Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Επειδή πολύς λόγος γίνεται για τον Ελληνικό τουρισμό και τα εκατομμύρια των επισκεπτών που θα έρθουν στην χώρα μας, θέλω να παραθέσω το εξής. Η ξαδέρφη μου, πτυχιούχος στα τουριστικά επαγγέλματα και φυσικά άνεργη στην Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, βρήκε εποχιακή εργασία στην Σαντορίνη. Στο τουριστικό εστιατόριο όπου πήγε για συνέντευξη περίμενε πίσω από δέκα οκτώ άτομα, όλα λαθρομετανάστες χωρίς νόμιμα έγγραφα για την παραμονή τους στην χώρα, αλλά με δικαίωμα για εργασία στην άθλια χώρα του Τσίπρα και του Καμμένου.
Έχουν κατακλύσει όλα τα επαγγέλματα οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, ακόμη και τα εποχιακά αφήνοντας σε μόνιμη ανεργία τους Έλληνες νέους εργαζόμενους. Ακόμη και στα γαϊδούρια στην Καλντέρα της Σαντορίνης που μεταφέρουν τους τουρίστες από τα κρουαζιερόπλοια, οι Έλληνες έχουν αντικατασταθεί από ξένους. Το ίδιο συμβαίνει και στην Αθήνα όπου παράνομοι μουσουλμάνοι μετανάστες, δουλεύουν στα τουριστικά μαγαζιά και εστιατόρια στο Μοναστηράκι και στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Το σύνθημα - θέση της Χρυσής Αυγής για δουλειά στον Έλληνα εργάτη είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.
Με Τιμή Μαρίνα Π.
Οικονομολόγος ΕΚΠΑ



Η Πατρίδα κινδυνεύει να καταστραφεί εντελώς και σε αυτό πρωταρχικό ρόλο έπαιξε η καθαρή προδοσία των πολιτικών που πέρασαν τόσα χρόνια και κατάφεραν την επικείμενη καταστροφή της με την καθοδήγηση πρακτόρων που τους αποζημίωσαν για κάθε πλήγμα που πραγματοποιούσαν  στον τόπο μας. Αυτή η αδικία μπορεί να αλλάξει μόνο με μια Εθνική κυβέρνηση και με το Νικόλαο Μιχαλολιάκο και της Χρυσής Αυγής για πρωθυπουργό. Τότε μόνο θα υπάρξει πολιτική κάθαρση και πραγματική ανάπτυξη για το σύνολο των Ελλήνων, θα ανοίξουν εργοστάσια, θα υπάρξει πρωτογενής παραγωγή. Διαφορετικά με τους δεξιούς και αριστερούς  πολιτικούς απατεώνες που μας κυβερνούν θα είμαστε για πάντα δούλοι των μνημονίων και των ντόπιων και ξένων κεφαλαιοκρατών. Εύχομαι με τη δύναμη του Θεού η Χρυσή Αυγή να γίνει κυβέρνηση για να σωθεί η πατρίδα μας.
Ι. Β.

Με δεδομένο ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα στέλνονται σωρηδόν ειδοποιητήρια για ανασφάλιστα ΙΧ μέσω ΤΑΧΙSnet, ακόμη και σε περιπτώσεις  ακινητοποιημένων οχημάτων και διάφορες άλλες κατηγορίες, με τα οποία καλούνται να ασφαλίσουν τα οχήματά τους και να καταβάλλουν το ειδικό παράβολο των 250 ευρώ εντός διμήνου δημιουργείται εύλογα μια απορία. Οι "Ρομά" κάτοχοι δεκάδων χιλιάδων ανασφάλιστων αυτοκινήτων, σε ποιό καταυλισμό της Ελληνικής επικράτειας, θα λάβουν τα ειδοποιητήρια και σε ποιά ηλεκτρονική διεύθυνση θα ενημερωθούν; Πόσο τελικά υποτιμούν την νοημοσύνη μας. Πραγματικά αν υπάρχει μια ελπίδα, ώστε σε λίγα χρόνια να υπάρχουν ακόμη Έλληνες, αυτή είναι η Χρυσή Αυγή.
Δ. Σ.