Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Η ανεργία πνίγει μαζί με τα μνημόνια τον φτωχό Ελληνικό λαό. Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες νέοι μαθαίνουν ταχύρρυθμα γερμανικά και φεύγουν για την χώρα της Μέρκελ, αυτή που έχει σαν αχυράνθρωπο στη πατρίδα  μας τον Τσίπρα. Στη χώρα μας οι μόνοι που έχουν ακόμα και δυο δουλειές είναι οι παράνομοι μετανάστες. Οι αλβανοί που ήταν οι πρώτοι που εισέβαλαν στην Ελλάδα χάρη στην κυβέρνηση των Σαμαρά-Μητσοτάκη το 1991, έχουν πια δικές τους επιχειρήσεις και απασχολούν κατά κύριο λόγο μόνο συμπατριώτες τους.
Ελληνίδα που πήγε να ζητήσει δουλειά σε φούρνο στον Κολωνό, δέχτηκε από τον αλβανό ιδιοκτήτη του την ρατσιστική απάντηση: "Εγώ παίρνω μόνο αλβανούς". Στον τουρισμό για τα έσοδα του οποίου πανηγυρίζει η κυβέρνηση, τα λεφτά θα καταλήξουν στις χώρες των λαθρομεταναστών που και αυτό το καλοκαίρι έκλεψαν τις δουλειές των Ελλήνων που εργάζονταν στο Ελληνικό τουριστικό προϊόν. Οι παράνομοι μετανάστες είναι μια τρύπα στην οικονομία και μια τεράστια διαφυγή χρήματος και φόρων για το Ελληνικό κράτος. Η Ελλάδα δαπανά τεράστια ποσά για τους λαθρομετανάστες χωρίς να υπάρχει από αυτούς καμιά ανταπόδοση κεφαλαίου. Αντίθετα και αυτή η κυβέρνηση στραγγίζει από άδικους φόρους και μνημόνια τα μόνιμα φορολογικά υποζύγια, τους Έλληνες πολίτες. Για να έχει δουλειά ο Έλληνας εργάτης, προϋπόθεση είναι η επικράτηση της Χρυσής Αυγής. Το έχουμε καταλάβει πια πολλοί οι Έλληνες πολίτες.
Με Τιμή Μαρίνα Κ.Π., Οικονομολόγος- Φιλόλογος

Αντιδήμαρχος νεοταξίτη Καμίνη: Και ένα και δύο και πολλά τζαμιά στην Αθήνα!

Με πολύ σανό έχει σκοπό να ταΐσει ο σημερινός πρωθυπουργός τους Έλληνες όπως άλλωστε και οι προκάτοχοι του στην επερχόμενη ΔΕΘ. Απογείωση της οικονομίας, ανάπτυξη, πρωτογενή πλεονάσματα και ας τους διαψεύδει η πραγματικότητα. Πέρυσι ο Τσίπρας είχε υποσχεθεί στη ΔΕΘ ότι δήθεν το 2017 θα είναι έτος ελαφρύνσεων για τους μη έχοντες κaι ότι δήθεν ο ΕΝΦΙΑ θα αντικατασταθεί από έναν φόρο που θα είναι δίκαιος. Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε. Γνωστή η παραμύθα των δεξιών και αριστερών πολιτικών απατεώνων, οι οποίοι είναι πιστά ενεργούμενα της διεθνούς τοκογλυφίας για να παραμείνουν στις καρέκλες τους και να απολαμβάνουν τα προνόμια. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.
Λ.Κ.

Τσίπρας και Καμμένος παραδίδουν την Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων σε τουρκική κρατική εταιρεία μέσω... Νοτίου Αφρικής!

Στη σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση δεν διακρίνει κανείς, ούτε ανθρώπους μεμονωμένους - πλην ελαχίστων εξαιρέσεων - ούτε και ηγεσίες ικανές να ανταπεξέλθουν στην πολιτική της Τουρκίας, ενώ καλά-καλά δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι οι συχνές πλέον επιθέσεις τζιχαντιστών σε όλη την Ευρώπη, δείχνουν πως είμαστε σε πόλεμο. Και πως οι πολιορκημένοι της Ευρώπης θα πρέπει να υπερασπίζονται μόνοι τους τις ανθρωπιστικές αξίες (όπως την γυναικεία αξιοπρέπεια), πριν η μαύρη λαίλαπα του ISIS απειλήσει συνολικά και ανοιχτά όλες τις καλοαναθρεμένες "μοντέλες" της δυτικής κοινωνίας! Σήμερα, κρίνεται κυριολεκτικά το μέλλον της Ευρώπης και οι θεμελιώδεις αξίες που οφείλει να υπερασπισθεί. Δυστυχώς, στην χώρα μας παρατηρείται το ίδιο και μεγαλύτερο κενό. Τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην αντιπολίτευση στερούνται πολιτικών ικανοτήτων να διαχειριστούν την μεταναστευτική κρίση, αφήνοντας τη χώρα κυριολεκτικά στο έλεος του Θεού της. Επειδή η χώρα είναι αδύνατη οικονομικά, όντας υπονομευμένη στο εσωτερικό της, αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι είναι αδύνατη ηθικά και πολιτικά. Οι λίγοι Έλληνες που έχουν συνειδητοποιήσει την αλήθεια, σύντομα θα αντισταθούν! Όπως συνέβαινε πάντα σ' αυτήν την χώρα, όπου πάντα λίγοι την υπερασπίζονταν, όταν πολλοί την υπονόμευαν. Αυτοί είναι οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι δίνουν τον υπέρ πάντων Aγώνα για Πατρίδα - Πίστη - Ελευθερία.
Θ.Τ.

Νέα ισλαμική τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες: Φώναξε «Αλλάχ Ακμπάρ» και χίμηξε με μαχαίρι σε στρατιώτες