Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Ο Τσίπρας κι οι σύντροφοι του υποσχέθηκαν στους Έλληνες πολίτες το 2015 ότι θέλουν να έρθουν στην εξουσία για να ανατρέψουν την πολιτική του κλεφτοπασοκ και της ΝΔ που συμμάχησαν για να εξοντώσουν τους Έλληνες. Αντί αυτού συνέχισαν την ίδια και χειρότερη μνημονιακή και μεταναστευτική πολιτική, δείχνοντας ότι καπιταλιστές και μπολσεβίκοι έχουν τον ίδιο αφέντη.
Αποτέλεσμα όλων αυτών των πολιτικών είναι να εξαθλιώνεται καθημερινά κι υποφέρει, ο ελληνικός λαός, χωρίς να υπάρχει προοπτική ανάπτυξης την οποία βλέπουν μόνο όσοι νέμονται την εξουσία με τους παχυλούς μισθούς και τα προκλητικά προνόμια. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που ενδιαφέρεται για τους Έλληνες που πλήττονται από την απάνθρωπη αυτή πολιτική, την οποία και θα ανατρέψει ριζικά και εκ βάθρων.
Ι. Λ.


Από τον Στράους Κοέν (Στρος Καν) και την Γκόλντμαν Σαχς, στην επιβεβαίωση των στοχεύσεων του Κίσσιγκερ και των συν αυτώ, υπό την υψηλή καθοδήγηση των Ρότσιλντ... Αλήθεια, παρενθετικά, εκείνες οι "τρελές" επενδύσεις από το Ισραήλ, που διατυμπανίζουν από το 2010 οι διάφοροι πολιτικοί αρλεκίνοι και που θα... έσωζαν την οικονομία, πότε πρόκειται να έρθουν; Μα φυσικά ποτέ, γιατί οι "περιούσιοι" δεν επενδύουν, παρά μόνο "λεηλατούν" όταν οι συγκυρίες το επιτρέπουν. Απέναντι στη καταστροφή την οποία επιδιώκει το μέγα παράσιτο, στέκονται οι δυνάμεις του Εθνικισμού.
X. I


Όλοι οι σοβαροί οικονομολόγοι Ευρώπης και ΗΠΑ, χαρακτηρίζουν τα προγράμματα της ΕΕ και του ΔΝΤ για την διάσωση (!) της Ελλάδας ως μη σοβαρά καταδικασμένα να αποτύχουν. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται το Bloomberg και το διάσημο Ινστιτούτο Peterson, που αποκάλεσε το σχέδιο «ζουρλομανδύα» που δεν θα βγούμε ποτέ. Το δε Bloomberg ανέφερε ότι, είναι γελοίο έστω και σαν ιδέα πως η χώρα θα μπορεί να επιτυγχάνει πρωτογενή πλεονάσματα μεγαλύτερα ή και ίσα προς το 2% του ΑΕΠ για τα επόμενα 40 χρόνια. Οι μόνοι οποίοι δεν θέλουν να το βλέπουν είναι οικονομικοί τύραννοι της τοκογλυφίας και τα εδώ ενεργούμενα τους, κυβέρνηση και όλα σχεδόν τα κόμματα, πλην της Χρυσής Αυγής.
Σ. Μ.