Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Η έλευση των πετρελαϊκών κολοσσών στην Κύπρο αλλά και στην Ελλάδα, με την προστασία Αμερικανών και Γάλλων, δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για την νόμιμη κατοχύρωση των Ελληνικών υδρογονανθράκων στην δικαιοδοσία της Ελλάδος, στο Ιόνιο, στο Λιβυκό και στο Αιγαίο Πέλαγος, αλλά και ως την ανατολική Μεσόγειο, που συναντώνται το όριο της Ελληνικής με την ήδη υπάρχουσα Κυπριακή ΑΟΖ.
Η μακροχρόνια ηττοπαθής πολιτική της μεταπολίτευσης στην Ελλάδα απέναντι στην αδιάλλακτη επιθετική επεκτατική πολιτική της Τουρκίας, έχει προσδώσει μόνο διπλωματικές ήττες στην εξωτερική πολιτική. Και δυστυχώς σήμερα προαλείφει και σοβαρούς κίνδυνους εσωτερικής ασφάλειας στην Θράκη, με την δράση Τούρκων πρακτόρων. Και στα νησιά του Αιγαίου Πελάγους, με την άκρατη λαθρομετανάστευση. Μοναδική λύση η πρόταση της Χρυσής Αυγής για επέκταση των χωρικών υδάτων της πατρίδας μας στα 12 μίλια.
Σ.Μ.

Τα αποτελέσματα των Μνημονίων: Συνεχίζει να πλουτίζει η Γερμανία σε βάρος της Ελλάδος

 Όλη η ιστορία είναι η Ελλάδα να υποστεί έναν ριζικό οικονομικό μετασχηματισμό. Να λεηλατηθούν τα μετρητά που ήταν μαύρα ή στις τράπεζες και να αρπαχτεί η - απίστευτη για τα διεθνή σοσιαλιστικά χρονικά - ακίνητη περιουσία των ιδιωτών. Αυτό, θα πάρει ακόμα 4-5 χρόνια. Να δεις μετά, με πόσο μαγικό τρόπο, τα πάντα θα ηρεμήσουν, η χώρα θα βγει στις "αγορές", να δανείζεται με απλώς τοκογλυφικά επιτόκια οι φόροι (των ακινήτων) θα μειωθούν (αφού θα έχουν κάνει πια τη δουλειά τους), και μετά  θα μας παραμυθιάζουν ότι αυτή η... 12ετής περίοδος ήταν αναγκαία  για να γίνουν στη χώρα οι... "απαραίτητες μεταρρυθμίσεις". Καθίσταται αντιληπτό ότι αν γίνουν όλα αυτά τα οποία έχουν προσχεδιάσει θα έχει έλθει και η βιολογική εξόντωση των Ελλήνων τους οποίους, όπως βλέπουμε, αντικαθιστούν με αλλοδαπούς λαθρομετανάστες. Επειδή η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη που αντιστέκεται στα σκοτεινά αυτά σχέδια, αποτελεί και τη μοναδική λύση.
Ν.Γ.

Ο πρέσβης του Ισραήλ απαίτησε από την Ουγγαρία να αφήσει ήσυχο τον Σόρος αλλά... «έφαγε πόρτα»

Το πραξικόπημα θεωρείται ένα έγκλημα το οποίο, έγινε, βρέθηκαν οι ένοχοι, (πραγματικοί ή όχι θα το δείξουν οι φάκελοι της Κύπρου), καταδικάστηκαν, και η υπόθεση έκλεισε. Η εισβολή είναι ένα έγκλημα το οποίο, έγινε, γνωρίζουμε τους ένοχους, δεν τιμωρήθηκε κάνεις, η πολιτική ζωή του τόπου από τότε μέχρι σήμερα  οδήγησε την Κύπρο στο Κρανς Μοντανά με κάποιον πρόεδρο κάποιας Κυπριακής κοινότητας να προτείνει για τιμωρία, εκτός των άλλων, και 1 προς 4 τούρκους εποίκους, και η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, αναμένοντας την δικαίωση, την οποία θα φέρουν οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής και του ΕΛΑΜ, που δεν είναι άλλη παρά  η Ένωση.
Α.Η.

Φάκελος Κύπρου: Η προδοσία που εγκαθίδρυσε ένα πολιτικό κατεστημένο