Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Κατηγορούν οι γενίτσαροι των ΜΚΟ και του Σόρρος ότι όσες ευρωπαϊκές χώρες θέτουν φραγμούς και υψώνουν τείχη για την προστασία των πολιτών τους από τον αναγκαστικό εποικισμό που τους επιβάλλουν στην Ευρώπη ότι είναι ρατσιστές και απάνθρωποι. Δεν έχουν εκφέρει το παραμικρό όμως για το κράτος του Ισραήλ που από όλες τις πλευρές του έχει υψώσει φράχτες.
Το Ισραήλ είχε δημιουργήσει τον φράχτη το 2014 με ύψος 5 μέτρα. Διαπιστώθηκε ότι οι μετανάστες προσπάθησαν να τον ανέβουν και τώρα σε ορισμένα τμήματα που το έδαφος είναι προσιτό, ο φράχτης ανήλθε σε ύψος 8 μέτρα. Επίσης σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, αναφέρθηκε  ότι έχει μειωθεί σημαντικά ο αριθμός των παράνομων μεταναστών από 213 μετανάστες το 2015 σε 11 μόλις το 2016. Τον Σεπτέμβριο του 2015, το Ισραήλ άρχισε την κατασκευή ενός φράχτη 30 χιλιομέτρων με την Ιορδανία. Μέχρι στιγμής, η χώρα έχει φράχτες στα σύνορά της με την Αίγυπτο, το βόρειο Λίβανο, στα Υψώματα του Γκολάν κοντά στα σύνορα με τη Συρία και φυσικά και εκείνα που περιβάλλουν τη Λωρίδα της Γάζας. Με αυτό τον τρόπο τα κράτη που ενδιαφέρονται για τους πολίτες τους αντιμετωπίζουν τον διαφαινόμενο εποικισμό και όχι όπως οι ευρωπαίοι άθλιοι ηγέτες, εξισλαμίζουν σταθερά την Ευρώπη. Μόνο οι Εθνικιστές μπορούν να σταματήσουν αυτή τη κατάσταση.
Σ.Χ.

Οι αναρχοαριστεροί τρομοκράτες δεν φοβούνται τις συνέπειες του νόμου γιατί έχουν την στήριξη των αποκομμάτων του Μνημονίου και της υποταγής

Στην Ελλάδα η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς με τη συνοδοιπορία της δεξιάς επέφερε μια σειρά δεινών σε όλους τους τομείς της εθνικής υπόστασης. Σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ανάληψη ευθυνών σε τούτο τον τόπο δεν υφίσταται. Αναμετάδοσαν τα δηλητήρια του καθεστώτος και αναπαρήγαγαν την κυρίαρχη "ιδεολογία" του ατομικισμού, του ωφελιμισμού, της σκοπιμοθηρίας και τώρα απορούν υποκριτικά για το κατάντημα της Ελλάδος. Έσπειραν ανέμους και θερίζουμε θύελλες. Αυτοί είναι οι πραιτωριανοί του καθεστώτος, μαζί με ένστολους και άστολους δημοσίους υπαλλήλους, διότι το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με την πλειονότητα των Αστυνομικών, των Εφοριακών, των Δημοσίων Υπαλλήλων, των στρατιωτικών όλους εκείνους επάνω στην ανοχή των οποίων η "γενιά του Πολυτεχνείου" στηρίχθηκε, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων  για να χρεοκοπήσει ηθικά, εθνικά, πνευματικά, αξιακά την Ελλάδα.
Χ.Ι.

Ο Γιάννης Λαγός στο Δέλτα ΤV Θράκης για την υπόθεση Καμμένου-Κοντονή και τις συνομιλίες με ισοβίτη! ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες για το περιστατικό στο Μενίδι οι έρευνες των αρχών της αστυνομίας επικεντρώνονται σε πολυπληθή οικογένεια αθιγγάνων που διαμένει στην περιοχή και κατά τη διάρκεια της βραδιάς πυροβολούσε άσκοπα. Τι έχουν τώρα να πούνε τα ανδρείκελα που έτρεξαν να δώσουν άφεση αμαρτιών προσβάλλοντας τη νοημοσύνη κάθε υγιούς ανθρώπου αλλά και του 11χρονου; Στον Δενδροπόταμο οι  «ευπαθείς» αυτές ομάδες έχουν την ίδια εγκληματική συμπεριφορά και η πιθανότητα να θρηνήσουμε και άλλα θύματα δεν είναι κάτι το αδύνατο αφού στην περιοχή ακούγεται κάθε νύχτα σχεδόν ένας υπόκωφος ήχος μαζί με πυροβολισμούς. Ο κόσμος το χει τούμπανο και οι ασύδοτοι «ευπαθείς» παρατημένοι να δρουν ανεξέλεγκτα, υποβαθμίζοντας την περιοχή. Μόνο μια εθνική κυβέρνηση όπως η Χρυσή Αυγή είναι ικανή να ξεβρωμίσει τον τόπο από την κόπρο του Αυγεία μία και καλή.
Α.Κ.

Ένα ακόμη «αντιρατσιστικό» παραλήρημα του εθνομηδενιστή Παπαϊωάννου