Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Χείμαρρος η ομιλία του Αρχηγού στην Βουλή που κατέπνιξε τις προδοτικές συμφωνίες όλων των πολιτικών κομμάτων. Αναφερόμενος και στους επίδοξους σωτήρες οι οποίοι, ακολουθούν την ίδια προδοτική πολιτική των πολιτικών τους προγόνων, όπως η Φώφη. Υπερήφανος μόνο μπορώ να αισθανθώ όταν ακούω τον Ν.Γ. Μιχαλολιάκο μέσα στη βουλή να τους λέει ότι η Χρυσή Αυγή μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού έριξε την κυβέρνηση Σαμαρά, και ότι ούτε θα συνεργαστεί με τον Σύριζα ούτε με την Ν.Δ. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!
Βαγγέλης

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Αναρχικοί και μπολσεβίκοι, αυτή η γη δεν σας ανήκει! ΒΙΝΤΕΟ

Μια παρασιτική κρατικοδίαιτη αντιπαραγωγική και αντεθνική τάξη (απομεινάρια των κοτζαμπάσηδων) έχει επικρατήσει στην Ελλάδα, με κυβερνήσεις οι οποίες συνέχισαν το οθωμανικό ρουσφέτι, προκειμένου να διατηρούνται στην εξουσία με δημοκρατικό μανδύα, μέσω της εξαγορασμένης ψήφου. Το αποτέλεσμα το βιώνουμε όλοι μας. Και δεν διαφέρει σε τίποτα απολύτως ο ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και όλο το κλεπτοκρατικό τόξο. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να αντιστρέψει την τοξικότητα της πολιτικής ζωής και να φέρει πολιτική κάθαρση με ταυτόχρονη απονομή δικαιοσύνης.
Ν.Γ.

1949 - Πως η Φλώρινα δεν έγινε… ЛЕРИН (ΛΕΡΙΝ)

Οι ξενόδουλοι πολιτικοί, αφού κατέστρεψαν την εθνική παραγωγή σε όλους τους τομείς, κατ' εντολή του διευθυντηρίου της "ευρωπαϊκής ένωσης", άνοιξαν τις θύρες στα στίφη των λαθροεισβολέων και διέφθειραν έναν ολόκληρο λαό καταδικάζοντας τον στην νωθρότητα, στον παρασιτισμό και στην απραξία, ανθώντας σχέσεις ευνοιοκρατίας και συνδιαλλαγής, προσλαμβάνοντας στρατιές στον κρατικό τομέα με σκοπό την χυδαία ψηφοθηρία. Στη συνέχεια  κατακλέβοντας το κράτος με χαριστικές συμβάσεις, μίζες και υπερτιμολογήσεις είτε προμηθειών, είτε δημοσίων έργων, έφτασαν και κατάντησαν την Ελλάδα σαν ιερόδουλη σε επαιτεία να εκλιπαρεί τους διάφορους "περιούσιους" για δανεικά επί δανεικών. Η Χρυσή Αυγή στη πρωτοπορία του αγώνα για Εθνική ανεξαρτησία ζητά καταγγελία του παράνομου χρέους και λογιστικό έλεγχο από το 1974 και μετά για τα όσα εγκλήματα διεπράχθησαν κατά των Ελλήνων.
Χ.Ι.

ΧΑΝΙΑ: Το υπουργείο “πολιτισμού” υπέρ παράνομης κατάληψης αναρχικών!

Ακούμε συνεχώς από τα διαπλεκόμενα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης για την πάταξη του παραεμπορίου, καθώς και για την σύσταση ειδικής ομάδας της ΕΛ.ΑΣ για αυτό τον σκοπό. Σε οποιαδήποτε παραλία και να πας παράνομοι αλλοδαποί από όλες τις φυλές που έφεραν στην πατρίδα μας, επιδίδονται στο άθλημα του παραεμπορίου. Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι τα παράνομα έσοδα των λαθρομεταναστών από το παραεμπόριο να φτάνουν τα 14 δις ευρώ ετησίως και σαν αντίδοτο το ΥΠ.ΟΙΚ του Τσίπρα φυλακίζει μικροπωλητές επιβάλλοντάς τους εξοντωτικά πρόστιμα. Η λύση είναι μια. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος.
Με Τιμή Μαρίνα Π.
Οικονομολόγος


Πρωταθλήτρια Ευρώπης και στις μειώσεις του κατώτατου μισθού η Ελλάδα των Μνη