Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Κατέβηκα για μια δουλειά στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη Μενάνδρου. Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο μου και σε διάστημα 15 λεπτών, είδα πάρα πολλούς νέους Έλληνες χρήστες ναρκωτικών και το χειρότερο μάλιστα είναι ότι τους προμήθευαν εύσωμοι Αφρικανοί μπροστά στα μάτια μου χαμογελώντας που δήλωνε αίσθηση σιγουριάς και ατιμωρησίας.
 Η αστυνομία κυριολεκτικά απούσα σε εκείνο το σημείο, αφήνοντας όλα τα παραβατικά στοιχεία ανενόχλητα.  Είμαι 39 χρονών και θυμάμαι που με πήγαινε βόλτα ο πατέρας μου όταν ήμουν  μικρός σε εκείνα τα μέρη. Τώρα τολμώ να πω πως είναι ξένος τόπος για έμενα και ασφαλώς ούτε συζήτηση να βγάλω το γιο μου βόλτα που είναι 2 ετών. Μόνη ελπίδα για να μπει φρένο στην ανομία και να σωθούν από τα ναρκωτικά η ελληνική νεολαία είναι η Χρυσή Αυγή.
Γ.Δ.

Τι είχε ψηφίσει η Νέα Δημοκρατία για την αναγνώριση - καταδίκη των εγκλημάτων του κομμουνισμού;

Οι λαθροεισβολείς τζιχάντ ήταν δεύτερης και τρίτης γενιάς που με βάση τα σποτάκια στα μέσα μαζικής εξαπάτησης θα έπρεπε ήδη να έχουν αφομοιωθεί .Τα γεγονότα μιλάνε πλέον ότι όποτε τους καλέσει το ιερό καθήκον τους θα πράξουν τα δέοντα. Πολύ φοβάμαι ότι θα υπάρξει και το όνομα της χώρας μας μιας και έχουν δείξει με πιο τρόπο ανταποδίδουν την φιλοξενία που τους παρέχει η Ελλάδα. Πρέπει να συμβεί και στο δικό μας σπίτι για να καταλάβουμε το μέγεθος της τρομοκρατίας που μας έχουν επιβάλλει να ζούμε καθημερινά ; και τότε τι ; θα αναλογιστούν κάποιοι και θα πουν ότι τελικά οι κακοί φασίστες είχαν δίκιο .... ας βοηθήσουμε αυτήν την χώρα στην οποία μεγαλώνουμε τα παιδιά μας να παραμείνει Ελλάδα. Κάποιοι μπορούν να βοηθήσουν και τολμούν να το κάνουν. Να ανατείλει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.
Α.Κ.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την μνήμη των Ελλήνων που σφαγιάστηκαν από τους κομμουνιστές στο Αγιονόρι Κορινθίας

Είναι γνωστό από ετών το πρόβλημα της Ελλάδος. Η υπογεννητικότητα . Εφιαλτικό , αλλά όχι άλυτο εφόσον θ΄ αρχίσουν να κυβερνούν την Ελλάδα  Έλληνες πολιτικοί και όχι ελληνόφωνοι, που θα αγαπούν τη πατρίδα τους και όχι να εκτελούν μόνον εντολές.
Νορβηγία, Σουηδία και Φινλανδία, με το ίδιο πρόβλημα. Αλλά, δεν εκτελούν εντολές κανενός. Και αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με ενίσχυση των δαπανών για την κοινωνική πολιτική , και απέρριψαν τα σχέδια της πολυπολιτισμικής ανοησίας που βασιλεύει στην ΕΕ η οποία αντικαθιστά τους ευρωπαϊκούς λαούς με αφροασιατικές ορδές απολίτιστων, οι οποίοι όμως χάρη στα επιδόματα τα οποία  λαμβάνουν πολλαπλασιάζονται με ασύλληπτους ρυθμούς. Μόνο η Χρυσή Αυγή στηρίζει έμπρακτα τη πολύτεκνη ελληνική οικογένεια και έχει θέσεις για να αντιστρέψει τον βιολογικό αφανισμό των Ελλήνων.
Σ.Μ.