Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές, χθες το απόγευμα πήγα οικογενειακώς μετά από παρότρυνση φίλου στο πολυδιαφημιζόμενο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στις Τζιτζιφιές. Το τοπίο καλό, η υποδομή καλή, οι χώροι εξ ίσου καλοί, το πάρκινγκ προς το παρόν δωρεάν και γενικώς τίποτε δεν με προϊδέαζε γι' αυτό που θα έβλεπα στη συνέχεια. Αφού ξεκινήσαμε την περιδιάβασή μας είδα κυριολεκτικά έκπληκτος τους τοίχους του κυρίως κτηρίου και του τμήματος των υπολογιστών για το κοινό (α΄ όροφος), να είναι γεμάτοι με φωτογραφικά στιγμιότυπα, σαν σε φωτογραφική έκθεση δηλαδή, λαθρομεταναστών που εισβάλουν στα Ελληνικά νησιά!
Παντού τεράστιες φωτογραφίες-αφίσες με βάρκες που αποβιβάζουν στα Ελληνικά νησιά λαθρομετανάστες. Τεράστιες φωτογραφίες με γκρο πλάν πρόσωπα λαθρομεταναστών και Ελληνικά νησιωτικά τοπία που κατά κάποιο τρόπο είναι νοερώς υποχρεωμένα να υποστούν μια τέτοια εισβολή. Σαν να μην έφτανε αυτή η απίστευτη και ανατριχιαστική προπαγάνδα, μπαίνοντας στο οίκημα που φιλοξενεί τους υπολογιστές στην υποδοχή του τμήματος υπολογιστών για το κοινό, υπάρχει ένα μεγάλο σταντ με εφημερίδες στο οποίο στις 8:00 το απόγευμα υπήρχαν μόνον (δεν γνωρίζω αν είναι τυχαίο, αν δηλαδή υπήρχαν απ' το πρωί κι άλλες και τις πήραν ή αν είναι κομματική γραμμή) η "Αυγή" και ο "Ριζοσπάστης".  Κυριολεκτικά μου κόπηκε η ανάσα από την ξεκάθαρα αναίσχυντη αριστερή-νεοταξίτικη προπαγάνδα και σκέφτηκα αμέσως πως αυτός ο καρκίνος κυνηγάει παντού τους ανοχύρωτους εθνικά και πατριωτικά Έλληνες. Μέχρι πού θα φτάσει, κανείς δεν μπορεί όχι μόνον να γνωρίζει μα ούτε και να φανταστεί. Με θλίβει επίσης που η επάρατη και προδοτική αριστερά έχει καθιερωθεί και εισβάλει παρασιτικά στο πολιτιστικό (κι όχι μόνον) γίγνεσθαι της Ελλάδος. Σαν την μόνη λύση στο πρόβλημα βλέπω την Χρυσή Αυγή και τον εθνικιστικό αγώνα όλων των Ελλήνων μαζί της. Ας συνταχθούμε λοιπόν όλοι οι εχέφρονες Έλληνες στην ανακατάληψη της Ελλάδος με το κόμμα που ήδη έχει αγωνιστεί για την Ελλάδα κι ας μην διασκορπιζόμαστε σε κομματάκια και κομματίδια, δήθεν πατριωτικά - εθνικιστικά, που όμως δεν μπορούν ούτε κι έχουν το έμψυχο υλικό ούτε τα εχέγγυα για να ηγηθούν μιας Ελλάδος απαλλαγμένης από τον καρκίνο της αριστεράς, της παγκοσμιοποίησης και της νέας εποχής.
Μετά τιμής, Σ.Π.

Ρεπορτάζ ΑΝΤ1 για την δήλωση του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για τα εγκλήματα του κομμουνισμού - ΒΙΝΤΕΟ

Βούλγαρος υπουργός Άμυνας: «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε πλέον τη μαζική εισροή παράνομων μεταναστών στην Ευρώπη. Για το λόγο αυτό πιστεύουμε ότι στην Ιταλία και την Ελλάδα θα έπρεπε δυνάμεις του ΝΑΤΟ να υπερασπίζονται τα εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε, εν ανάγκη ακόμα και με τη χρήση όπλων. Όταν οι εν δυνάμει μετανάστες διαπιστώσουν ότι οι δρόμοι προς την Ευρώπη έχουν πλέον κλείσει, τότε θα μείνουν στα σπίτια τους». Μια φωνή λογικής στον παραλογισμό των ηγετών της Ευρώπης, οι οποίοι λειτουργούν ως φερέφωνα της παγκοσμιοποίησης εξοντώνοντας με σχέδιο τα ευρωπαϊκά έθνη. Η επικράτηση των Εθνικιστικών Κινημάτων στην Ευρώπη μπορεί να εγγυηθεί την ύπαρξη της Ευρώπης των Εθνών και όχι την ανθρωπομάζα των σκλάβων - καταναλωτών που οραματίζονται τόσο οι καπιταλιστές όσο και μπολσεβίκοι.
Γ.Π.

Η τρομοκρατία ΔΕΝ φίμωσε και ΟΥΤΕ θα φιμώσει το ΕΛΑΜ

Έρχεται πάντοτε η στιγμή που οι μάσκες πέφτουν. Μετά τον αλβανό Τσενάι που αποκαλύφθηκε μόνος του σε συνέντευξή του, ήρθε και η σειρά του Αντετοκούμπο. Αν και δεν γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, φαίνεται πως παριστάνει τον τραυματία για να μην παίξει με την Εθνική Ομάδα. Δεν τον κατηγορώ, επιλέγει τις κινήσεις του βάσει του προσωπικού του συμφέροντος. Προτίμησε τα "bucks"των Milwaukee Bucks από την φανέλα με το εθνόσημο. Αποδεικνύεται όμως, για άλλη μία φορά πως αν δεν γεννηθείς Έλληνας, δεν πονάς αυτόν τον τόπο. Ας μην απογοητεύονται οι επι χρήμασι αμειβόμενοι «ανθρωπιστές» και ας αρχίσουν να ψάχνουν τις βάρκες που έρχονται συνεχώς και ας «βαπτίσουν» κάποιον άλλον «Έλληνα» που παίζει μπάσκετ, μιας και το δίκαιον του αίματος θέλουν να το καταργήσουν.
Α.Κ.

Μαζί με την μνημονιακή ήρθε και η σταλινική μετάλλαξη του Σύριζα