Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Είμαι ένας κάτοικος της πόλης των Θηβών και αποφάσισα να στείλω αυτή την επιστολή από αγανάκτηση και φόβο γι' αυτά που θα έρθουν. Είστε η μόνη φωτεινή ελπίδα για εμάς τους Έλληνες και η μοναδική ελπίδα μήπως κάποια μέρα δούμε να αλλάζει κάτι σε αυτόν τον ιερό τόπο. Στην πόλη μου, στη Θήβα, ο Μουζάλας και η κυβέρνηση του μας κουβάλησαν ότι υπήρχε στο χώρο του Ελληνικού. Μέσα σε μια μέρα γίναμε Καμπούλ.
Τα κανάλια της εξαπάτησης, μας μιλάνε για οικογένειες κακόμοιρων μεταναστών και έχουμε γεμίσει με στρατιές Αφγανών επί το πλήστον νεαρών. Τρία λεωφορεία γεμάτα με λαθρομετανάστες έφεραν μέσα στην πόλη για να απολαύσουν το καφεδάκι τους. Δεν έκαναν κάτι επειδή ήταν η πρώτη μέρα βλέπεις στο νέο τους περιβάλλον. Αλλά σίγουρα δεν θα αργήσει να γίνει και αυτό. Είμαστε μια μικρή πόλη και σύντομα προβλέπω να γίνεται ότι και σε άλλες πόλεις που κατασκεύασαν δομές εγκατάστασης. Η μόνη μας ελπίδα είναι η Χρυσή Αυγή γιατί μόνο αυτή νοιάζεται για τους Έλληνες.
Βαγγέλης

«Πρόσφυγες» έκλεβαν κοσμήματα στα Ιωάννινα - Τους έπιασαν στα πράσα!

Είτε επιτευχθεί συμφωνία τώρα με τους πιστωτές, είτε αργότερα, δεν αποτελεί λύση μιας και με τα δανεικά η πατρίδα μας θα παραμένει αιχμάλωτη της διεθνούς τοκογλυφίας. Ή θα αποβληθεί το απόστημα που αναπαράγει την παρακμή και τη σήψη, ή θα καταστραφεί ο ελληνισμός. Κινδυνολογώντας περί μισθών και συντάξεων και αποδεχόμενοι παθητικά οι Έλληνες τα τεκταινόμενα, σκάβουν το λάκκο τους αλλά και υποθηκεύουν εγκληματικά το μέλλον των παιδιών τους. Η πορεία αυτή είναι αδιέξοδη. Μύριες φορές δυναμική ρήξη και αγώνας, παρά αργός θάνατος και εθνική υποδούλωση σε θεσμούς και αγορές. Πρωτίστως επιβάλλεται καταλογισμό ευθυνών και κολασμός της κλεπτοκρατίας, με παράλληλη επιστροφή των κλοπιμαίων στους Έλληνες. Πολιτική κάθαρση του τόπου μόνο η Χρυσή Αυγή τόλμησε να αξιώσει και για αυτό έπεσαν πάνω της δεξιοί και αριστεροί πολιτικοί απατεώνες με σκοπό να την εξαφανίσουν. Υπάρχει όμως και αγωνίζεται μέχρι την τελική νίκη.
Γ. Χ.

Αριστερό μνημόνιο και Ιατροί του ΕΣΥ

Είμαστε αποφασισμένοι λέει ο Μητσοτάκης, για να τελειώνουμε μια και καλή με την τρομοκρατία, χωρίς ασφαλώς να κατονομάζει την προέλευση των τρομοκρατών. Τόσο ειλικρινής. Αυτός που είναι θιασώτης των ανοιχτών συνόρων; Ο ίδιος που μαζί με τους μπολσεβίκους φρόντισαν να πλημμυρίσει η Πατρίδα μας και η Ευρώπη με τρομοκράτες; Εσείς δεν έχετε ανοίξει τις κερκόπορτες για να αλωθεί η Ευρώπη; Μάλιστα η νεολαία του κόμματος του έχει και ΜΚΟ, καθώς επίσης και η αδελφή του συνδυάζοντας το τερπνό μετά του ωφελίμου. Όταν ο Λεωνίδας πολέμησε και θυσιάστηκε στις Θερμοπύλες και κράτησε τους βάρβαρους, πολέμησε σκεπτόμενος ότι οι Θερμοπύλες ήταν η κερκόπορτα όλης της Ευρώπης και δεν έπρεπε να επιτρέψει το άνοιγμα της στους βάρβαρους. Εσείς ξεπουλήσατε τα πάντα από τους αγώνες των προγόνων μας, και λειτουργήσατε σαν τον χειρότερο εφιάλτη της ανθρωπότητας. Αν θες να τελειώνεις μία και καλή διεθνιστή πατριδοκάπηλε προδότη, φόρτωσε καράβια και αεροπλάνα με όλους αυτούς που μας φόρτωσες και στείλτους πίσω στην πατρίδα τους και άσε τον υποκριτικό αποτροπιασμό σου κάθε τρεις και λίγο για τους νεκρούς γιατί τα χέρια σου είναι βαμμένα με αίμα, Ελλήνων και Ευρωπαίων πολιτών.
Α.Γ.

Σε δίκη 54χρονος πακιστανός για βιασμό 10χρονης, την οποία δελέασε με μπισκότα - Κυκλοφορεί ελεύθερος!