Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Κρανίου τόπος η Ελλάδα μας κυριολεκτικά μιλώντας πλέον και διαπιστώνω με θλίψη ότι ελάχιστοι "πενθούν" για αυτό που συμβαίνει. Ολοι οι βουλευτές με εξαίρεση την Χρυσή Αυγή απολαμβάνουν τις διακοπές και την ηρεμία τους. Με την ανοχή και την συνενοχή όλων μας θα βιώσουμε πολύ χειρότερα. Όσο οι δεξιές και αριστερές κυβερνήσεις έχουν την πατρίδα μας υπό ξένη κηδεμονία, στο όνομα ενός ανύπαρκτου χρέους, η Ελλάδα όλο και θα βυθίζεται στην καταστροφή που έχουν αποφασίσει ερήμην της οι παγκόσμιοι δυνάστες. Μόνο οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής έχουν την δύναμη να αγωνιστούν για μια Ελλάδα στην οποία προτεραιότητα θα έχουν οι Έλληνες.
Α.Κ.

Η Χρυσή Αυγή είχε προειδοποιήσει από τον Μάιο για την καταστροφή που ερχόταν

Μετά τις τελευταίες φυσικές καταστροφές σε όλη σχεδόν την Ελλάδα, λογικά και ο πλέον δύσπιστος κατάλαβε, πως ούτε φιλάνθρωποι, είναι ούτε φιλόζωοι, ούτε φυσιολάτρες, ούτε αλληλέγγυοι. Μια συμμορία φιλοχρήματων χωρίς καμία ιδεολογία, προδοτών μπαχαλάκηδων που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το να είναι αρκετά εξαθλιωμένος ο Έλληνας ώστε να μην αντιδρά σε τίποτα. Πρώτο και μοναδικό μέλημα τους το ξεπούλημα και η εγκατάσταση και φροντίδα των εισβολέων. Οτιδήποτε άλλο είναι απλά αδιάφορο. Οι Έλληνες αν θέλουν να υπάρχουν τόσο οι ίδιοι αλλά και τα παιδιά τους από τα αριστερά και δεξιά ανδρείκελα που εφαρμόζουν συμβόλαιο θανάτου κατά των Ελλήνων ξέρουν την λύση και τον τρόπο. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος
Μ.Τ.

Θαύμα! Βρέθηκε ο Τσίπρας μετά από τέσσερις μέρες καταστροφικής πυρκαγιάς

Διαχρονικά, ψηφίζοντας ανίκανους και ψεύτες πολιτικούς, φθάσαμε στην σημερινή κατάσταση. Τελικά οι Έλληνες πληρώνουν με το πιο σκληρό και ανελέητο τρόπο τις πολιτικές τους επιλογές. Το αίμα της Ελλάδας όμως ρέει στις φλέβες μας. Μπορεί να είμαι 24 χρονών αλλά θέλω πίσω όλη την χαμένη ιστορία της Πατρίδας μου στα θρανία. Χρειάζεται ένα Εθνικό κράτος που μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να οικοδομήσει. Συγχαρητήρια για ότι κάνετε για την Πατρίδα μας.
Α.Π.

Όπου υπάρχουν Έλληνες υπάρχει και δυνατή Χρυσή Αυγή: Μεγάλη ενημερωτική δράση στην Αυστραλία