Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Εκατό περίπου μαχητικά F35 θα παραλάβει η τουρκία, αρχής γενομένης το 2018. Εμείς, αν δεν κάνω λάθος, θα είμαστε ακόμα σε μνημόνιο, θα κάνουμε περικοπές παντού ψάχνοντας 3,5% πρωτογενές, θα παρακαλάμε για ρύθμιση του χρέους και θα ψηφίζουμε για την ένταξη λαθρομεταναστών και αθίγγανων στον κοινωνικό ιστό.
Ίσως ακόμη συζητάμε για αν θα πρέπει να αναβαθμίσουμε το F-16 που διαθέτει η πατρίδα μας και τη συντήρηση γενικότερα των υπαρχόντων οπλικών συστημάτων αν μας το επιτρέψουν οι αγορές. Επίσης θα είμαστε σίγουροι για το ευρωπαϊκό κεκτημένο, το αδιαπραγμάτευτο των συνόρων μας και το χειρότεροι στηριζόμενοι γεωπολιτικά σε αυτό τον μύθο όπως η ιστορία απέδειξε.
Αυτές ήταν και θα είναι οι πολιτικές των ελληνόφωνων συστημικών κομμάτων οι οποίες είναι ικανές να ξεπουλήσουν τα πάντα με αντάλλαγμα τα προνόμια της εξουσίας. Μόνο η Χρυσή Αυγή φώναξε δυνατά μέσα στο άνδρο της διαφθοράς (το κοινοβούλιο), ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να εξαιρεθούν από τα καιροσκοπικά παιχνίδια των ξένων και ντόπιων τοκογλύφων μιας και χρέος δεν υφίσταται όπως εύκολα θα μπορούσε να αποδείξει ένα λογιστικός έλεγχος. Χρυσή Αυγή για να υπάρχει Ελλάδα και στο μάλλον.
Ι. Ν.

Πολλοί αριστεροί, αλλά και ορισμένοι δεξιοί, διατυμπανίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αριστερά. Ας το ξεκαθαρίσουμε το θέμα λοιπόν. Η επίσημη αριστερά είναι η οργανωμένη συστημική αριστερά, με δομημένες εκ του πονηρού διαφορές,  η οποία απευθύνεται στους πολίτες και ζητεί τη στήριξή τους για να κατακτήσει την εξουσία, προκειμένου, όπως υπόσχεται, να επιβάλει τα αριστερά οράματα. Αυτή λοιπόν η αριστερά στην Ελλάδα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και όλες οι παραφυάδες τους. και επομένως ως αριστερά θα κριθούν.
Σε κάθε περίπτωση, για το λαό, το Σύνταγμα και τους νόμους, αριστερά είναι μόνο η επίσημη αριστερά. Ο κομμουνισμός όπου εφαρμόστηκε σαν σύστημα απέτυχε και σωριάστηκε σαν χάρτινος πύργος εκ των έσω, παρέχοντας στήριξη στον καπιταλισμό αλληλοβοηθούμενοι ώστε να επικρατήσει ο σιωνισμός μιας και προέρχονται από την ίδια μήτρα. Μόνο ο Εθνικισμός έχει απάντηση σε αυτά όπου οι άλλοι δεν μπορούν, με δεδομένο ότι σαν σύστημα δουλεύει.
Ν. Γ.

Τώρα που νέα Μνημόνια επίκεινται για να αποτελειώσουν την ημιθανή ελλαδική οικονομία και την Πατρίδα μας, είναι καιρός να αναλογιστούμε σε ποια άβυσσο έσυραν τις εξελίξεις οι εκπρόσωποι των διεθνών τοκογλύφων, ημεδαποί και αλλοδαποί. Είναι καιρός να στοχαστούμε τον ρόλο των λεγομένων "Αγορών" (εξωραϊσμένη έκφραση των Σιωνιστικών Χρηματοπιστωτικών Εταιρειών που λυμαίνονται τον πλούτο του πλανήτη) και την εντεταλμένη υπηρεσία των διαφόρων Σημίτηδων, Παπάντριου, Καραμανλήδων, Σαμαράδων, Τσίπρηδων, στην θεατροκωμωδία της "ανάπτυξης", στην τραγοκωμωδία της "εξυγίανσης" και των "εκσυγχρονιστικών μεταρρυθμίσεων" και σε όσα άλλα "βαρύγδουπα" εξήγγειλαν. Αντισταθείτε στην δουλεία των τόκων και στην σιωνιστική επικυριαρχία των "αγορών". Το Έθνος ενάντια στον χρυσό. Χρυσή Αυγή για να δώσουμε τέλος στην μεταπολιτευτική κλεπτοκρατία.
Χ. Ι.