Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Νέα τουρκική πρόκληση: Μετατρέπουν σε τζαμί και την Αγία Σοφία στην Τραπεζούντα - Θα κρύβουν τις αγιογραφίες!

Την στιγμή που οι ελληνόφωνοι νεοραγιάδες πολιτικάντηδες κάνουν διαγωνισμό υποταγής στις εντολές του σουλτάνου Ερντογάν χτίζοντας τζαμί για τους ισλαμιστές στην Πατρίδα μας, οι "καλοί γείτονες" τούρκοι αποκαλύπτουν για ακόμη μια φορά το μίσος τους για την Ορθοδοξία.

Δεν αρκεί λοιπόν στους νεοοθωμανούς του Ερντογάν που βεβήλωσαν την Αγιά Σοφιά στην Κωνσταντινούπολη, θέλουν να κάνουν το ίδιο και στην Τραπεζούντα μετατρέποντας και τον εκεί Βυζαντινό Ναό σε τζαμί!

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Δημοκρατία" αφού επαναλειτούργησαν τον Ιερό Ναό ως τέμενος, θα προσπαθήσουν να εξαφανίσουν και τις αγιογραφίες! Σύμφωνα με την "Hurriyet" θα εγκατασταθεί ένα πολυδάπανο σύστημα απόκρυψης των σωζώμενων αγιογραφιών για να μην ενοχλούνται οι μουσουλμάνοι. Με αυτό το ηλεκτρονικό σύστημα την ώρα της ισλαμικής προσευχής θα εκπέμπεται ένα ειδικό φως και οι βυζαντινές εικόνες θα θαμπώνουν!
Να σημειώσουμε πως ούτε και φέτος στην μεγάλη εορτή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις 15 Αυγούστου θα λειτουργήσει το Μοναστήρι της Παναγίας Σουμελάς στην Τραπεζούντα, καθώς οι τουρκικές Αρχές γνωστοποίησαν πως συνεχίζονται οι "εργασίες".
Προφανώς "εργασίες" για τους ισλαμιστές είναι να σβήσουν και να ξηλώσουν όλα τα εναπομείναντα Χριστιανικά σύμβολα και τις εικόνες από το εμβληματικό Ιερό Μοναστήρι του Πόντου.
Και την ίδια ώρα οι ραγιάδες στην Αθήνα, δεξιοί και αριστεροί, ψηφίζουν και με τα δυο χέρια για την ανέγερση του ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό...
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!