Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Η καλλιέργεια και η μεταβίβαση των ενοχών που συνεχίζεται στις ημέρες μας με μια γιγαντιαίας κλίμακας προπαγανδιστική εκστρατεία, βρίσκεται στον πυρήνα της τραγικά παθητικής και μοιρολατρικής στάσης των Ευρωπαίων απέναντι στον ολοκληρωτικό και πολυμορφικό πόλεμο που έχει εξαπολυθεί εναντίον τους, με προφανή πλέον στόχο την καθολική βιολογική τους εξόντωση. Εξέχουσα θέση ανάμεσα στα όπλα του συστήματος για τη χειραγώγηση των μαζών και την ανάπτυξη ενοχών κατέχει η 7η Τέχνη, η τέχνη του κινηματογράφου.
Κατά το δεύτερο ήμισυ του 20ού αιώνος και ακόμα περισσότερο κατά την διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, ο κινηματογράφος έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον προς εμφύτευση και καλλιέργεια ενοχών στα μυαλά των Ευρωπαίων και των απανταχού λευκών. Οι ενοχές αυτές έχουν να κάνουν είτε με το “Ολοκαύτωμα” είτε με το “ρατσιστικό” αποικιοκρατικό παρελθόν της Ευρώπης, αλλά και με το “ρατσιστικό” της παρόν. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, κατά τα οποία έχει εξαπολυθεί ο άνευ προηγουμένου μαζικός εποικισμός της Ευρώπης από αφροασιατικές μάζες παρατηρείται μια ραγδαία αύξηση των κινηματογραφικών ταινιών που πραγματεύονται τον “ρατσισμό των λευκών”, είτε προερχόμενες από την, υπό τον πλήρη έλεγχο του σιωνισμού, βιομηχανία θεάματος των Η.Π.Α., είτε από την, υπό την αυστηρή ποδηγέτηση του πολιτιστικού μαρξισμού, ευρωπαϊκή “ανεξάρτητη” παραγωγή. Σε όλα τα παραπάνω μη ξεχνάμε την προσπάθεια δαιμονοποίησης του Εθνικισμού, αναγνωρίζοντας σε αυτόν το μοναδικό εμπόδιο στην παγκόσμια δικτατορία που θέλουν να επιβάλλουν.
Γ.Π.

Κ. Μπαρμπαρούσης: Δεν σεβόμαστε τους αγώνες της αριστεράς - ΒΙΝΤΕΟ

Χίλια συγχαρητήρια στα κορίτσια της Εθνικής χάντμπολ που έφτυσαν τις σκοπιανές και αρνήθηκαν να παίξουν ένα παιχνίδι μόνο και μόνο για να προωθήσουν την προπαγάνδα των παραχαρακτών της Ιστορίας μας. Η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική! Και αυτό δεν διαπραγματευόμαστε για τίποτα. Και πάλι μπράβο στα κορίτσια μου που δείχνουν ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσουν και οι ξεπουλημένοι πολιτικάντηδες. Όπως λέει συνέχεια και η Χρυσή Αυγή: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!
Λ. Α.

Ηχηρό χαστούκι στους σκοπιανούς από την Εθνική Νεανίδων χάντμπολ: Η Μακεδονία είναι Ελληνική!

Μετρητά για τους λαθροεισβολείς που βάπτισαν "μετανάστες", διαμερίσματα και παροχές δωρεάν, ξεσπιτωμός, ξενιτεμός και καταστροφή για τους Έλληνες. "Λεφτά υπάρχουν", αλλά χρησιμοποιούνται για να χρηματοδοτηθούν οι έποικοι που θα σε αναγκάσουν μαζί με την αέναη δουλεία, τα μνημόνια και τα εφαρμοστικά προγράμματα σε πλήρη εξαθλίωση με αποτέλεσμα για να μπορείς να επιβιώσεις είτε ο ίδιος είτε η οικογένεια σου να φύγεις από την Πατρίδα σου, ώστε στο τέλος να κατοικηθεί από αλλόφυλους πληθυσμούς και να πάψει να υφίσταται όπως χιλιάδες χρόνια πριν. Αγώνας υπέρ βωμών και εστιών στο πλάι της μόνης Εθνικής δύναμης που είναι η Χρυσή Αυγή.
Χ.Ι.

Η ΕΡΤ και η προπαγάνδα