Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Με αφορμή το σεισμό στην Κω, εύχομαι να σηματοδοτηθεί και δρομολογηθεί εξαιτίας αυτού του θλιβερού συμβάντος, το τέλος αυτής της ανθελληνικής, άκρως ανάξιας και επιβλαβούς κυβέρνησης. Βλέποντας οι συνέλληνες με ποιο τρόπο τα ανδρείκελα της κυβέρνησης αντιμετώπισαν τους κάτοικους της Λέσβου (είθε όχι και της Κω), σε ένα παρόμοιο περιστατικό που έλαβε χώρα στο νησί τους, δηλαδή τον πρόσφατο σεισμό στην Λέσβο, ένα σεισμό που έφερε στο φως την ακραία νεοταξίτικη νοοτροπία της κυβέρνησης.
Είδαμε μεταξύ άλλων, τους λαθροεισβολείς να «την αράζουν» κυριολεκτικά και να «τα σπάνε» προκαλώντας απίστευτες υλικές αλλά και ψυχολογικές ζημίες στους ντόπιους Έλληνες. Την ίδια στιγμή που οι Έλληνες έχουν χάσει το βιός τους και περίμεναν από την κυβέρνηση υποστήριξη παντός είδους. Εύχομαι λοιπόν τα μάτια να ανοίξουν και οι συνειδήσεις να αφυπνιστούν με την Χρυσή Αυγή στην εξουσία.
Με Τιμή
Σ.Π.


Μεγαλειώδης αντικατοχική Εθνικιστική εκδήλωση στην Λευκωσία: Οι ΕΛΑΜίτες Δεν Ξεχνούν και Αντιστέκονται!

Στα 3,2 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται η αμοιβή της τράπεζας των Ρότσιλντ, για την υποτιθέμενη έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, ενώ στα  6 εκατομμύρια θα ανέλθει η προμήθεια. Ρότσιλντ κερνά, Ρότσιλντ πίνει! Αυτοί είναι οι..."αγορές", δηλαδή αυτοί δάνειζαν, αυτοί μεθόδευσαν τεχνηέντως την κρίση, αυτοί αμείβονται πλουσιοπάροχα για να βγάλουν, υποτίθεται, τη χώρα από τον λάκκο με τα φίδια στην οποία οι ίδιοι την έριξαν, αφού πρώτα την αφαιμάξουν πλήρως και την καταστήσουν αποικία χρέους στο διηνεκές. Μόνο σαν πράκτορες ξένων δυνάμεων κατοχής μπορούν να ονομασθούν οι ελληνόφωνες κυβερνήσεις, οι οποίες κατέστρεψαν την πατρίδα μας οικονομικά και την γεμίζουν με λαθρομετανάστες. Μόνη λύση οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής που αγωνίζονται για το γκρέμισμα του άθλιου αυτού καθεστώτος και την οικοδόμηση ενός Εθνικού κράτους.
Χ.Ι.

Καταγγελία για ομαδικό βιασμό και μαχαίρωμα προσφυγόπουλου από “αλληλέγγυους” στο άβατο των Εξαρχείων

Για τους Έλληνες στρατιώτες μας που εκτελούν το χρέος προς την Πατρίδα, η άθλια αυτή κυβέρνηση διαθέτει 3,4 € ημερησίως ανά άτομο για σίτιση (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό). Αντίθετα για τους λαθρομετανάστες που σιτίζει, ξοδεύει περίπου τα υπερδιπλάσια δηλαδή 8,70 € ημερησίως ανά άτομο. Ως πότε θα συνεχισθεί αυτό το αίσχος; Μοναδική ελπίδα για να σταματήσει αυτό ο κατήφορος είναι η Χρυσή Αυγή, η οποία από την αρχή των μνημονίων ζητούσε οι Ένοπλες Δυνάμεις να εξαιρεθούν από τις μειώσεις που απαιτούσε η διεθνής τοκογλυφία.
Χ.Γ.

Νέο εθνοκτόνο Μνημόνιο στον ορίζοντα μετά τον Αύγουστο του 2018