Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Μόλις την Δευτέρα ολόκληρο το κλεπτοκρατικό τόξο με επικεφαλής την βρώμικη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ υποδέχτηκαν τον ισλαμιστή και γκρίζο λύκο τούρκο πρωθυπουργό Γιλντιρίμ. Με πρώτο τον Τσίπρα και κατόπιν ολόκληρο το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας όπως ο Μητσοτάκης και η Γεννηματά συνάντησαν και έκαναν τεμενάδες στον τούρκο επικυρίαρχο.
Μια σειρά από υποχωρήσεις και γεγονότα όπως η προδοσία του Οτσαλάν και των Ιμίων από τον Σημίτη, τα τσιφτετέλια του Τζέφρυ Παπανδρέου με τον Ισμαήλ Τζέμ, τα κουμπαριλίκια του Κώστα Καραμανλή με τον Ερντογάν και τώρα οι τεμενάδες και υποκλίσεις του Τσίπρα στον Γιλντιρίμ. Αποτελέσματα όλων αυτών η τραγωδία στα Ίμια με τρεις Έλληνες ήρωες νεκρούς αξιωματικούς, η θυσία στου Σμηναγού Ηλιάκη, οι τουρκικές προκλήσεις και παραβιάσεις στο Αιγαίο, ο εποικισμός των νησιών του Βορείου Αιγαίου από τους παράνομους Ισλαμιστές που καθημερινά στέλνει η Τουρκία στην Ελλάδα, καθώς και μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε Τζαμί, μας δείχνουν ότι οι τούρκοι δεν καταλαβαίνουν από υποχωρήσεις. Αντιθέτως γίνονται πιο επιθετικοί και αδίστακτοι. Μόνο έναν δεν είδε ο Γιλντιρίμ κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα. Τον πραγματικό Έλληνα πατριώτη και ανυποχώρητο πολιτικό ηγέτη, τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νικόλαο Μιχαλολιάκο. Με την Ελλάδα δεν μπορεί να παίζει κανείς και αυτό η Χρυσή Αυγή είναι αποφασισμένη να το εξασφαλίσει στον Ελληνικό Λαό. Μπροστά στη συνεχή προκλητικότητα της Άγκυρας, οι αληθινοί Έλληνες πατριώτες απαντάμε στηρίζοντας την μόνη Ελληνική πολιτική δύναμη, την Χρυσή Αυγή.
Με Τιμή. Γιάννης Π., Αθήνα

Συνεχίζει τις προκλήσεις η τουρκία μετά την ισλαμική τελετή στην Αγία Σοφία: Εγκαλεί την Ελλάδα και απαιτεί να χτιστεί γρήγορα το τζαμί στην Αθήνα!

Δυστυχώς η ελληνική εξωτερική πολιτική είναι ανύπαρκτη και γι΄ αυτό ο προαιώνιος εχθρός μας, οι τούρκοι προκαλούν σε κάθε επίπεδο, όπως η ανάγνωση του Κορανίου μέσα στην Αγία Σοφία. Δυστυχώς η ανυπαρξία μας και η μόνιμη πρόσδεση στην Ευρώπη χωρίς καμία στήριξη και κανένα αντάλλαγμα φέρνει αυτά τα αποτελέσματα. Δεν έχουμε καταλάβει ότι η Τουρκία ζητάει 10 πράγματα, παίρνει το ένα, τα δυο και επανέρχεται. Εμείς τι ζητάμε; Τίποτα. Το θέμα της Τουρκίας μπορούσε να είχε ξεκαθαρίσει απ την εποχή των Ιμίων, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε πολιτικούς άξιους να τεθούν μπροστά για τα δίκαια της πατρίδας μας. Ούτε τώρα όμως έχουμε άξιους κυβερνώντες. Έχουν μαζέψει όλο το Ισλάμ εδώ, όλοι μαζί ετοιμάζονται να τους κτίσουν τζαμιά. Το τι θα βγάλει αυτή η ιστορία θα δούμε όταν μετατραπεί η χώρα μας σε τόπο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ σιιτών, σουνιτών και αλεβιτών. Κι αν μιλήσεις για Πατρίδα, Σημαία, αλύτρωτες πατρίδες θεωρείσαι φασίστας, θεωρείσαι εχθρός του προγράμματος των νεοταξιτών για την πατρίδα μας. Μόνο εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θα σταθούμε όρθιοι για να στηρίξουμε το Έθνος μας και τον Ελληνικό λαό σε όσα θα ΄ρθουν. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος επιτέλους.
Κωνσταντίνα Σ.

Ένα χρόνο μετά την είσοδο στην βουλή το μέλλον του ΕΛΑΜ προδιαγράφεται λαμπρό

H άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ οφείλεται στο «λάθος» της συνεργασίας μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ. Το αποτέλεσμα του λάθους αυτού ήταν να διαλυθούν το ΠΑΣΟΚ και ο ΛΑΟΣ και να ανέβει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν τώρα, όπως όλα δείχνουν, συνεργαστούν ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, θα ωφεληθεί η Χρυσή Αυγή, η πολιτική δύναμη που όλοι πολεμούν γιατί όλοι τη τρέμουν. Επομένως "καλώς" κάνουν και δεν συνεργάζονται τα κόμματα μεταξύ τους (μέχρι πότε ακόμα;) και συνεχίζουν να παίζουν το θεατρικό τους παιχνίδια για πολιτικά αφελείς. Τα σίδερα της φυλακής για τους μοσχαναθρεμένους πρίγκιπες του κατεστημένου είναι αφόρητα σκληρά...
Ν.Γ.

Πανευρωπαϊκή έρευνα δείχνει την αποστροφή των Ελλήνων προς τη