Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Αγαπητοί συναγωνιστές. Παραμονές του Δεκαπενταύγουστου, της Παναγίας όπως ξέρουμε αυτή την μεγάλη εορτή όλοι οι Έλληνες. Μένοντας στην Αθήνα αφού οι υποχρεώσεις της εφορίας δεν μας επιτρέπουν να λείψουμε επί μακρόν για διακοπές, βλέπω μια πρωτεύουσα που θυμίζει Καμπούλ, Λαχόρι και Ισλαμαμπάντ. Στα Λεωφορεία στο τραμ και στο μετρό κυριολεκτικά δεν βλέπεις Έλληνα. Έχει επικρατήσει για τα καλά το μουσουλμανικό και αλλοδαπό στοιχείο.
Σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αλλοδαποί οι περισσότεροι χωρίς εισιτήριο. Καμία απολύτως ευαισθησία για τους Έλληνες επιβάτες σε λεωφορεία όπου μουσουλμάνες με τέσσερα παιδιά πιάνουν όλοι από ένα κάθισμα αφήνοντας όρθιους τους γέροντες Έλληνες, αυτούς που έχουν πληρώσει μεμνημόνια, κόψιμο συντάξεων και φόρους, όλα αυτά τα Δημόσια αγαθά. Παντού σε όλες τις δουλειές αλλοδαποί, στα σχολεία καιτους Παιδικούς Σταθμούς το ίδιο.
Τους άφησαν πρώτα παράνομα να μπουν στην Ελλάδα και κατόπιν οι κυβερνώντες τωνΣΥΡΙΖΑΝΕΛ παύουν την έπαρση σημαίας, τις Εθνικές γιορτές, τις Θρησκευτικές εικόνες και εορτές για να μην θίγουν όπως λένε τα ήθη και τα έθιμα των παράνομων μεταναστών. Κυκλοφορούν τελευταία ύποπτα σποτάκια στα συστημικά μέσα ενημέρωσης όπως στην ΕΡΤ, στον ΑΛΦΑ, στον ΣΚΑΙ, που παρουσιάζουν δήθεν Έλληνες που ήταν και αυτοί μετανάστες σε μια προσπάθεια να δεχτεί ο Ελληνικός λαός όλα αυτά τα αποβράσματα που με το έτσι θέλω έφερε εδώ το κλεπτοκρατικό τόξο. Ανάλωση πόρων για τους μετανάστες χωρίς επιστροφή ανταποδοτικού κεφαλαίου ισούται με οικονομική και κοινωνική χρεοκοπία. Μία έκκληση στον μελλοντικό Πρωθυπουργό τον κύριο Νικόλαο Μιχαλολιάκο. Εμείς οι Έλληνες Αρχηγέ θα σε ψηφίσουμε ακόμα και νεκροί, σε ικετεύω σώσε μας από τους Ισλαμιστές  και τους βαρβάρους. Νέα Τουρκοκρατία η Ελλάδα δεν αντέχει.
Με Τιμή Ιωάννης Κ.Π.
Αθήνα.



Πολύς θόρυβος έγινε για τον Πρόεδρο της Βουλής,  Βουτση, ο οποίος δυσαρεστήθηκε με τον Δεσπότη Κοζάνης Παύλο, επειδή αποκάλεσε " βόθρο" την Ελληνική Βουλή.  Έχουμε να πούμε Αρχή άνδρα δείκνυσι «κύριε» Βούτση. Εξυμνείτε τη Βουλή, το ευρωπαϊκό κεκτημένο και κατακρίνετε την Εκκλησία, ο ελληνικός λαός πότε είδε ευρωπαϊκή συμπεριφορά από το πολιτικό σύστημα;Εξαιτίας της ανικανότητας τους αλλά και της απέχθειας τους για την αριστεία, όλοι μας έχουμε προσφιλή μας πρόσωπα στο εξωτερικό και γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ότι στην Ευρώπη λειτουργεί το κράτος και όλοι, ντόπιοι, επισκέπτες και μετανάστες οφείλουν να σέβονται το νόμο. Κάτι που και όσοι πολιτεύονται το γνωρίζουν αφού ταξιδεύουν συχνά με λεφτά του λαού.
Αφού το ξέρουν, τότε γιατί νομοθετούν εις βάρος του λαού; Γιατί δε νομοθετούν πρώτα και κύρια για τους νόμιμους κατοίκους σ αυτή τη μεριά του πλανήτη και την έχετε παραδώσει σε λαθραίους, γύφτους και κάθε άλλη μειονότητα; Γιατί οι Έλληνες είμαστε τα υποζύγια που μόνο δουλεύουν και πληρώνουν χωρίς κανένα δικαίωμα; Ευτυχώς που υπάρχει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών για να στηρίξει τους Έλληνες σ αυτές τις δύσκολες ώρες, ως τη στιγμή της απελευθέρωσης της Χώρας. Μέχρι τότε Αιδώς Αργείοι.  Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος επιτέλους.
Κωνσταντίνα Σ.


Έχουμε μια πατρίδα που έρχεται στο παρόν με μια ιστορία στην πλάτη της χιλιάδων ετών. Πέρασε δια πυρός και σιδήρου σε αυτές τις χιλιάδες τα χρόνια. “Γέννησε” Θεούς, ημίθεους, ήρωες και φιλόσοφους, που την έκαναν γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο , από τον οποίο πήρε τιμές και δόξα . Άτυχη όμως στους ‘φίλους’ της και στους περισσότερους από τους … κυβερνήτες της . Όλοι τους κοίταζαν πως θα φάνε καλύτερα –να δυναμώσουν- ή να βρουν καμιά καλή πολυθρονίτσα ή καρέκλα. Οι τελευταίοι όμως, ήλθαν πολύ άγριοι , και με πολλές - πολλές κουβέντες χωρίς μισή αλήθεια . Πούλησαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, για να μας σώσουν από τους… προηγούμενους, και μας έθεσαν υπό κατοχή για τα επόμενα 100 χρόνια.
Η Ελλάδα ανήκει σε όλους τους Έλληνες και σε όσους νοιώθουν έτσι , σε όποιο μέρος της γης ζουν. Διαλύουν την ελληνική οικογένεια, με τον τρόπο τους εφαρμόζουν γενοκτονία, αλλοιώνουν την Ελληνική Ιστορία, αλλοιώνουν τη θρησκεία στο όνομα της παγκοσμιοποίησης , καταργούν νόμους και τον Συνταγματικό χάρτη της χώρας, και όπου η δικαιοσύνη λειτουργεί την λοιδορούν ! Πρέπει να κρατήσουμε ζωντανή τη θέλησή μας για ελευθερία , και να αλλάξουμε τη μοίρα στην οποία μας έφεραν οι νεοταξίτες κομμουνιστές και αστράτευτοι υπουργοί.
Σ.Μ.