Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Μια δραματική είδηση, ήρθε στο φως της δημοσιότητος η οποία προέρχεται από τις συνέπειες του ασφαλιστικού νόμου Κατρούγκαλου: Καρκινοπαθής τελευταίου σταδίου με ελάχιστες ημέρες ζωής παρακάλεσε τους γάρους να τον κρατήσουν 5 μέρες ακόμα σε μηχανική υποστήριξη για να κλείσει τα 55 έτη η γυναίκα του και να μη χάσει τη σύνταξη.
Αυτή είναι η πρώτη φορά αριστερά με τα νιάτα της πατρίδας μας να ξενιτεύονται και οι ηλικιωμένοι που με τη σκληρή τους εργασία δημιούργησαν τη μεταπολεμική Ελλάδα παίρνουν ψίχουλα τα οποία ακόμα λιγότερα κληροδοτούν στις άνω των 55 ετών πλέον χήρες. Έχει ιδέα κανείς απ αυτούς τι σημαίνει να είσαι 50 χρονών και να ψάχνεις δουλειά; Να έχεις παιδιά και να μη μπορείς να πληρώσεις άνθρωπο να σου τα προσέξει; Και να φτάνουμε σε δραματικές εξελίξεις όπως η προαναφερθείσα; Μια χώρα που από αξιοπρεπές κράτος έγινε η επαίτης της Ευρώπης που δε νοιάζεται παρά μόνο πως θα πληρώσει τα ματωμένα δανεικά που πήραν οι οι δεξιοί και αριστεροί πολιτικοί απατεώνες. Αν το Κράτος αδιαφορεί εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δεν αδιαφορούμε. Στεκόμαστε όρθιοι για να στηρίξουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειες μας και τον ελληνικό λαό σε όσα ήρθαν, αλλά και σε όσα θα έρθουν. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος επιτέλους!
Κωνσταντίνα Σ.
Η δήθεν προλεταριακή ισότητα, αναπόδεικτη και αυθαίρετη επιδιώκει την μετριότητα και την άλογη εξισορρόπηση προσώπων και καταστάσεων. «Αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων, μηδέ γένος πατέρων αισχυνέμεν» (Ιλιάδα,Ζ,208)... «Πάντα να αριστεύεις, να ξεπερνάς τους άλλους, να τιμάς το πατρικό γένος που ανήκεις» έγραφε ο μεγάλος σοφός της αρχαίας Ελλάδας, Όμηρος! Η σημερινή Ελλάδα όχι μόνο δεν βαδίζει στα χνάρια των προγόνων μας αλλά ούτε να μορφώσει τα παιδιά της σωστά για να προστατεύσει στοιχειωδώς το μέλλον τους μπορεί αδυνατώντας έτσι να τους δώσει μια προοπτική και να τα κρατήσει κοντά της. Και όπως λένε οι επιστήμονες αυτή η Ελλάς ένα καταληκτικό σημείο μπορεί να έχει: τον αφανισμό.
Ν. Γ.


Αν καθίσει κανείς και το σκεφθεί καλά, η Ελλάδα πρέπει να έπεσε θύμα μιας καλοστημένης παγίδας, που είχε και Έλληνες συνεργούς που δεν είναι άλλοι από τους δεξιούς αι αριστερούς πολιτικούς απατεώνες, οι οποίοι κυβερνούν από την μεταπολίτευση και μετά. Στόχος της καλοστημένης παγίδας ήταν η λεηλασία κινητής και ακίνητης περιουσίας των πολιτών, το κλείσιμο ελληνικών επιχειρήσεων, και η ελληνική γη, μαζί με την κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας. Η συνταγή που δόθηκε στην Ελλάδα, για να βγει απ΄το βάραθρο, ήταν ως γνωστόν, η διόγκωση του ελληνικού χρέους του 2009. Σε αυτό βοήθησε και ο εγκέφαλος της ΕΛΣΤΑΤ, ο Γεωργίου που καταδικάστηκε παρά τις πιέσεις της ντόπιας και ξένης τοκογλυφίας με αναστολή. Στο εκτελεστικό απόσπασμα η πατρίδα μας από όλα τα κόμματα του αυτοαποκαλούμενου συνταγματικού τόξου, πλην Χρυσής Αυγής, που δίνει των υπέρ πάντων αγώνα για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Σ. Μ.