Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Μόνο οργή, απογοήτευση και ασέβεια στη μνήμη του δολοφονημένου παιδιού τα όσα ακούστηκαν  από τους μπολσεβίκους για την αντιμετώπιση του φαινομένου "ρομά". 7.000 αθίγγανοι στην περιοχή του Δήμου Αχαρνών-Φυλής παίρνουν τα επιδόματα αλληλεγγύης, αλλά έχουν βιλάρες και αμαξάρες!.  "Αδέρφια μας Έλληνες είναι και οι Ρομά. Όποιος από αυτούς παίρνει απολυτήριο λυκείου, θα προσλαμβάνεται χωρίς εξετάσεις σε δημόσιες υπηρεσίες" και τρέξτε εσείς να σπουδάζετε τα παιδιά σας με θυσίες και άγχη!
Μας ετοιμάζουν όργια οι μπολσεβίκοι ανθέλληνες. Ακούγονται φοβερά πράγματα στην συνέντευξη Τύπου των συριζαίων υπουργών. Θέλουν να διαλύσουν τον Ελληνισμό και να γεμίσουν καταυλισμούς όλη την Ελλάδα. Κοροϊδεύουν τον λαό και λένε ότι θα φτιάξουν σχολεία και παιδικές χαρές και θα φτιάξουν το ρέμα. Ο πολιτικός αριβισμός σε όλο του το μεγαλείο. Από κοντά και η Νδ που δεν αντιδρά στο ξεπεσμό αυτό για να αποφύγει το πολιτικό κόστος μιας και οι αθίγγανοι είναι ψηφοφόροι. Μόνη απάντηση στην αποδόμηση της πατρίδας η Χρυσή Αυγή!
Α.Γ.

Για τρίτη συνεχόμενη μέρα έφτασε τριψήφιος αριθμός λαθρομεταναστών στο Αιγαίο

Είμαι φοιτητής και σπουδάζω στο ΕΜΠ. Είναι ένα μήνυμα αγανάκτησης και ταυτόχρονα φόβου, καθώς μέσα στο ίδρυμα ζούμε καταστάσεις τραμπουκισμού. Είμαι ένας φοιτητής ο οποίος θεωρεί τις παρατάξεις ένα μέρος του σάπιου συστήματος. Όπως θα γνωρίζετε μέσα στο πολυτεχνείο κυριαρχούν οι αριστερές-αναρχικές παρατάξεις οι οποίες χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να πετύχουν το σκοπό τους. Να μας κάνουν ξένους μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα. Τραμπουκίζουν φοιτητές και καθηγητές για να πετύχουν την αμάθεια σε εμάς που θέλουμε να μάθουμε. Τους νοιάζoυν πρώτα οι λαθρομετανάστες και μετά η υποχρηματοδότηση της σχολή μας. Όσοι δεν ενστερνιζόμαστε τις απόψεις τους, μας στοχοποιούν και δημοσιοποιούν κάποιες εναντιώσεις μας σε αποφάσεις τους. Είναι λυπηρό να αισθάνεσαι φόβο μέσα στην ίδια σου τη χώρα, μέσα στην ίδια σου τη σχολή. Επειδή αγαπάς την Πατρίδα σου να φοβάσαι να μιλήσεις μέσα στην ίδια σου τη σχολή, που έπρεπε να είναι πηγή έμπνευσης και δημοκρατίας των αρίστων αλλά έχει καταντήσει ένα γκέτο αναρχικών. Είμαι φοιτητής στο τμήμα Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών και σε εμάς αλωνίζει ανεξέλεγκτα η νεολαία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Πραγματικά φοβόμαστε να μιλήσουμε για αυτά που συμβαίνουν στην σχολή μας και πραγματικά δεν θέλουμε παρατάξεις. Δεν γίνεται άλλο. Είμαστε πολλοί, σας στηρίζουμε και περιμένουμε να τους βάλετε εκεί που πρέπει όταν έρθει η ώρα. Γνωρίζουμε ότι η μάχη είναι άνιση και άδικη και το βλέπουμε καθημερινά, καθώς όταν θα μιλήσουμε για κάτι που αφορά το καλό της πατρίδας μας, σχεδόν όλοι θα μας πουν φασίστες και αγράμματους. Είμαστε εδώ και θα το δείξουμε και στις επόμενες εκλογές!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ένας ανώνυμος και αγανακτισμένος φοιτητής


Ορατό σε όλους το τέλος του συμμοριτοπολέμου στην Συρία

Ακούσατε καμιά αντίδραση από τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τα αισχρά που ακούστηκαν στην συνέντευξη Τύπου από τους Συριζαίους για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στο θέμα των «Ρομά»; Δεν υπάρχει περίπτωση  ότι θα ακουστεί κάτι "αιχμηρό" προς την κυβέρνηση του βουνού, γιατί κι αυτοί μαζί τους είναι και τα μαγειρεύουν. Άλλωστε και η προδοτική δεξιά συμμετέχει σε "αντιρατσιστικές" εκδηλώσεις αγκαλιά με τους μπολσεβίκους, όπως παραδείγματος χάριν στο gay pride. Και τώρα αν τους ρωτήσεις, θα πούνε "κάτω τα χέρια από τους αθίγγανους. Τι να κάνουμε; Ψηφαλάκια είναι αυτά... βαμμένα με αίμα βέβαια, αλλά οδηγούνε στην "καρέκλα"! Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.
Ν.Γ.

Χρήστος Παππάς: Κάλλιο αργά παρά ποτέ!