Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Χ. Παππάς προς συριζαίους: Εμείς δεν θα δείξουμε την ανοχή που σας δείχνουν οι συνοδοιπόροι της ψευτοδεξιάς ΝΔ - BINTEO


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την διάρκεια της συζήτησης προτάσεως του Προέδρου της Βουλής σχετικά με την τροποποίηση άρθρων του κανονισμού αυτής.

Ο Συναγωνιστής Παππάς στηλίτευσε τον συνασπισμό όλων των κομμάτων του δήθεν δημοκρατικού τόξου και τόνισε πως οι συμπεριφορές όλων αυτών που συνασπισμένοι πολεμούν την Χρυσή Αυγή εντός του Κοινοβουλίου, τους εκθέτουν στα μάτια του Ελληνικού Λαού και δείχνει στους Αγωνιστές του Εθνικιστικού Κινήματος πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο.
Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία:
Κύριε Πρόεδρε, Κυρίες και κύριοι,
Με τις προτεινόμενες ρυθμίσεις των διατάξεων του Μέρους Β΄ του Κανονισμού της Βουλής προστίθενται ή αντικαθίστανται διατάξεις δευτερευούσης λειτουργικής σημασίας. Αλλά θέλω να τονίσω, όπως έκανε και ο προλαλήσας, ότι επήλθαν τροποποιήσεις σημαντικές και σκανδαλωδώς αντικοινοβουλευτικές και αντιδημοκρατικές. Φτιάχτηκε ένας νέος Κανονισμός, συνεπέστατος ιδεολογικά προς το κυβερνόν κόμμα, ένας Κανονισμός τύπου Μαδούρο. Ξέρετε ότι Το Σύνταγμα, ο Κανονισμός της Βουλής, η Λαϊκή κυριαρχία επιβάλλουν την ισονομία στην αντιμετώπιση των κοινοβουλευτικών ομάδων - πολιτικών κομμάτων αλλά και των βουλευτών, ως αντιπροσώπων του Έθνους, και επιβάλλεται η ανόθευτη εκδήλωση της λαϊκής θέλησης, γι’ αυτό γίνονται εκλογές. Κατ’ επέκταση επιβάλλουν την αναλογικότητα και αντιπροσωπευτικότητα, χωρίς αποκλεισμούς, στη σύνθεση όλων των οργάνων και του προεδρείου της Βουλής.
Σε εφαρμογή του Κανονισμού της Βουλής ο πέμπτος Αντιπρόεδρος της Βουλής στην παρούσα (αλλά και την προηγούμενη) κοινοβουλευτική περίοδο, έπρεπε να προέρχεται από το κόμμα «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Δεν έγινε αυτό με την σύμφωνη γνώμη όλων των υπολοίπων υμών και Καμία τροποποίηση του Κανονισμού της Βουλής δεν μπορεί να «θεραπεύσει», την καταστρατήγηση της αντιπροσωπευτικότητας και χωρίς αποκλεισμούς των πολιτικών κομμάτων, σύνθεση του Προεδρείου της Βουλής. Κάνατε ένα πραξικόπημα, εσείς όλοι των κομμάτων του περιβόητου «συνταγματικού τόξου», με τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής. Φτάσατε στο σημείο να τροποποιήσετε και την διάταξη που επέβαλε μυστική ψηφοφορία στην εκλογή του Αντιπροέδρου, να την κάνετε εμφανή, έχοντας στον νου τον φόβο, επειδή ο Συναγωνιστής μας και βουλευτής Κερκύρας Αϊβατίδης έλαβε 39 ψήφους, όταν ήταν υποψήφιος για Αντιπρόεδρος της Βουλής.
