Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Με τον μηχανισμό του ευρώ επιτελέστηκε ένα τεράστιο έγκλημα που χρήζει παραδειγματικής τιμωρίας των ενόχων και των συνεργατών τους. Επήλθε διαχωρισμός της δημοσιονομικής από τη νομισματική πολιτική. Η μεν δημοσιονομική πολιτική παρέμεινε στις εθνικές κυβερνήσεις, όμως αυτές απώλεσαν το συμπλήρωμα κάθε οικονομικής πολιτικής, δηλαδή την νομισματική πολιτική, η οποία εκχωρήθηκε στην απρόσωπη ΕΚΤ που ελέγχει απόλυτα η Γερμανία. 
Έτσι τα κράτη της Ευρωζώνης, προκειμένου να προβαίνουν σε δημόσιες δαπάνες και μη έχοντας δικό τους νόμισμα, εξαναγκάστηκαν να δανείζονται τοκογλυφικά από τις ιδιωτικές τράπεζες, τις οποίες δανείζει η ΕΚΤ χαμηλότοκα. Τέτοιο πρωτόγνωρο έγκλημα, σε τόσο ευρεία έκταση δεν έχει ξαναγίνει. Μόνη απάντηση στους διεθνείς τοκογλύφους και στα ενεργούμενα τους που παριστάνουν τους κυβερνήτες είναι ο Εθνικισμός.
Ν.Γ.

Συνελήφθη για εμπόριο κοκαΐνης ο εγγονός του κομμουνιστή δικτάτορα Ενβέρ Χότζα

Εξακολουθούν να προσκαλούν αλλά και να περιθάλπουν σκανδαλωδώς τους μυριάδες πια εχθρικότατους εισβολείς βαφτίζοντας τους "πρόσφυγες" με παραχώρηση χώρων στα νησιά του βορείου Αιγαίου αλλά πλέον και σε όλη την πατρίδα μας, παρέχοντας τους, προνόμια που οι Έλληνες ούτε καν ονειρεύονται, εντελώς δωρεάν. Έχουν δημιουργήσει αρκετές περιοχές άβατα, που συνεχώς πολλαπλασιάζονται, όπου ακόμη και η Αστυνομία δεν μπορεί ή απαγορεύουν να προσεγγίσει, όπως στα Εξάρχεια όπου κάθε Σαββατοκύριακο βλέπουμε τους πολιτικούς φίλους της κυβέρνησης να εκτονώνονται πάνω σε αστυνομικούς με τους τελευταίους να τηρούν προκλητικά αμυντική στάση ελέω άνωθεν διαταγών. Για προστασία της περιουσίας αλλά και της ζωής των Ελλήνων ούτε λόγος. Τα τελευταία χρόνια παρουσιάστηκε το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης εισδοχής και χιλιάδων ρομά στην πατρίδα μας, εκδιωχθέντων από όλες τις Βαλκανικές και μερικές ευρωπαϊκές  χώρες με αποτέλεσμα βέβαια την ανασφάλεια των πολιτών όπως κορυφώθηκε με το θάνατο του μαθητή στο Μενίδι που σαν αποτέλεσμα θα έχει την εκδίωξη των Ελλήνων κατοίκων. Το μεγάλο παράδοξο για τους πολιτικούς απατεώνες που μας κυβερνούν ήταν ότι αντί να λάβουν κατασταλτικά μέτρα για την παραβατικότητα, επιβραβεύουν τους εγκληματίες με διάφορα μέτρα που είχαν το θράσος να ανακοινώσουν και δημόσια, με την συμβολική απουσία αντίδρασης όλης της συνταγματικής αντιπολίτευσης. Όλα πλέον κινούνται πέριξ του πολιτικού κόστους μιας και οι αθίγγανοι είναι ψηφοφόροι, στους οποίους ευελπιστούν να αποσπάσουν την ψήφο τους ώστε να συνεχιστούν τα άβατα και η ανομία. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.
Γ.Τ.

Φρίκη στην Λέσβο: Λαθρομετανάστης από το Μπαγκλαντές ασέλγησε σε ανήλικο κορίτσι!

Εάν δεν υπάρξει ριζική κάθαρση από την κόπρο του κοινοβουλευτικού Αυγείου που διέλυσε την Ελλάδα, η εκποίηση του τόπου και η πρωτοφανής πτώση του βιοτικού επιπέδου του λαού, θα είναι πρωτοφανής. Και επειδή αυτή η μάστιγα που καλείται ξενοκρατική κλεπτοκρατία δεν πρόκειται να παραδώσει τα ηνία της χώρας, άλλωστε γιατί να τα παραδώσει, αφού υπάρχουν διεφθαρμένοι και χρήσιμοι ηλίθιοι που την στηρίζουν, οι έχοντες δώσει όρκο στο Σύνταγμα της χώρας, οφείλουν να διασφαλίσουν την Εθνική Κυριαρχία που σήμερα έχει καταλυθεί. Μόνη δύναμη που εγγυάται την πολιτική κάθαρση στην πατρίδα μας είναι η Χρυσή Αυγή.
Χ.Ι.

Τέταρτο εθνοκτόνο Μνημόνιο προαναγγέλλουν για την Ελλάδα οι διεθνείς οίκοι