Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Στις χθεσινές κοινές δηλώσεις Τσίπρα και Γιλντιρίμ, ο τελευταίος ανέφερε ότι τα ενεργειακά κοιτάσματα του Αιγαίου ανήκουν στην πανανθρώπινη κληρονομιά, και όχι στο Αιγαίο που είναι κτήμα της Ελλάδος. Αυτό που έκανε ευθύς ο πρωθυπουργός μετά την δήλωση του Τούρκου ομολόγου του ήταν να… σωπάσει. Και δεν θα μπορούσε να πράξει κάτι διαφορετικό τη στιγμή που οι απόψεις Τσίπρα βρίσκονται σε σύμπνοια με τις απόψεις των τούρκων, αρκεί να σας θυμίσουμε την παλαιότερη δήλωση Τσίπρα που είχε αναφέρει ότι: «οι θάλασσες δεν έχουν σύνορα».
Μπορεί η τότε δήλωση του πρωθυπουργού να αναφερόταν στις λαθρομεταναστευτικές ροές. Βλέπουμε όμως ότι βρίσκει εφαρμογή και σε λοιπές ενέργειες που απειλούν την κυριαρχία της Πατρίδος μας στο Αιγαίο. Δεν μας προκάλεσε έκπληξη η σιωπή του πρωθυπουργού απέναντι στις προκλητικές δηλώσεις του Γιλντιρίμ, ήταν αναμενόμενο ότι η κυβέρνηση δεν θα παρέκλινε ούτε κατά κεραίας σε ότι ανθελληνικό υποστήριζε και συνεχίζει να υποστηρίζει. Στο ίδιο μήκος κύματος με την κυβέρνηση πορεύτηκε και η ψοφοδεξιά όπου μετά την ανεκδιήγητη δήλωση Γιλντιρίμ, στην Πειραιώς προτίμησαν να ασχοληθούν με την….. Ακριβοπούλου. Τι έκανε η Ακριβοπούλου; Φοβερά και τρομερά! Στην εκπομπή της, «αίθουσα σύνταξης», που παρουσιάζεται από την ΕΡΤ πρόβαλε μία καρικατούρα στην οποία εμφάνιζε τον Κούλη ως επαίτη που ζητούσε εκλογές. Δεν θα μπορούσε λοιπόν αυτή η βρωμερή και τρισάθλια προπαγάνδα να περάσει απαρατήρητη από τα στρατηγικά επιτελεία της Πειραιώς(!), τη στιγμή βεβαίως που η τηλεθέαση της συγκεκριμένης εκπομπής φλερτάρει με τη μονάδα (1%). Κοντολογίς την εκπομπή της Ακριβοπούλου την βλέπουν μόνο οι συγγενείς των συντελεστών της. Τσίπρας και Μητσοτάκης δεν έκαναν την παραμικρή κίνηση να αντιδράσουν στα όσα αναφέρθηκαν από στόματος Γιλντιρίμ. Η μόνη αντίδραση ήρθε από τη Χρυσή Αυγή και τη δήλωση του αρχηγού της Ν. Μιχαλολιάκου, όπου είπε: «Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την ενδοτική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία ανέχθηκε τον πρωθυπουργό της Τουρκίας να αμφισβητεί την εθνική μας κυριαρχία στο Αιγαίο» η οποία  φυσικά έτυχε της ανάλογης προβολής!

Είναι ξεκάθαρο για άλλη μία φορά ότι Εθνική πολιτική συντελείται μόνο από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Όλο το υπόλοιπο ανθελληνικό πολιτικό τόξο που αποτελείται από Νενέκους και Εφιάλτες ενεργεί εξόφθαλμα ενάντια στα συμφέροντα της Πατρίδος μας. Όσο πιο γρήγορα αντιληφθεί ο λαός μας αυτό που επιχειρείται εις βάρος της Ελλάδος, τόσο μεγαλύτερη ωφέλεια θα υπάρχει για την Πατρίδα μας και τις επερχόμενες γενεές.
Διαβάστε περισσότερα: https://ethnikismos.net/