Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Αγαπητοί συναγωνιστές, καλημέρα και χρόνια πολλά. Της Παναγίας σήμερα, μια μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας μας και ενώ η πατρίδα μας καίγεται από φωτιές που έχουν βάλει ξένοι πράκτορες και η ανικανότητα της κυβέρνησης δεν μπορούν να σβήσουν. Όπως δήλωσε την περασμένη Κυριακή ανώτερο στέλεχος της Ελληνικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι φωτιές στο μεγαλύτερο τους μέρος είναι εισαγόμενες από την γειτονική Αλβανία.
Μας μισούν θανάσιμα οι εχθρικοί γείτονες και το κάνουν πράξη καίγοντας την χώρα που τους έδωσε να φάνε. Δυο δισ. διάθεσε μόνο πέρυσι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για τους λαθρομετανάστες και δεν φρόντισε να αγοράσει κάποιο πυροσβεστικό αεροπλάνο ή πυροσβεστικό ελικόπτερο για την αντιπυρική περίοδο. Τώρα στο τέλος και αφού οι φωτιές ήταν σε πλήρη έξαρση, νοίκιασε δυο ελικόπτερα κατάσβεσης από την Ρωσία. Μου είχε κάνει άσχημη εντύπωση όταν κάποια μέλη της Χρυσής Αυγής πήγαν να βοηθήσουν εθελοντικά σε κατάσβεση φωτιάς και οι γνωστοί πολιτικάντηδες δεν τους άφησαν να πάρουν μέρος στην κατάσβεση για να μην φανούν στην τηλεόραση οι μπλούζες του Λαϊκού Συνδέσμου που φόραγαν, προτιμώντας να αφήσουν την πυρκαγιά να κάψει τα πάντα. Οι δεξιοί και αριστεροί πολιτικάντηδες έχουν σαν προτεραιότητα την εξυπηρέτηση της διεθνούς τοκογλυφίας. Μόνο η Χρυσή Αυγή είναι δίπλα στους πληγέντες Έλληνες και το έχει αποδείξει έμπρακτα και όχι λόγια.
Με Τιμή, Μαρίνα Κ.Π.
Δεν άρεσαν στους λαθρομετανάστες τα σπίτια στον Δραπανιά Χανίων και... ζήτησαν άλλα!

Έκρηξη ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο, έκρηξη της φοροδιαφυγής, λένε συνεχώς όλα τα ΜΜΕ. Είναι λογικό οι Έλληνες να φοροδιαφεύγουν και να καταλήγουν στην παραοικονομία, αφού δεν υπάρχει οικονομία και το κράτος ως ο μεγαλύτερος μνημονιακός γκάνγκστερ τους παίρνει και την τελευταία δεκάρα που με ιδρώτα βγάζει. Πώς οι Έλληνες να είναι συνεπείς απέναντι στο κράτος, αφού το ίδιο το κράτος είναι ασυνεπές προς αυτούς; Μόνο με την Χρυσή Αυγή στην κυβέρνηση θα μπει μια τάξη σε αυτό το μπάχαλο!
Γ. Μ.

Δήλωση Χρυσής Αυγής για την εορτή της Μεγαλόχαρης - ΒΙΝΤΕΟ

Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές .Τα χτυπήματα που δέχτηκαν τα στελέχη αλλά και πολλοί υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής δεν έχουν προηγούμενο. Παρ’ όλα αυτά όμως είμαστε ακόμα ζωντανοί και δυνατοί όλοι. Κι ενώ νόμιζαν ότι θα μας γονατίσουν, μας έκαναν ακόμα καλύτερους.Εμείς τα φτωχαδάκια που δεν είχαμε αρκετό ‘’λίπος’’ για να κάψουμε, μας έκανε καλό η περίοδο της κρίσης. Μ άθαμε να νοιαζόμαστε για τον διπλανό. Μάθαμε ποιοι είναι αληθινά κοντά μας και ποιοι μας αγαπούν. Πέρα της οικονομικής κάμψης, νοιώθω μια πνευματική ανάταση. Μάθαμε τόσα πολλά πράγματα.Και θα ήμουν ευτυχής αν μου δινόταν η ευκαιρία, να τα διδάξω κι εγώ σ αυτούς όταν αναλάβουμε τα ηνία της Πατρίδας μας.

Χ. Ευάγγελος

Έσφιξαν οι ζέστες: Η Νέα Δημοκρατία έβγαλε ανακοίνωση ενάντια στο Μνημόνιο που ψήφισε!