Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα μεταξύ Ελλάδας Τουρκίας, είπε ο Τσαβόσογλου. Φυσικά αφού η κυβέρνηση είναι ανύπαρκτη ακόμη και σε πυρκαγιές που έκαψαν την Ελλάδα, θα είναι υπαρκτή σε απάντηση τέτοιων προκλήσεων;
Από την μια οι τούρκοι από την άλλη οι Σκοπιανοί που παρουσιάζουν σε ομιλία στην Μελβούρνη χάρτη με το ψευδοκράτος τους να φτάνει ως και την Θεσσαλία και σαν απάντηση να λαμβάνει από τον Κοτζιά συμβουλές περί συνεννόησης και καλής γειτονίας με τους σκοπιανούς. Είναι επικίνδυνοι σε όλους τους τομείς που ασκούν εξουσία. Αυτό ισχύει για όλο το καθεστώς της διαφθοράς που κυβερνά την Πατρίδα μας εδώ και σαράντα πλέον χρόνια. Μεταπολίτευση στη μεταπολίτευση και οικοδόμηση ενός Εθνικού κράτους που μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να εγγυηθεί.
Σ.Κ.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τον Ήρωα Λοχαγό Σταυριανάκο στο Σκουτάρι της Μάνης - Βίντεο, Φωτογραφίες

Δεν είναι δυνατόν να υπάρξει και να εγκαθιδρυθεί ευνομούμενη πολιτεία, όσο η διαφθορά εξακολουθεί να εκτρέφεται και με θεσμικό μάλιστα περίβλημα και η ατιμωρησία να θριαμβεύει! Οπότε η χιλιοειπωμένη διακήρυξη "για την πάταξη της διαφθοράς" αποτελεί ένα ακόμη δημαγωγικό πυροτέχνημα, αφού είναι κοινό μυστικό ότι η διαφθορά που ανθεί και καλπάζει, είναι σύμφυτη προς το καθεστώς. Η Χρυσή Αυγή είναι μόνη πολιτική δύναμη που κατήλθε στις εκλογές με σύνθημα την πολιτική κάθαρση. Αυτή κατά κύριο λόγο ήταν και η αιτία των διώξεων και των φυλακίσεων που υπέστη ο Λαϊκός Σύνδεσμος. Όσο γρηγορότερα το αντιληφθούν οι Έλληνες, τόσο ο καλύτερο για την Πατρίδα μας, με δεδομένο ότι σε λίγα χρόνια μπορεί να μην υπάρχει όπως την παραλάβαμε από τους προγόνους μας.
Ε.Χ.

1500 εποχικοί πυροσβέστες δεν μπορούν να πάνε στις φωτιές, επειδή οι υπουργοί κάνουν τα μπάνια τους!

Η εγκληματική ολιγωρία του κομμουνιστικού δοσίλογου κράτους των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φάνηκε για ακόμη μια φορά από την υποστελέχωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, την άρνηση χορήγησης κονδυλίων για την δασοπροστασία στον βωμό των πρωτογενών πλεονασμάτων για τους γερμανούς τοκογλύφους και γενικότερα για την παντελή απουσία κάθε είδους προληπτικού σχεδίου πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση των καλοκαιρινών πυρκαγιών που είχε ως αποτέλεσμα την τεράστια οικολογική καταστροφή στην πανίδα και την χλωρίδα του δάσους στην Βορειοανατολική Αττική. Δυστυχώς ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα του Τσίπρα συντελέστηκε πριν πέντε μέρες στην καταστροφική πυρκαγιά της Βορειοανατολικής Αττικής. Ο πρωθυπουργός Αλέξης ψυχαναγκάστηκε να αφήσει τα μπάνια του και να πετάξει με ελικόπτερο πάνω από τις καμένες περιοχές μετά από τέσσερις ολόκληρες ημέρες αφότου είχε σβήσει η πυρκαγιά και αμέτρητα ζώα και πτηνά είχαν καεί μέσα στην πύρινη λαίλαπα μαζί με χιλιάδες στρέμματα δάσους και είκοσι σπίτια συμπολιτών μας. Έπειτα με περισσή αναίδεια ο ψεύτης πρωθυπουργός προέβη στην δήλωση ότι η καταστροφή στην Βορειοανατολική Αττική είναι περιορισμένη, επειδή η αντίστοιχη μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή το 2009 είχε κάψει 10 φορές περισσότερη έκταση! Πρόκειται για έναν ανάλγητο αλαζονικό και εμμονικό με την εξουσία ψεύτη που θέτει σε κίνδυνο την οικολογία, την άμυνα, την εσωτερική ασφάλεια και την οικονομία της χώρας.
Μ. Β. 

Επαγγελματίας ψεύτης: Κάηκαν 39.000 στρέμματα και ο Τσίπρας πανηγύριζε για τα... μόνο 15.000 καμένα!