρες τους και η οικονομική ολιγαρχία τα χρήματα της στο εξωτερικό.
Α. Λ.

Καταγγελία ΕΛΑΜ: Νέοι «εφιάλτες» αποδιοργανώνουν την Εθνική Φρουρά

Στην Ελλάδα ο φορολογούμενος εχει μετατραπεί σε σκλάβο του τυραννικού κράτους που του αρπάζει το 50% και πλέον του εισοδήματος του σε φόρους κι εισφορές. Όλα τα παραπάνω για να εξυπηρετηθεί η διεθνής τοκογλυφία στο όνομα ενός ανύπαρκτου χρέους, καθώς και τα εδώ ενεργούμενα της. Επίσης, θα πρέπει να συντηρηθεί και ο κομματικός στρατός του Δημοσίου. Κι όποιος δεν μπορεί να πληρώσει, το άθλιο δουλοκτητικό κράτος όλου του μνημονίου του κατάσχει τους τραπεζικούς λογαριασμούς και το σπίτι του. Αυτό το άθλιο καθεστώς της ξενοκρατίας, θέλουν να μας πουν πως είναι "δημοκρατία". Είναι δικτατορία με κοινοβουλευτικό μανδύα από τη μεταπολίτευση και μετά που κατέστρεψε την Ελλάδα και εκχώρησε την εθνική κυριαρχία.
Ι.Κ.

Πέντε λαθρομετανάστες από την Συρία πιάστηκαν στην Λάρισα με... ναρκωτικά και μαχαίρια!

Τελικά φθάσαμε στο σημείο να υφιστάμεθα ρατσιστικές διακρίσεις. Όταν είσαι Έλληνας, χριστιανός ορθόδοξος, έχεις σοβαρή οικογένεια και αγαπάς την Πατρίδα σου, αυτά θεωρούνται από την Νέα Τάξη σοβαρά εγκλήματα και θα πρέπει να τιμωρηθείς. Αφού οι “ομοφυλόφιλοι” και τα παρακλάδια τους έφτιαξαν συνδικαλιστικά σωματεία και επισκέπτονται αρχηγούς κομμάτων και αποκομμάτων για να συζητήσουν τα  κλαδικά προβλήματά τους, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για να καταλάβουμε σε ποιο σημείο κατάπτωσης μας έφεραν οι δεξιοί και αριστεροί πολιτικοί απατεώνες που μας κυβερνούν.
Σ.Μ.

Επανεμφανίστηκε ο Νάνος Βαλαωρίτης... Άρα ανεβαίνει πάλι η Χρυσή Αυγή!