Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

O εφιάλτης είναι εδώ. O φιλότουρκος και ανθέλληνας υπουργός παραπαιδείας και εξισλαμισμού του Τσίπρα, Γαβρόγλου, διόρισε ήδη το διοικητικό συμβούλιο του ισλαμικού παράνομου τεμένους της Αθήνας. Μετά από τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς στους οθωμανούς, μετά την Κυπριακή τραγωδία που προκάλεσαν οι πρωταγωνιστές της Ελληνικής μεταπολίτευσης μαζί με τον ξένο παράγοντα, οι μουσουλμάνοι δηλώνουν δυναμικό παρόν στην Ιερή Ελλάδα.
Μουσουλμάνοι όχι μόνο τούρκοι στην καταγωγή αλλά από όλα τα φανατικά ισλαμικά κράτη όπως η Αίγυπτος, το Μαρόκο, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, η Νιγηρία, το Ιράκ. Πλέον η Ελλάδα μπαίνει στον επίσημο ισλαμικό χάρτη και είναι υποψήφια χώρα για χτύπημα των τζιχαντιστών με στόχο τον Ορθόδοξο Ελληνικό πληθυσμό. Καμιά αντίδραση από τον δήθεν πατριώτη Καμμένο που στηρίζει σε όλα την βρώμικη συμμορία του Σύριζα. Καμιά αντίδραση από την Μύκονο των δήθεν πατριωτών Άδωνι και Βορίδη. Ούτε λέξη από τον λαλίστατο πρώην αρχηγό τους Καρατζαφέρη. Θυμάμαι και κρατάω την φράση του μεγάλου Έλληνα Αρχηγού από την συγκέντρωση που έγινε φέτος για την επέτειο της Άλωσης της Πόλης των Πόλεων. Είχε τονίσει με έμφαση ο κύριος Μιχαλολιάκος πως Τζαμί ούτε στην Αθήνα, ούτε πουθενά στην Ελλάδα. Χρέος των τελευταίων Ελλήνων είναι να δώσουμε σε έναν πραγματικό Έλληνα την ευκαιρία να ματαιώσει τα σχέδια της Νέας Τάξης για την Άλωση της Ελλάδας από τους Ισλαμιστές και την ξεπουλημένη κυβέρνηση και αντιπολίτευση. Η ώρα της Χρυσής Αυγής ήρθε.
Με Τιμή Γιάννης Π., Αθήνα

Ιδού οι ρατσιστικές δολοφονίες: 31χρονος “πρόσφυγας” σκότωσε Μολδαβό με σιδεροσωλήνα στα Πατήσια

Έλληνα εάν είσαι άνεργος υπάρχει λύση. Τώρα που θα αποκτήσουν δωρεάν εκτάσεις γης οι αλγερινοί και πακιστανοί μετανάστες και με φοροαπαλλαγή παρακαλώ (έξτρα δώρο από τους συριζαίους) εάν είσαι εργατικό παιδί θα σε πάρουν για μεροκάματο. Και μην πει κανένας ότι τους Έλληνες γεωργούς τους έχουν πιεί το αίμα με τους φόρους και τους κατάσχουν τα χωράφια, ώστε να εγκαταλείψουν την εργασία τους γιατί θα αρχίσουν οι επαγγελματίες «ανθρωπιστές» το γνωστό υβρεολόγιο που τους έχουν διδάξει οι εργοδότες τους. Μόνη λύση και ελπίδα η στήριξη της Χρυσής Αυγής για να παραμείνει η Ελλάδα στους Έλληνες.
Ν.Μ.

Είναι οι τζιχαντιστές οι μόνοι τρομοκράτες;

Όσο η αδράνεια και ο φόβος μας παραλύουν, οι εχθροί θα κάνουν βήματα μπροστά. Όταν θα τα έχουμε χάσει όλα και θα αποφασίσουμε να αντεπιτεθούμε θα είναι πολύ αργά. Στο βρώμικο αυτό παιχνίδι θανάτου για τους Έλληνες, τα χρεωκοπημένα ΜΜΕ δείχνουν ικόνες που παράγουν απελπισία. Από τη μια περιγραφή των φοροεπιδρομών του ανήθικου αυτού κράτους με κατασχέσεις μισθών συντάξεων και περιουσιακών στοιχείων και από την άλλη η προκλητική επίδειξη χλιδής και πλούτου τόσο από τους πολιτικούς όσο και από την αφορολόγητη πλουτοκρατία. Είναι βέβαιο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων δεν ανήκει στη δεύτερη κατηγορία, οπότε επιβάλλεται συσπείρωση με την Χρυσή Αυγή, δίνοντας στον Αρχηγό της Ν. Μιχαλολιάκο και τα παλληκάρια του τη Δύναμη που χρειάζονται... και μετά ξέρουν αυτοί. Ψηφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ! Για να πάρω τη Ζωή μου πίσω.
Α.Μ.

Ο θάνατος ενός Επιστήμονα και ο ξεπεσμός της κοινωνί