Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Χρήστος Παππάς σε συριζαίους: Είστε υπηρέτες εξωχώριων και εσωχώριων συμφερόντων και μόνο - ΒΙΝΤΕΟ

Τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Συναγωνιστή Χρήστου Παππά στη  σημερινή ολομέλεια, με θέμα «Κύρωση Συμφωνίας μεταξύ Ε.Ε. και των κρατών μελών της και της Δημοκρατίας των Φιλιππίνων…»

Ο Χρ. Παππάς ξεκίνησε την αναφορά του λέγοντας ότι για άλλη μια φορά η κυβέρνηση εντελώς παράνομα και καταχρηστικά φέρει τροπολογίες στα πλαίσια της συζήτησης μια κύρωσης. Τροπολογίες με ουσιαστικό περιεχόμενο και με την παρουσία μόλις 16 βουλευτών εκ του συνόλου των 300. Η κυριότερη τροπολογία η οποία κατετέθη σήμερα ήταν η τροπολογία της παράτασης των κρατικών εγγυήσεων προς την τράπεζα της Ελλάδας για την λειτουργία του μνημονιακού μηχανισμού ρευστότητας για το σύνολο των τραπεζών που εδρεύουν στην Ελλάδα.
Στηλίτευσε την κυβέρνηση λέγοντας ότι κατ’ ουσίαν είναι κυβέρνηση η οποία στηρίζει τα συμφέροντα των τραπεζών και των αφεντικών τους, τραπεζών που θα πέσουνε ως γύπες στην μικροπεριουσία των Ελλήνων, στα σπίτια τους και την πρώτη κατοικία, και όχι τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού. Καθίσταται έτσι η κυβέρνηση "πιστή υπηρέτρια" των ξένων μισθωτών τοκογλύφων, κυριολεκτικά κυβέρνηση ανδρεικέλων του μνημονίου.
Στη συνέχεια ανεφέρθη στη στημένη χθεσινή κοκορομαχία των πολιτικών αρχηγών των δύο παρατάξεων, «κεντροαριστεράς» και «κεντροδεξιάς», δηλαδή Τσίπρα και Μητσοτάκη, οι οποίοι συζήτησαν όχι για την ουσία μιας εθνικής πολιτικής η οποία είναι η έξοδος της Ελλάδος από την κηδεμονία και τα μνημόνια αλλά διαφώνησαν στο ποιος είναι ή πρόκειται να γίνει ο καλύτερος διαχειριστής των εντολών των ξένων τοκογλύφων.
Χαρακτηριστικά δε είπε το πόσο χάρηκε από τον διαγωνισμό των Τσίπρα και Μητσοτάκη για το ποιος τρέφει τα μεγαλύτερα αντιεθνικιστικά και αντιχρυσαυγίτικα αισθήματα, τονίζοντας πως η στάση τους αυτή και η ταύτισή τους δυναμώνει περαιτέρω το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής. Κατήγγειλε δε στην συνέχεια την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος σύρθηκε ως σκυλάκι στα εθνομηδενιστικά και αντιεθνικιστικά κελεύσματα του Τσίπρα.
Στο τέλος ανεφέρθη στο μέγα θέμα των συνομιλιών και της πρόκλησης του Τούρκου υπουργού εξωτερικών Τσαβούσογλου, που ουσιαστικά ενώπιον του Έλληνα υπουργού εξωτερικών είπε πως αν χρειαστεί θα κάνουμε νέα επιχείρηση Αττίλα στην Κύπρο. Και αντί να εισπράξει μια γενναία και υπερήφανη ελληνική απάντηση από τον κύριο Κοτζιά ο κύριος Κοτζιάς έσκυψε το κεφάλι και κάλυψε απόλυτα τις πολεμικές απειλές του Τσαβούσογλου συνεχίζοντας τις διαπραγματεύσεις.
Ο Συναγωνιστής Παππάς είπε πως υπάρχουν όμως Έλληνες που δεν σκύβουν το κεφάλι και αγωνίζονται για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού, την Αυγή που θα σημάνει τις μέρες της λευτεριάς και της προόδου.