Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Πολιτικές διώξεις, αποκλεισμός από τα ΜΜΕ κρατικά και μη, φυλακίσεις αλα Βενεζουέλα του Μαδούρο, φίμωση στη Βουλή, αποκλεισμός από τη κρατική χρηματοδότηση(όχι κακό αν εφαρμοστεί για όλα τα κόμματα),προπαγάνδα εναντίον πολιτικών αντιπάλων χωρίς δικαίωμα διαλόγου.
Είναι αυτό εδώ το πράγμα δημοκρατία; Αν νομίζουμε πως αυτό που έχουμε είναι δημοκρατία (και αφορά όλους όχι μόνο τη Χρυσή Αυγή) τότε καλύτερα να το «βουλώσουμε» και να ασχοληθούμε με κάτι σημαντικότερο, γιατί δεν έχει νόημα να φθειρόμαστε. Αν όμως δεν είναι δημοκρατία, τότε κάτι θα πρέπει να κάνουμε για να την αποκτήσουμε.
Νίκος

Μίλησε ξανά το γνωστό πολιτικό παχύδερμο ο "μαζί τα φάγαμε", λέγοντας ότι η Ολυμπιάδα, μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ήταν αλβανίδα. Θύμα του αυτή τη φορά είναι η ιστορία. «Το γαρ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» μιας και δεν μετέχει στα κοινά ώστε να απολαύσουν οι Έλληνες τις πολιτικές ικανότητες και επιτυχίες ανάλογες με τα Ίμια και τον Οτσαλάν. Οι ατιμώρητοι για τα εγκλήματα τους προκαλούν τους Έλληνες με τις ανοησίες που εκστομίζουν για λίγα λεπτά δημοσιότητας. Μόνος τρόπος να απαλλαγούμε από αυτή την πολιτική αλητεία που συνεχίζει να καταστρέφει την πατρίδα μας είναι η Χρυσή Αυγή.
Π. Γ.


Το ξενόδουλο κατεστημένο ξεπουλά την πατρίδα. Αντισταθείτε στην μνημονιακή κατοχή. Είναι πιο στυγνή από κάθε άλλη υποταγή. Όταν εφήμερες και σχετικές κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες ή ετερόκλητες συμπράξεις συγκροτούν κυβερνήσεις που εκποιούν τον Εθνικό Πλούτο της χώρας, τις κρατικές υποδομές και εκχωρούν την Εθνική Κυριαρχία σε ξένους πιστωτές, συντρέχει εθνική προδοσία. Ο μόνος σκοπό των πάλαι ποτέ «εχθρών» έχουν σαν σκοπό την  άλωση της πατρίδας στα μνημόνια και την λαθρομετανάστευση. Το έγκλημα το οποίο συντελείται κατά της πατρίδας μας μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να το σταματήσει.
Χ. Ι.