Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Το Ισλαμικό Χαλιφάτο ανέλαβε την ευθύνη για το νέο αιματοκύλισμα του Λονδίνου - Σοκαριστικά στοιχεία για τους ισλαμιστές τρομοκράτες

Γνωστοί εδώ και χρόνια ως επικίνδυνοι ισλαμιστές οι δράστες - Υπό το φόβο των κατηγοριών για "ρατσισμό" κανείς δεν τους είχε σταματήσει!

Δεν υπήρχε εξαρχής καμία αμφιβολία και έτσι η ανάληψη ευθύνης από πλευράς του Ισλαμικού Χαλιφάτου κρίνεται ως αναμενόμενη, παρά το γεγονός ότι από τον ισλαμιστή Δήμαρχο του Λονδίνου μέχρι τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Μέρκελ, ουδείς έχει τολμήσει να μιλήσει περί ισλαμικής τρομοκρατίας.

Η ανάληψη της ευθύνης έγινε μέσω του προπαγανδιστικού τους μέσου (Amaq) όπου αναφέρουν ότι ομάδα εκτελεστών τους έφερε σε πέρας την τρομοκρατική επίθεση. Τι έχουν να πουν – για μια ακόμη φορά – οι πολιτικάντηδες των «ανοιχτών συνόρων» που εξέθρεψαν το φαινόμενο και φέρουν πλήρως την ευθύνη;
Η αφίσα που χρησιμοποιήθηκε για την ανάληψη της ευθύνης
Συγκλονιστική είναι η σχετική καταγγελία μίας μητέρας από την Ιταλία, η οποία έμενε κοντά με τον έναν εκ των τρομοκρατών. Η Erica Gasparri, αναφέρει ότι ο δράστης γνωστός στην γειτονιά ως "Abs" πλησίαζε παιδάκια για να τα βάλει στο... δρόμο του Αλλάχ όπως έλεγε.
Το παιδί της, πήγε και της είπε: "μαμά θέλω να γίνω μουσουλμάνος". Εκείνη τον ρώτησε ποιος του είπε κάτι τέτοιο και το παιδί απάντησε: πως είναι ένας "Πακιστανός" ο οποίος τους έλεγε στο πάρκο: "Είμαι έτοιμος να κάνω ό, τι χρειάζεται στο όνομα του Αλλάχ. Είμαι έτοιμος στο όνομα του Αλλάχ ακόμα και να σκοτώσω την μάνα μου".
Βεβαίως, για αυτό το άτομο οι αρχές δεν έπραξαν τίποτε υπό το φόβο μην… κατηγορηθούν για «ρατσισμό» από τους αριστεριστές. Και ιδού τα αποτελέσματα!
"Πήρα τέσσερις φωτογραφίες του και τις έδωσα στην αστυνομία. Ενημέρωσαν αμέσως την Scotland Yard όταν ήμουν εκεί. Ήταν πολύ προβληματισμένοι. Μου είπαν να διαγράψω τις φωτογραφίες για τη δική μου ασφάλεια όπως και έκανα. Αυτό ήταν πριν από δύο χρόνια. Κανείς δεν ήρθε σε μένα. Εάν το έκαναν αυτό θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί η επίθεση και οι ζωές θα μπορούσαν να σωθούν" είπε η ίδια.
Από τζαμί στο Λονδίνο φαίνεται πως είχε "αποβληθεί" ο ένας άλλος εκ των τριών μακελάρηδων. Η «αποβολή» του συνέβη πριν δυο χρόνια και το αποκαλύπτει η Daily Mail. Ο μακελάρης πήγαινε στο συγκεκριμένο τζαμί μόνο για λίγους μήνες και φυσικά οι αρχές ή δεν ειδοποιήθηκαν ή δεν έπραξαν τίποτε.