Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Κόμματα και δικαστές καλούν τον κόσμο να αγωνιστεί για τη "δημοκρατία" τους που μας χρεοκόπησε. Να αγωνιστούμε δηλαδή για να διασωθεί το σάπιο χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα; Αυτό που καταπάτησε το Σύνταγμα και τους νόμους; Αυτό που μας επέβαλε να τρώμε τα ληγμένα; Αυτό που βγάζει τους καταχραστές πολιτικούς από τη φυλακή για να λούονται στις πισίνες της Εκάλης και στις παραλίες της Μυκόνου; Πολιτική κάθαρση μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να εγγυηθεί!
Ν.Γ.

Νέα άγρια επεισόδια μεταξύ λαθρομεταναστών στο “hot spot” της Σούδας στην Χίο

Δυστυχώς οι Έλληνες δεν έχουν καταλάβει τι έρχεται με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση. Οι επόμενες γενιές θα αναγκαστούν να ζήσουν ανάμεσα σε βάρβαρους και διαφορετικούς πολιτισμούς που δεν δίνουν αξία στην ζωή του ανθρώπου. Ένα ζώο έχει τεράστια αξία σε σχέση με μια γυναίκα για τον μουσουλμάνο! Ξεχάσαμε πώς είναι να αγαπάς την Πατρίδα και την οικογένεια σου; Μια χώρα με ένδοξη ιστορία χιλιάδων ετών κινδυνεύει σε μερικά χρόνια από σήμερα να μην υπάρχει σαν Έθνος. Θα το επιτρέψουμε σαν Έλληνες; Αν όχι, ο μόνος δρόμος αντίστασης είναι η Χρυσή Αυγή.
Σ.Ε.

Ε. Καρακώστας: «Οι μη προνομιούχοι Έλληνες και η Χρυσή Αυγή θα γκρεμίσουν το Πελατειακό Κράτος»! BINTEO

Φόρος σημαίνει ανταποδοτικό όφελος. Δηλαδή πληρώνω φόρους στο κράτος για να μου παρέχει μετά αυτό ασφάλεια, παιδεία, περιβάλλον, εργασία, περίθαλψη κλπ. Στην Ελλάδα έχουμε κάποιο ανταποδοτικό όφελος από την φορολόγηση; Μας παρέχει κάποια ασφάλεια, παιδεία, περιβάλλον, εργασία, περίθαλψη; Απολύτως τίποτα. Όταν μάλιστα το κράτος σου ζητάει ως φόρο το 80% του εισοδήματος σου από τη δουλειά σου και το υπόλοιπο 20% στο βουτάει και αυτό μέσω ΕΝΦΙΑ, λογαριασμών κλπ τότε εάν δεν αναγκαστείς να κρύψεις θα πρέπει να πεθάνεις της πείνας εσύ και η οικογένεια σου. Είναι δεδομένο ότι τα ψάρι βρωμά από το κεφάλι. Δεν είναι δυνατόν να φορολογούνται ληστρικά οι Έλληνες πολίτες, ενώ αντίθετα οι πολιτικοί τους φίλοι και οι οικονομικοί ολιγάρχες που τους στηρίζουν  να μην πληρώνουν όσα τους αναλογούν σύμφωνα με τη συνταγματική επιταγή. Η κοινωνική ανασυγκρότηση που ζητά η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη λύση.
Μ. Μ.

Στους δρόμους κοιμούνται οι σεισμόπληκτοι της Κω! Εκδίκηση των «αλληλέγγυων» και του Καμμένου;