Είστε όλοι συνασπισμένοι εναντίον μας, δεν μιλώ κ. Πρόεδρε δεικτικά, απλώς επισημαίνω την Αλήθεια και το Δίκαιο. Εξάλλου με δική σας τροποποίηση που συμφωνήσατε όλοι,  αυτή η θέση του πέμπτου αντιπροέδρου ΚΛΑΠΗΚΕ από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ήδη εκλέχτηκε σε αυτή βουλευτής από την πέμπτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα, δεν έχει καμία προσωπική μομφή αυτό που αναφέρω προς εσάς κ. Πρόεδρε, από ομάδα της αντιπολίτευσης το ΠΟΤΑΜΙ, ενώ με άλλη πρόσφατη τροποποίηση του Κανονισμού εκλέξατε αντιπρόεδρο τα κόμματα ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και ΑΝΕΛ. Δηλαδή, όλα τα κόμματα του ελληνικού Κοινοβουλίου διαθέτουν αντιπρόεδρο, πλην της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Ο αποκλεισμός που έχετε κάνει στην Χρυσή Αυγή, στην τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας, σας εκθέτει στα μάτια του ελληνικού Λαού. Ο ελληνικός Λαός αρχίζει και ξυπνάει και καταλαβαίνει, να είστε σίγουροι. Εκτίθεστε ακόμα και όταν οι Προεδρεύοντες στις επιτροπές, αλλά και στην Ολομέλεια, θέλουν να διακόπτουν τους ομιλούντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής ή πολλές φορές ακόμα χειρότερα, εντελώς αντιδεοντολογικά, να σχολιάζουν τον πολιτικό τους λόγο. Να είστε σίγουροι κυρίες και κύριοι ότι αυτά δια της τηλεοράσεως και του καναλιού της Βουλής που είναι και ο μόνος τρόπος να επικοινωνήσουμε με τον ελληνικό Λαό, τα καταλαβαίνει.
Σας βλέπει συνασπισμένους προκειμένου να κρατήσετε, μάλλον να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας 43 χρόνων και επιβραβεύει εμάς τους Εθνικιστές. Εμάς που αντιστεκόμαστε εθνικά εντός και εκτός Βουλής. Επιβραβεύει εμάς που καταγγέλλουμε την ανομία μας και τις υπόγειες διασυνδέσεις που έχετε, το αλισβερίσι που κάνετε μέσα εδώ, που είναι εμφανέστατο και στις περιπτώσεις ψηφοφορίας για την άρση ασυλίας βουλευτών, και δεν εννοώ βουλευτών της Χρυσής Αυγής, όπως και εμφανέστατο στις περιπτώσεις συστάσεως εξεταστικών επιτροπών. Προσπαθείτε κυρίες και κύριοι, μάλλον τα κόμματά σας προσπαθούν, να επιβεβαιώσουν απολύτως τα λεγόμενα του κ. Παγκάλου, που είχε πει το περίφημο «μαζί τα φάγαμε». Προφανώς ο κ. Πάγκαλος είχε τα κόμματά σας στο μυαλό.
Επί της ουσίας για την τροποποίηση, εμείς καταγγέλλουμε την λογική όλων των άρθρων αλλά και αυτών των σημερινών «ανούσιων» άρθρων. Καταγγέλλουμε εσάς, και εμείς οι Εθνικιστές δεν θα χρησιμοποιήσουμε την αστική ευγένεια προς εσάς τους μνημονιακούς και αμερικανόδουλους μπολσεβίκους, όπως έκανε ο κ. Τραγάκης της ΝΔ. εμείς δεν θα σας δείξουμε ανοχή, δεν θα σας δείξουμε την ανοχή που δείχνουν οι συνοδοιπόροι σας της ψευτοδεξιάς, της ΝΔ. Εμείς σας λέμε ένα βροντερό όχι, όχι σε όλες τις διατάξεις, όχι μόνο γιατί καταστρατηγείτε τον κοινοβουλευτισμό, την Δημοκρατία με όλα αυτά που κάνετε, αλλά όχι γιατί είστε επικίνδυνοι για τον Λαό και την Πατρίδα και θα έχετε όλοι εσείς απέναντί σας το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής και τον Ελληνικό Λαό.