Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 11 Ιουλίου 2017Ο Τσίπρας θα δώσει ένα επιπλέον ποσό, ύψους 500 ευρώ  ανά λαθρομετανάστη, για την κάλυψη των βασικών του αναγκών μετά την αναχώρησή του από την Ελλάδα ενώ παράλληλα διπλασιάζει την παρεχόμενη βοήθεια που τους δίνεται. Κάποιος δηλαδή, που έχει εγγραφεί στο πρόγραμμα εθελοντικών επιστροφών από το νησί της Λέσβου, θα λάβει το ήδη προβλεπόμενο ποσό των 500 ευρώ, συν την επιπλέον οικονομική βοήθεια των 500 ευρώ.

Όμως ο λαθρομετανάστης θα φροντίζει να εξαφανίζεται (που έλεγε και η κυρά Τασία) κάπου στην διαδρομή, ανάμεσα στο ταμείο και στο αεροπλάνο, ώστε να συνεχίζει να εισπράττει εις βάρος του Έλληνα φορολογούμενου. Άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και εφαρμογή του νόμου περί παρανόμου εισόδου, όπως λέει και η Χρυσή Αυγή, που είναι η μόνη πολιτική δύναμη που ενδιαφέρεται για τους Έλληνες.
Σ.Μ.

Εικόνες διάλυσης στην Ένωση Φραπέδων: Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής Μεγαλοοικονόμου

Το γνωρίζατε ότι αν υπάρξει Grexit και επίσημη χρεοκοπία, τότε θα υπάρξει πάγωμα των καταθέσεων των κλεμμένων και μη κλεμμένων στο εξωτερικό; Μήπως τελικά τα μνημόνια μπήκαν ακριβώς για να μπορέσουν να διατηρηθούν τα κλεμμένα και να συνεχίσουν την αρπαγή των δημοσίων και ιδιωτικών περιουσιών. Για αυτό τον λόγο χάθηκαν και οι χρήσιμοι ηλίθιοι του συστήματος που εξυπηρετούσαν καταστάσεις ώστε να μην υπάρχει ουσιαστική αντίσταση. Μόνη πολιτική δύναμη συνεπής σε λόγια και έργα είναι η Χρυσή Αυγή που αγωνίζεται ενάντια στα μνημόνια και τη λαθρομετανάστευση.
Ν.Γ.

Μας κυβερνούν ανόητοι: Ο Τσίπρας χειρουργήθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο και έδωσε τα εύσημα σε... δημόσιο!

Αυτοί που επί αιώνες δάνειζαν βασιλείς και φεουδάρχες, έφθασαν να αναγορεύσουν εαυτούς, όπως εύστοχα περιγράφει ο Μουσικοσυνθέτης Ριχάρδος Βάγκνερ, από "πιστωτές των βασιλέων σε Βασιλείς των Πίστεων". Και όσο το χρήμα θα κατέχει κυρίαρχο ρόλο στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και στις ζωές μας, ο Διεθνής Σάϋλοκ θα κινεί αριστοτεχνικά τα νήματα των διεθνών τεκταινομένων.  Και όταν ένα κόμμα εξουσιαστικό γίνει εξαιρετικά λαομίσητο, επειδή εκτελεί κατά γράμμα τις εντολές του Διεθνή Ιούδα, τότε αυτός διαθέτει παγιδευτικά υποκατάστατα και τα ρίχνει στην μάχη της διαδοχής, τους παραδίδει την σκυτάλη της εξουσίας για να ολοκληρώσουν το ζοφερό έργο του, ενώ ο λαός παραπλανημένος θα αναζητεί στα πρόσωπα των νεών του "ηγετών" εναλλακτικές λύσεις και διεξόδους. (Θυμηθείτε πώς έφυγε ο Καραμανλής ξαφνικά το θέρος του 2009, πώς ο Γιωργάκης Μινέϊκο / Παπάντριου έφυγε μέσα σε έναν χρόνο, αφού αλυσόδεσε την Ελλάδα, πώς ο Σαμαράς προκήρυξε πρόωρες εκλογές για να ολοκληρώσει ο Τσίπρας το ανόσιο έργο του κ.ο.κ και πώς ο Τσίπρας θα αποχωρήσει όταν ολοκληρώσει και εκείνος την καταστροφική αποστολή του). Μόνη λύση για τα αδιέξοδα προβλήματα και το μονόδρομο τον οποίο μας επέβαλλαν οι διεθνείς τοκογλύφοι και τα εδώ ενεργούμενα τους είναι η Χρυσή Αυγή που βρίσκεται στην πρωτοπορία της Εθνικής Αντίστασης των Ελλήνων.
Χ.Ι.

Εξέγερση λαθρομεταναστών στην Μόρια της Λέσβου: Φωτιές και επιθέσεις κατά Αστυνομικών-Πυροσβεστών ΒΙΝΤΕΟ