Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Πραγματικά αυτό που με θυμώνει είναι ότι το κόμμα της ΝΔ προσπαθεί να προωθηθεί ως «πατριωτικό», «πολιτισμένο», «φιλοχριστιανικό» και κόμμα των νοικοκυραίων και ότι βρίσκεται στα μαχαίρια με τους ροζ κομμουνιστές του Σύριζα. Σε τι διαφέρουν; Υπάλληλοι των ξένων τραπεζιτών και οι δυο. Υπέρ των λαθραίων εποίκων στην Ελλάδα και οι δυο. Υπέρ των τζαμιών στην Ελλάδα. Υπέρ των μνημονίων.
Υπέρ της ελληνοτουρκικής φιλίας. Υπέρ του σύμφωνου συμβίωσης και του δικαιώματος υιοθεσίας. Υπέρ της αλλοίωσης της ιστορίας και της θρησκείας. Οι μεν Συριζαίοι δηλωμένοι αντίχριστοι, οι δε κεφαλές της Νέας Δημοκρατίας χωμένοι στη λέσχη Μπίλντεμπεργκ και στην μασονία μέχρι το λαιμό. Και οι δύο εκτελούν εντολές για την πλήρη καταστροφή της Ελλάδος. Τουλάχιστον οι Συριζαίοι το δηλώνουν περήφανα, οι Νεοδημοκράτες το κάνουν με το προσωπείο του δήθεν χριστιανού-πατριώτη-νοικοκύρη. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!
Α.Κ.

Ομολογία Μουζάλα: “Hot spot” η Ελλάδα - Εδώ θα μείνουν 25.000 λαθρομετανάστες!

Εντύπωση προκάλεσε η δήλωση του σταλινικού  Καζάκου ότι οι νέοι της Ελλάδας που φεύγουν στο εξωτερικό είναι προδότες. Μιλά αυτός που πρόδωσε το ΚΚΕ για να τον διορίσει η βρώμικη κυβέρνηση του Τσίπρα, καλλιτεχνικό διευθυντή στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και μάλιστα με κρατικό, εξωπραγματικό για την εποχή μισθό, που ανέρχεται άνω των τεσσάρων χιλιάδων ευρώ. Τόσα χρόνια ο Καζάκος τα μάσαγε από την Εργατική Εστία που επιχορηγούσε το θέατρο Τζένη Καρέζη, ενώ τώρα τα παίρνει απευθείας ο ίδιος διορισμένος από τον ΣΥΡΙΖΑ σε Κρατικό Θέατρο. Με μια κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής όλοι αυτοί οι νέοι θα έμεναν στην Ελλάδα, γιατί θα είχαν προοπτική και μέλλον. Με εσένα κύριε Καζάκο και τον Τσίπρα τι να κάτσουν να κάνουν; Οι Έλληνες θα μένουν στην Ελλάδα και θα παλέψουν για τους ίδιους και την χώρα τους όταν φύγει η προδοτική και δωσίλογη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και αναλάβει μια κυβέρνηση Εθνικής σωτηρίας της Χρυσής Αυγής.
Με Τιμή, Ιωάννης Π. Αθήνα

ΕΛΑΜ: Μία ακόμα κυβίστηση από τον “πατριώτη” Πάνο Καμμένο

Τρομοκρατικές επιθέσεις ανά τον πλανήτη, οι οποίες φέρνουν στο νου θέλοντας και μη σε όλους μας τα όσα φωνάζουν τα ανά τον κόσμο Εθνικιστικά Κινήματα, για τη μεγάλη αύξηση και δίχως κανέναν έλεγχο, της λαθρομετανάστευσης η οποία πλέον κτυπάει ξεκάθαρα την καρδιά της Δύσης και του δυτικού τρόπου ζωής. Μετέτρεψαν την Ελλάδα, για να μη θιγούν οι ίδιοι, σε αποθήκη λαθρομεταναστών, πετώντας μας κάποια χρήματα, αλλά μη θέλοντας να αναλάβουν καμιά ευθύνη για τις καταστάσεις αυτές. Οι ίδιοι θέλουν να κρατήσουν καθαρές τις πατρίδες τους, αλλά θέλουν να διαλυθεί η δική μας πατρίδα. Τι άλλο περιμένουμε να γίνει; Όταν θα σκάσει η φούσκα της Ιταλίας ποιοι θα ασχοληθούν με τούτη δω τη γωνιά της Ευρώπης; Ήρθε η ώρα να προετοιμαστούμε. Με δεδομένη την αντικειμενική αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ και των υπόλοιπων του αντισυνταγματικού τόξου να εκπονήσουν εναλλακτικό σχέδιο για επιβίωση της χώρας εκτός ευρώ, αλλά και για απαλλαγή της χώρας μας από τους λαθρομετανάστες, αυτό το ιερό χρέος παραμένει σε εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές. Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος μας επιτέλους.
Κωνσταντίνα Σ.

Το Κατάρ αποδιοπομπαίος τράγος της σουνίτικης τρομοκρατίας