Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μια “τρύπα στο νερό” η πολυδιαφημισμένη έξοδος της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου στις αγορές! ΒΙΝΤΕΟ


Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής φιλοξενήθηκε από τον δημοσιογράφο Λ. Λαζάρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην "Εγνατία Τηλεόραση".
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος χαρακτήρισε την έξοδο στις αγορές ως salto mortale της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου στα χνάρια του κίβδηλου success story του Σαμαρά. Όπως είπε χαρακτηριστικά ούτε ένα ευρώ από την έξοδο στις αγορές δεν θα πέσει στην Εθνική οικονομία, αλλά όλα τα έσοδα θα πάνε για την αποπληρωμή παράνομων τοκοχρεολυσίων.

Επανέλαβε πως το χρέος είναι παράνομο, καθώς οι ενδοτικές κυβερνήσεις πήραν τα χρήματα, αλλά δεν τα χρησιμοποίησαν επ΄ ωφελεία του Ελληνικού Λαού.
Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου για να καταδείξει τον ανθελληνικό χαρακτήρα του κράτους που ενδιαφέρεται μόνο για τους λαθρομετανάστες, αποκάλυψε ότι το σιτηρέσιο του Έλληνα στρατιώτη είναι 3.4 ευρώ, ενώ του "πρόσφυγα" 7.8 ευρώ.
Αναφορικά με το Κυπριακό κατήγγειλε την στάση του προέδρου Αναστασιάδη, ο οποίος αγνοεί την βούληση του Κυπριακού λαού, προωθώντας την προδοτική "λύση" της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.
Για το όνομα των Σκοπίων επανέλαβε την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής, αλλά και του ελληνικού Λαού: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!
Ξεκαθάρισε τέλος πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι μέρος του σάπιου οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου, αλλά μάχεται για την ανατροπή του.